Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Uygulama Twitter kuşu mutasyona uğradı: X-Musk - öne çıkan haberler - Teknoloji Haberleri

        Son 1 sene içerisinde ismini en fazla duyduğumuz şirket sahiplerinden olan Elon Musk, tartışma yaratmaya devam ediyor. Twitter'ı baştan aşağı değiştiren Musk bu kez bambaşka bir şekilde karşımıza çıktı.

        Şirketi devraldığı dönemden bu yana yaptığı değişikliklerle Twitter'ın değer kaybetmesine sebep olan Musk, sosyal medya devinin ana şirketini de geçtiğimiz aylarda değiştirerek kendi sahip olduğu X Corp'a bağlamıştı. İlk etapta Elon Musk'ın tüm şirketleri Tesla, Space X ve Twitter'ın çatı şirketi olarak görülen X Corp dün gece Twitter'ın resmi hesabında değişiklik yarattı. Elon Musk sosyal medya hesabının da yeni bir logoya sahip olacağını açıkladı.

        "KUŞ GİTTİ X GELDİ"

        Kendisinin ve Twitter'ın resmi hesabının profil fotoğrafını 'X' logosu olarak değiştiren şirket sahibi Elon Musk, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Güzel bir logo geldiği zaman Twitter'ın kuşu gidecek ve yerine X gelecek" dedi. Takipçilerden gelen alternatif kuş logolarına da, "Bunlar güzel ancak X istiyorum" ifadesini kullandı. Daha önce de geçici bir süre logoyu Doge Coin'in köpek logosu yapan Musk, bugün ise resmi olarak logoyu 'X' yaptı.

        REKLAM

        SATIN ALMASINDAN BU YANA NELER YAŞANDI?

        Dünyada ünlü milyarderin satın almasından bu yana değer kaybeden Twitter'ın bu süreçte yaşadıklarını geçtiğimiz haftalarda derlemiştik. Twitter reklamverenlerini kaybetmeye devam ederken, rakibi olarak Meta'nın piyasaya sürdüğü Threads ise 100 milyon aboneyi geçmişti. Musk'ın yanıtı ise beklentilerden çok farklı oldu. Bu değişim Twitter'ın artık mutasyona uğradığı şeklinde yorumlanabilir.

         Musk'ın tepetaklak Twitter macerası
        Musk'ın tepetaklak Twitter macerası Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa