Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberleri: Arkadaşının başını baltayla kesip sokağa attı! Yer: İstanbul Zeytinburnu
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul'da olay, Zeytinburnu Seyitnizam Mahallesi’nde, saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, beraber yaşayan yabancı uyruklu 2 kişi arasında kavga çıktı.

        ARKADAŞINI KATLETTİ

        DHA'da yer alan habere göre taraflardan biri baltayla tartıştığı arkadaşının başını keserek balkondan aşağı attı. Şüpheli daha sonra elindeki baltayla aynı balkondan aşağı atladı.

        YARALI SALDIRGAN HASTANEYE KALDIRILDI

        Çevredekiler ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı saldırganı hastaneye kaldırırken polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.

        Polis ekipleri yaptıkları incelemelerin ardından kafası kesilen kişinin cesedi otopsi yapılması için Adli Tıp Kurumu'na kaldırdı.

        GÖRENLER ŞOKE OLDU

        Mahalle sakinlerinden Baran Yakışan, "Yerde kafayı gördük. Daha sonra baltayla beraber biri atladı" dedi. Olayın tanıklarından Adil Gürbüz, "Arkadaşın yanından geliyordum. Kafa yere çarpıp yuvarlandı. Biz önce top sandık. O esnada bir ses daha geldi bir kişi yerdeydi. Yanında da balta vardı. Hatta ben top zannettiğim için süpürecektim. Bir baktım kafa, kan geliyor" diye konuştu.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa