Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tuğba Özay'dan eleştirilere yanıt: Bana iftira atanlar o ateşlerde yansın! - Magazin haberleri
        • 1

          Antalya'nın Manavgat ilçesindeki yangın nedeniyle 7 vatandaşımız yaşamını yitirirken, yüzlerce ev ve çok sayıda canlı da hayatını kaybetti. Yangınların tehdit ettiği yerlerden biri de manken Tuğba Özay'ın çiftliğinin bulunduğu bölge oldu.

        • 2

          Özay, çiftliğinin yanma tehlikesinin ardından çektiği videoda, felç geçirdiğini ve ardından hastaneye kaldırıldığını açıkladı.

        • 3

          Ünlü manken, Tarçın adını verdiği tayı da yoğun dumana maruz kalarak yaşamını yitirdi. Özay üzüntüsünü Instagram’da paylaştığı bu fotoğrafla dile getirdi.

        • 4

          AÇILIŞA KATILMASINA TEPKİ YAĞDI

          Özay, dün İstanbul'da bir açılışta görüntülendi. Manken, yangının etkileri sürerken açılışa katılması nedeniyle sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi oldu.

          Açılışta kurdele kesen ünlü mankene, "Felç geçirdim diye ağlıyordun, şimdi güle oynaya açılıştasın" ve "Yangını ne çabuk unuttun?" şeklinde yorumlar yapıldı. Gelen tepkiler ardından Özay, adeta çılgına döndü.

        • 5

          "BANA İFTİRA ATANLAR O ATEŞLERDE YANSINLAR"

          Özay, kendisine iftira atıldığını belirterek, "İlk olarak Hera ve Herkül'ü alarak çiftliği derhal boşaltmalarını söyledim. Ben hiçbir zaman kendi malımı ve mülkümü düşünmedim. Bana iftira atanlar o ateşlerde yansınlar. Bana iftira atmayın yeter. Yeter benim bir canım var. Kimseden de korkum yok. Yettiniz, çiftliğim yanmadı diye mi ben suçluyum?" ifadelerini kullandı.

        • 6

          "YANGINDAN İKİ AY ÖNCE ANLAŞMA YAPTIM"

          Özay ardından, "Dün bütün gece uyumadım. Uyumadığımı arkadaşlarım çok iyi biliyor. Takip edenler çok iyi biliyorlar. Bugün ben iki ay öncesinden İstanbul'da alınan evet bir programım var. Hiçbir şekilde makyaj da yok yüzümde. Makyajsız bir şekilde organizasyona gittim. 45 dakika o insanların da gönlünü hoş ettim. O insanlarla bir sözleşmem var. Ben o insanların marka yüzüyüm. O insanlar da bugün için bir emek harcamışlar, yatırım yapmışlar. Sırf onları da mağdur etmemek adına, yardımcılarım ve ailemin de orada olması nedeniyle İstanbul'a geldim dün gece… Hiç uyumadım sabaha kadar yayın yaptım. Devlet yetkililerini de aradım." şeklinde sözlerini sürdürdü.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa