Dersler
Bölüm 1
/Dersler
Yayın Tarihi: 24 Eylül 2002
Giles, Willow ile İngiltere’de çalışmaktadır. Buffy ise Dawn’a Sunnydale Lisesi’ndeki ilk gününde eşlik eder. Burada onu bekleyen iki sürpriz vardır: Yeni bir iş teklifi ve Spike.
Altında
Bölüm 2
/Altında
Yayın Tarihi: 01 Ekim 2002
Spike, Buffy ve Xander’ın solucana benzeyen dev bir yaratıkla savaşmasına yardım eder. Onun bu beklenmedik yardımından sonra Buffy, Spike’ın artık ruhu olan bir vampir olduğunu sonunda anlar.
Aynı Zaman, Aynı Yer
Bölüm 3
/Aynı Zaman, Aynı Yer
Yayın Tarihi: 08 Ekim 2002
Willow Sunnydale’e döner fakat arkadaşlarının onu görmek istememesinden öyle korkmaktadır ki yanlışlıkla arkadaşlarının onu görmesini imkânsız kılan bir büyüye yapar.
İmdat
Bölüm 4
/İmdat
Yayın Tarihi: 15 Ekim 2002
Buffy’nin Sunnydale Lisesi’nde danışman olarak ilk günü, ölmek üzere olduğuna inanan genç bir kızla karşılaşmasıyla beklediğinden zor geçer.
Özverili
Bölüm 5
/Özverili
Yayın Tarihi: 22 Ekim 2002
Anya’nın son intikam büyüsü erkeklerle dolu bir kardeşlik evindeki herkesi öldürdüğünde, Buffy onu tekrar saldırıya geçmeden önce durdurmanın tek bir yolu olduğunu fark eder.
O
Bölüm 6
/O
Yayın Tarihi: 05 Kasım 2002
Büyü etkisi altında olduklarını bilmelerine rağmen Buffy, Dawn, Anya ve Willow okulun futbol takımındaki liseli bir gence aşık olur ve aşkları için birbirleriyle kavga etmeye başlarlar.
Ölülerle Sohbetler
Bölüm 7
/Ölülerle Sohbetler
Yayın Tarihi: 12 Kasım 2002
Buffy, vampire dönüşmüş eski bir sınıf arkadaşına içini dökerken, Spike barda tanıştığı bir kıza evine kadar eşlik edecektir. Dawn, Joyce tarafından, Willow ise Tara'dan mesaj getirdiğini idda eden bir hayalet tarafından ziyaret edilecektir. Bu sırada Jonathan ve Andrew aylardır saklandıkları Meksika'dan dönerler.
Uyuyan
Bölüm 8
/Uyuyan
Yayın Tarihi: 19 Kasım 2002
Buffy ve arkadaşları, Spike’ın çok sayıda genç kızın ortadan kaybolmasından sorumlu olduğundan şüphelenmeye başlar. Spike ise davranışlarının biri tarafından kontrol edildiğini düşünmektedir.
Beni Hiç Bırakma
Bölüm 9
/Beni Hiç Bırakma
Yayın Tarihi: 26 Kasım 2002
Spike, Buffy’nin evinde esir tutulmaktadır ve ekip Spike’in işlediği cinayetlerden sonra ne yapacaklarına karar vermeye çalışmaktadır. Bu sırada Andrew’un bir büyü için malzeme almaya çalıştığı fark eden Willow onu da Buffy’in evine götürüp sorgulamaya karar verir. Fakat Haberciler adlı bir grubun eve saldırmasıyla ekibin planları alt üst olur.
Gece Gelsin
Bölüm 10
/Gece Gelsin
Yayın Tarihi: 17 Aralık 2002
Giles, yanında üç Potansiyel Avcı’yla Sunnydale’e gelir. İlk Kötü’nün dünyanın her yerindeki çok sayıda Potansiyel Avcı’yı ve Gözetmen’i öldürdüğü haberini de beraberinde getirmiştir.
Gösteri Zamanı
Bölüm 11
/Gösteri Zamanı
Yayın Tarihi: 07 Ocak 2003
Giles ve Anya, kâhin benzeri bir yaratığa danışmak için farklı bir boyuta geçer. Buffy ise Potansiyel Avcılara İlk Kötü’yü yenecek gücü içlerinde barındırdıklarını göstermeye hazırlanmaktadır.
Potansiyel
Bölüm 12
/Potansiyel
Yayın Tarihi: 21 Ocak 2003
Dawn’ın yaklaşan savaşın önemli bir parçası olmadığına dair inancı, Willow’un yaptığı bir büyünün ardından Potansiyel Avcı olduğunu düşünmeye başlamasıyla değişir.
İçimdeki Katil
Bölüm 13
/İçimdeki Katil
Yayın Tarihi: 04 Şubat 2003
İngiltere’deki bir Gözetmen’den gelen telefonun ardından Buffy ve arkadaşları, Giles’ın İlk Kötü olmasından endişelenmeye başlarlar. Willow ise Kennedy’yi öptükten sonra neden Warren’a dönüştüğünü anlamaya çalışır.
İlk Randevu
Bölüm 14
/İlk Randevu
Yayın Tarihi: 11 Şubat 2003
Giles, Potansiyel Avcıları eğitmeye devam eder. Buffy, Müdür Wood ile randevuya gider ve Müdür Wood’un annesinin New York’ta öldürülen bir Avcı olduğunu öğrenir.
Hallet
Bölüm 15
/Hallet
Yayın Tarihi: 18 Şubat 2003
Buffy farklı bir boyuta gider ve ilk Avcı’nın yaratıcılarıyla karşılaşır. Buffy'e onların yardımı olmadan dünyayı kurtaramayacağını anlatırlar.
Hikaye Anlatıcı
Bölüm 16
/Hikaye Anlatıcı
Yayın Tarihi: 25 Şubat 2003
Andrew, Sunnydale'deki mevcut durumun gelecek nesillere gösterilmesi için "Buffy, Vampirlerin Katili" adlı bir belgesel çekmeye başlar. Bu sırada Sunnydale Lisesi’nde ani bir öğrenci şiddeti baş gösterir. Bu şiddete Danthalzar’ın Mührü’nün neden olduğunu anlayan Buffy, bütün kasaba yok olmadan aralarından birinin yardımını isteyecektir.
Ebeveynlerimin Bana Söylediği Yalanlar
Bölüm 17
/Ebeveynlerimin Bana Söylediği Yalanlar
Yayın Tarihi: 25 Mart 2003
Ekip, İlk Kötü’nün Spike üzerindeki kontrolünü kaldıramayınca Müdür Wood ve Giles, Spike’ı öldürmek için iş birliği yapar. Bu sırada Spike geçmişte kendisi ile annesi arasında meydana gelen olayları görmeye başlar.
Muzur Kızlar
Bölüm 18
/Muzur Kızlar
Yayın Tarihi: 15 Nisan 2003
Faith artık Buffy’nin yanındadır ama ikili yine de Caleb isimli genç bir rahiple işbirliği yapan İlk Kötü’nün üstesinden gelebilecek güçte değildir. Caleb ile karşılaşmaları sonunda ağır kayıplar vereceklerdir.
Boş Yerler
Bölüm 19
/Boş Yerler
Yayın Tarihi: 29 Nisan 2003
Aldıkları ağır yenilgiye rağmen Buffy, ekibi ikinci bir savaş için toparlamaya çalışır. Ama ekip Buffy'nin liderliğine karşı çıkar ve Faith'in daha iyi bir lider olacağına karar verir.
Dokunulmuş
Bölüm 20
/Dokunulmuş
Yayın Tarihi: 06 Mayıs 2003
Faith liderlik rolüne bürünmeye çalışırken Buffy, Caleb’la yüzleşmek tek başına harekete geçer. Caleb'la karşılaştığı sırada yeraltındaki bir odada güçlü bir silah bulacaktır.
Kıyamet
Bölüm 21
/Kıyamet
Yayın Tarihi: 13 Mayıs 2003
Buffy, İlk Kötü’nün güçlü özüyle birleştiğini bilmeden Caleb’la yüzleşir, Caleb öldürücü darbeyi vurmaya hazırlanırken eski bir dostu Buffy’nin yardımına gelir.