Anne
Bölüm 1
/Anne
Yayın Tarihi: 29 Eylül 1998
Artık büyük şehirde yaşayan Buffy, erkek arkadaşı gizemli bir biçimde ortadan kaybolan bir kadına yardım ederken arkadaşları Sunnydale’de kötülüğün güçleriyle kendi başlarına savaşmaktadır.
Ölü Adamın Partisi
Bölüm 2
/Ölü Adamın Partisi
Yayın Tarihi: 06 Ekim 1998
Sunnydale'a dönen Buffy annesinin galeriden aldığı Nigernia maskesinin ölüleri diriltmek gibi eşsiz bir gücü olduğunu fark eder.
İnanç, Umut ve Numara
Bölüm 3
/İnanç, Umut ve Numara
Yayın Tarihi: 13 Ekim 1998
Sunnydale’e Faith adlı karizmatik bir Avcı gelir ve Buffy’nin annesinin ve bütün arkadaşlarının kalbini çabucak kazanır.
Güzel ve Çirkinler
Bölüm 4
/Güzel ve Çirkinler
Yayın Tarihi: 20 Ekim 1998
Bir öğrenci ormanda vahşice yaralanmış halde bulunduğunda Buffy Oz’dan şüphelenilir. Ancak Buffy, Angel'ın yüzlerce yıllık işkenceden sonra vahşileşmiş ve şiddete yatkın bir şekilde Dünya'ya geri döndüğünü fark edince asıl katilin Angel olabileceği gerçeğinden korkmaya başlar.
Mezunlar Gecesi
Bölüm 5
/Mezunlar Gecesi
Yayın Tarihi: 03 Kasım 1998
Buffy ve Cordelia Mezunlar Gecesi Kraliçesi olmak için rekabet ederken kasabadaki yeni vampir Bay Trick, iki Avcı için bir sürpriz yapmak üzere bir grup vampir, iblis ve paralı askeri bir araya getirir.
Bando Şekeri
Bölüm 6
/Bando Şekeri
Yayın Tarihi: 10 Kasım 1998
Sunnydale sakinleri yeni lise bandosu üniformaları için para toplamak adına satılan gofretleri yedikten sonra olgunlaşamamış ergenler gibi davranmaya başlar.
Esinleme
Bölüm 7
/Esinleme
Yayın Tarihi: 17 Kasım 1998
Buffy, Faith’in yeni Gözcü’sünden yardım alarak efsanevi Myhnegon Eldiveni’ni iblis Lagos’un eline düşmeden önce yok etmeye çalışır.
Sevenin Yürüyüşü
Bölüm 8
/Sevenin Yürüyüşü
Yayın Tarihi: 24 Kasım 1998
Spike, Sunnydale’e geri döner ve Willow’u, Drusilla’nın ona tekrar aşık olmasını sağlayacak bir büyü yapması için kaçırır.
Dilek
Bölüm 9
/Dilek
Yayın Tarihi: 08 Aralık 1998
Cordelia yeni arkadaşı Anya’ya, Buffy’nin Sunnydale’e hiç gelmemiş olmasını dilediğini söyledikten sonra kendini birden şehri vampirlerin yönettiği bir gerçekliğin içinde bulur.
Düzeltmeler
Bölüm 10
/Düzeltmeler
Yayın Tarihi: 15 Aralık 1998
Noel tatili yaklaşırken aralarına Jenny Calendar’ın da olduğu eski kurbanlarının hayalleri Angel’a, Buffy’yi öldürmesi için eziyet eder.
Zencefilli Ekmek
Bölüm 11
/Zencefilli Ekmek
Yayın Tarihi: 12 Ocak 1999
Buffy’nin annesi esrarengiz bir sembolle işaretlenen iki çocuk bulunca Sunnydale’i cadılardan arındırmak için bir seferberlik başlatır.
Muhtaç
Bölüm 12
/Muhtaç
Yayın Tarihi: 19 Ocak 1999
On sekizinci yaş günü yaklaşmakta olan Buffy tam da annesini kaçıran gözü dönmüş bir vampirle savaşması gerekirken Avcı güçlerini kaybeder.
The Zeppo
Bölüm 13
/The Zeppo
Yayın Tarihi: 26 Ocak 1999
Buffy ve ekibi Cehennem Ağzı’ndan gelen yaratıklarla savaşırken, Xander liseyi havaya uçurmaya çalışan bir grup dirilmiş cesette karşı tek başına mücadele verir.
Kötü Kızlar
Bölüm 14
/Kötü Kızlar
Yayın Tarihi: 09 Şubat 1999
Faith, Buffy'ye pervasızca öldürme yöntemiyle tanıştırır ve Buffy bu vahşi yaşamdan hoşlanmaya başlar. Ancak Faith kazara belediye başkan yardımcısı Allan Finch'i öldürdüğünde işlediği suçu örtbas etmeye çalışanken Buffy Faith’in karanlık tarafını fark edecektir.
Sonuçlar
Bölüm 15
/Sonuçlar
Yayın Tarihi: 16 Şubat 1999
Dedektifler Belediye Başkan Yardımcısı Finch’in ölümünü soruştururken Faith yanlış bir şey yapmadığına dair ısrarını sürdürmektedir. Buffy ise Faith ile gerçekleştirdiği vahşi eylemlerinin sonuçlarıyla yüzleşmeye çalıştırmaktadır.
İkizler Diyarı
Bölüm 16
/İkizler Diyarı
Yayın Tarihi: 23 Şubat 1999
Willow ile Anya, Anya’nın güçlerine yeniden kavuşması için büyü yaparken istemeden alternatif bir evrenden Willow’un vampir olan kötücül ikizini çağırır.
Düşmanlar
Bölüm 17
/Düşmanlar
Yayın Tarihi: 16 Mart 1999
Faith ve Belediye Başkanı, Yükseliş Kitapları’nın yardımıyla Angel’ın ruhunu çalmayı, ardından ona diğer Avcı’yı, yani Buffy’yi öldürtmeyi planlar.
İşitme Menzili
Bölüm 18
/İşitme Menzili
Yayın Tarihi: 21 Eylül 1999
Telepat bir iblisi öldüren Buffy, katliam yapmayı planlayan bir öğrenci de dahil olmak üzere etrafındaki herkesin düşüncelerini okuyabilmeye başlar.
Seçenekler
Bölüm 19
/Seçenekler
Yayın Tarihi: 04 Mayıs 1999
Belediye Başkanı, kendisine gönderilen iblis enerjisini içinde tutan bir kutuyu Buffy’yle Angel’ın çalması üzerine Willow’u alıkoyar.
Balo
Bölüm 20
/Balo
Yayın Tarihi: 11 Mayıs 1999
Buffy sınıf arkadaşının Sunnydale Lisesi mezuniyet balosu sırasında öğrencilere saldırmak üzere programladığı üç korkutucu cehennem tazısıyla savaşır.
Mezuniyet Günü, Birinci Bölüm
Bölüm 21
/Mezuniyet Günü, Birinci Bölüm
Yayın Tarihi: 18 Mayıs 1999
Faith, Buffy’nin Belediye Başkanı’nın Yükseliş’ine engel olmaması için onun dikkatini dağıtma amacıyla Angel’ı zehri yalnızca bir Avcı’nın kanıyla tedavi edilebilecek bir okla vurur.