Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul'da çifte vahşet! İki kadını birden bıçakladı - Son dakika haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul Fatih'te 21 Ocak 2024 tarihinde saat 01.20 sıralarında meydana gelen olayda ihbar üzerine adrese giden polis ekipleri Özbek uyruklu Shakhonaza Kurbanova'yı (34) bıçaklanarak öldürülmüş bir halde bulmuştu.

        Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre aynı evde başka bir odada bulunan Fatıma M. (38) ise yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.

        Fotoğraf: DHA

        BAŞKA ODAYA KAÇIP KAPIYI KİLİTLEYEREK ÖLÜMDEN KURTULMUŞ

        Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan çalışmada yaralı Fatıma M.’nin ifadesine başvuruldu. Fatıma M. “Arkadaşımla birlikte aynı evde kalıyorduk. Akşam saatlerinde ismini Zeki olarak bildiğim bir kişi eve geldi. Birlikte içki içiyorduk. Daha sonra aramızda tartışma yaşandı. Dışarıdan gelen kişi bir anda bıçağını çekerek bana ve arkadaşıma saldırdı. Ben onu iterek koşup evin bir başka odasına girip kapıyı kilitledim. Polise çağırdım.” dedi.

        REKLAM

        Fotoğraf: DHA

        YAKALANAN ŞÜPHELİ “İSTEMEDEN OLDU” DEDİ

        Polis tarafından yapılan soruşturmada eve gelen kişinin “Zeki” takma adını kullanan Afganistan uyruklu Mohamad Z.U. olduğu tespit edildi.

        Polis şüpheliyi Güngören’de saklandığı evde gözaltına aldı. Cinayet Büro Amirliğine getirilen şüpheli olayla ilgili sorgulandı. Şüphelinin alkolün etkisiyle ne yaptığını tam olarak hatırlamadığını olaydan pişmanlık duyduğunu söylediği öğrenildi.

        Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüpheli “Neden yaptınız” sorusuna “İstemeden oldu” cevabını verdi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa