Birinci Sınıf Öğrencisi
Bölüm 1
/Birinci Sınıf Öğrencisi
Yayın Tarihi: 05 Ekim 1999
Buffy’nin ilk başta yaşadığı üniversite yaşamına uyum sağlama sorunu, lise ile üniversite arasındaki tek farkın üniversitedeki canavarların daha büyük ve daha kötü olduğunu anlamasıyla kısa süre sonra çözülür.
Yaşam Şartları
Bölüm 2
/Yaşam Şartları
Yayın Tarihi: 12 Ekim 1999
Ruh emici bir iblisle ilgili üst üste gördüğü kâbuslar, Buffy’yi fazlasıyla şımarık oda arkadaşıyla baş etmenin en iyi yolunun onu öldürmek olduğuna ikna eder.
Gündüzün Acımasız Işığı
Bölüm 3
/Gündüzün Acımasız Işığı
Yayın Tarihi: 19 Ekim 1999
Spike yeni vampir kız arkadaşı ile vampirlerin gün ışığında zarar görmeden yürümesini sağlayan efsanevi bir yüzüğü aramak üzere Sunnydale’e döner.
Korkunun Kendisi
Bölüm 4
/Korkunun Kendisi
Yayın Tarihi: 26 Ekim 1999
Kampüsün kardeşlik evinde gerçekleşen Cadılar Bayramı partisi herkesin en derindeki korkularını kendi çıkarı için kullanan bir iblisin ortaya çıkmasıyla korkutucu bir hâl alır.
Kötü Bira
Bölüm 5
/Kötü Bira
Yayın Tarihi: 02 Kasım 1999
Hala Parker'ın kendisini aldatmasıyla yüzleşmeye çalışan Buffy, bir grup zengin öğrenci ile kampüsteki bir barda 'özel' bir bira içtikten sonra tuhaf davranmaya başlarlar.
Çılgın Yürek
Bölüm 6
/Çılgın Yürek
Yayın Tarihi: 09 Kasım 1999
Oz, dolunay sırasında kafesinden kaçar ve başka bir kurt adam olan şehvetli, seksi şarkıcı Veruca ile karşılaşır; ve ertesi sabah vahşi doğada yanında çıplak uyanır.
Girişim
Bölüm 7
/Girişim
Yayın Tarihi: 16 Kasım 1999
Spike, komandolar tarafından yakalandıktan sonra, üniversitenin altındaki yüksek teknolojili bir tesiste rehin tutulur. Kaçmayı başardıktan sonra, kaçırılmasının arkasında olduğunu düşündüğü Buffy'yi aramaya başlar. Bunun yerine Willow'u bulur...
Aşk Acısı
Bölüm 8
/Aşk Acısı
Yayın Tarihi: 23 Kasım 1999
Buffy’nin tehlikede olabileceğini öğrenen Angel, Sunnydale’e döner. Tam o sırada bir Chumash savaşçısının ruhu, halkının ölümünün intikamını almak üzere dirilir.
Mavi Bir Şey
Bölüm 9
/Mavi Bir Şey
Yayın Tarihi: 30 Kasım 1999
Willow, Oz’u kaybetmenin verdiği acının üstesinden gelme umuduyla bir büyü yapar fakat kullandığı kelimeler arkadaşları arasında kargaşa yaratır.
Sessizlik
Bölüm 10
/Sessizlik
Yayın Tarihi: 14 Aralık 1999
Centilmenler olarak bilinen bir grup peri masalı iblisi ortaya çıkıp herkesin sesini çalınca Sunnydale kasabasının tamamı sessizleşir. Onları öldürebilecek tek silah olan insan çığlığı olmadan ihtiyaçları olan yedi kişinin kalbini özgürce çalabileceklerdir. Buffy ve arkadaşları birbirleri ile konuşamadan bu gizemi çözmek zorundadır.
Talihsiz
Bölüm 11
/Talihsiz
Yayın Tarihi: 18 Ocak 2000
Buffy ve Riley birbirinin gizli kimliğini kabullenmek için uğraşırken bir Vahrall iblisi Cehennem Ağzı’nı yeniden açacak bir ritüel için çeşitli nesneler toplamaya başlar.
Yeni Adam
Bölüm 12
/Yeni Adam
Yayın Tarihi: 25 Ocak 2000
Kendini bir anda yaşlı ve işe yaramaz hisseden Giles, sorunlarını eski bir dostu ve büyücü olan Ethan Rayne’le bir barda içerek unutmaya çalışır, fakat ertesi sabah uyandığında kendisini büyük bir sürpriz bekliyordur.
Takımdaki Ben
Bölüm 13
/Takımdaki Ben
Yayın Tarihi: 08 Şubat 2000
Spike, Organizasyon’un Komandolarından kurtulmaya çalışırken, Buffy Organizasyon’un yer altı kompleksine bakma şansı yakalar fakat düşündüğü kadar dostça karşılanmaz.
Elveda, Iowa
Bölüm 14
/Elveda, Iowa
Yayın Tarihi: 15 Şubat 2000
Organizasyon içerisinde gerçekleşen bir ölüm, Buffy ve Riley’nin ilişkisini sınar ve Organizasyon'un Riley’nin bile bilmediği tekinsiz ve ölümcül yönleri olduğunu ortaya çıkarır.
Bu Yılın Kızı (1)
Bölüm 15
/Bu Yılın Kızı (1)
Yayın Tarihi: 22 Şubat 2000
Riley, Organizasyon’un yarattığı Adam adındaki bir yaratığı avlamasında Buffy’ye katılır, Faith ise komadan çıkar ve Belediye Başkanı Wilkins’in kendisine son bir hediye vermiş olduğunu fark eder.
Sen Kimsin? (2)
Bölüm 16
/Sen Kimsin? (2)
Yayın Tarihi: 29 Şubat 2000
Faith, Belediye Başkanı tarafından kendisine bırakılan cihazla Buffy ile vücut değiştirdikten sonra Riley’ye bir ziyarette bulunur ve içinde Buffy'nin bulunduğu Faith’i İngiltere’ye geri götürmek üzere almaya gelen Gözetmenler Konseyi Özel Kuvvetleri’nin ellerine bırakır.
Süperstar
Bölüm 17
/Süperstar
Yayın Tarihi: 04 Nisan 2000
Jonathan adındaki popülerlikten uzak eski Sunnydale Lisesi öğrencisinin kasabadaki en havalı ve popüler kişi hâline gelmesinin ardından Buffy, gerçekliğin bir şekilde değiştirilmiş olduğundan şüphelenir.
Vahşi Şeylerin Olduğu Yer
Bölüm 18
/Vahşi Şeylerin Olduğu Yer
Yayın Tarihi: 25 Nisan 2000
Adam, vampirler ve iblislerden oluşan bir ordu toplarken, Riley ve Buffy’nin tutkulu sevişmesi, kardeşlik evindeki bir grup kötü ruhu serbest bırakır.
Yeni Ay Yükseliyor
Bölüm 19
/Yeni Ay Yükseliyor
Yayın Tarihi: 02 Mayıs 2000
Oz’un Sunnydale’e sürpriz dönüşü Willow’un aşk hayatında karışıklığa sebep olur ve Oz’un kurt adama dönüşmesine ve Riley tarafından yakalanmasına yol açar.
Yoko Faktörü (1)
Bölüm 20
/Yoko Faktörü (1)
Yayın Tarihi: 09 Mayıs 2000
Spike ve Adam, Buffy ve arkadaşlarının arasını açmak için plan yaparken Angel, Sunnydale’e döner fakat Riley ve bir grup Organizasyon Komandosu’nun saldırısına uğrar.
İlkel (2)
Bölüm 21
/İlkel (2)
Yayın Tarihi: 16 Mayıs 2000
Xander, Willow ve Giles; Adam’la savaşıp iblislerden oluşan bir ordu kurma planlarını suya düşürmesi için Buffy’yi büyü yoluyla doğaüstü güçlerle doldurmak üzere güçlerini birleştirir.