Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Sosyal Medya Instagram'da istenmeyen o özellik geliyor! Instagram reklam sayısını artırıyor! - Teknoloji Haberleri
        • 1

          Uygulamaların ücretsiz olması reklamların çoğalmasına sebebiyet veriyor. Çünkü uygulamaların birçoğu gelirlerinin belli bir bölümünü reklam alarak karşılıyor. Instagram’da temel olarak reklam üzerinden para kazanıyor.

        • 2

          KEŞFET BÖLÜMÜNE REKLAM GELİYOR!

          Meta’nın uygulamasının istenilen verimi sağlayamadığı açığı kapatmak isteyen Instagram reklamlarla kayıplarını önlemeye çalışıyor. Artık ‘Keşfet’ kısmında da reklam bulunacak. Bu reklamlar sayfanın normal akışında gösterilecek.

        • 3

          PROFİLLERDE REKLAM GÖSTERİLECEK!

          Ayrıca kişi profillerinde de reklam gösterileceği iddiaları mevcut. Daha önce profillerden reklamları uzak tutma politikası izleyen Instagram bu durumu yakında değiştirecek gibi gözüküyor.

        • 4

          Herhangi bir kişinin profiline girildikten sonra gezinme yapılırken çok sayıda reklamla karşılaşmamız mümkün. Instagram aynı zamanda Reels’ler üzerinde de ve daha birçok yerde reklam gösterimlerini artırmayı planlıyor. Kullanıcılar ise bu durumdan muhtemelen rahatsızlık duyacak.

        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa