O Kötüyken
Bölüm 1
/O Kötüyken
Yayın Tarihi: 15 Eylül 1997
Buffy, Efendi'yi alt ettikten sonra yaz tatilinden geri döner ve eskiden olduğu gibi eğlenceyi seven bir avcı değildir. Kalan vampir nüfusunun Efendi'yi diriltmeyi planladığını keşfettiğinde etrafına karşı olan soğuk ve mesafeli davranışları artar.
Montaj Gereklidir
Bölüm 2
/Montaj Gereklidir
Yayın Tarihi: 22 Eylül 1997
Bir dizi mezar hırsızlığının ardından, hayata yeni döndürdüğü abisine bir kız arkadaşı yaratmak isteyen bir fen kulübü öğrencisi çıkar.
Okul Zor
Bölüm 3
/Okul Zor
Yayın Tarihi: 29 Eylül 1997
Spike adında bir vampirin şehre gelip Avcı’ya karşı saldırıya geçmesiyle, Buffy’nin annesi Sunnydale Lisesi’nde mahsur kalır.
Inka Mumya Kız
Bölüm 4
/Inka Mumya Kız
Yayın Tarihi: 06 Ekim 1997
500 yıl önce bir lahde canlı gömülen güzel bir İnka prensesi, Sunnydale Doğa Tarihi Müzesi'nde kazara hayata geri döndürülür.
Sürüngen Oğlan
Bölüm 5
/Sürüngen Oğlan
Yayın Tarihi: 13 Ekim 1997
Buffy ve Cordelia, katıldıkları okul kulübü partisinde, sürüngen benzeri bir yaratığa kurban olarak sunulurlar.
Cadılar Bayramı
Bölüm 6
/Cadılar Bayramı
Yayın Tarihi: 27 Ekim 1997
Buffy ve arkadaşları, tuhaf bir dükkândan Cadılar Bayramı kostümleri kiralarlar ve sonunda her biri giydikleri kostüme dönüşür.
Bana Yalan Söyle
Bölüm 7
/Bana Yalan Söyle
Yayın Tarihi: 03 Kasım 1997
Buffy'nin eski erkek arkadaşı olan Ford, Sunnydale'e gelir ve Buffy’nin bilmediği, vampirlere tapan gizli bir mezhebin parçasıdır. Tarikattaki diğerleri, vampirlerin daha yüksek bir yaşam düzeni olduğuna inanan, yanlış yönlendirilmiş gençler olsa da, Ford'un inancının arkasında daha uğursuz bir neden vardır. Yakında kanserden öleceği için, Spike ile sonsuz yaşam karşılığında Buffy'yi teslim etmesi için bir anlaşma yapar.
Karanlık Çağ
Bölüm 8
/Karanlık Çağ
Yayın Tarihi: 10 Kasım 1997
Giles’ın eski günlerinde Ethan Rayne ile çağırdıkları bir iblisin gelip onları Sunnydale’de aramasıyla Giles’ın geçmişi kendisine musallat olur.
Lafım Ne, Birinci Bölüm
Bölüm 9
/Lafım Ne, Birinci Bölüm
Yayın Tarihi: 17 Kasım 1997
Okulda düzenlenen Kariyer Haftası, Buffy’ye geleceğini düşündürtürken, Spike üç profesyonel kelle avcısı kiralayıp onun bütün geleceğini yok etmenin peşindedir.
Lafım Ne, İkinci Bölüm
Bölüm 10
/Lafım Ne, İkinci Bölüm
Yayın Tarihi: 24 Kasım 1997
Spike ve Drusilla düzenleyecekleri bir ayinde Angel’ı öldürmeyi planlamaktadır, Buffy'de Kendra adında gizemli bir avcı ile güçlerini birleştirip Angel’ı kurtarmanın peşindedir.
Ted
Bölüm 11
/Ted
Yayın Tarihi: 08 Aralık 1997
Annesinin Ted adında bir bilgisayar yazılımı satıcısı ile aşk yaşamasından huzursuz olan Buffy, adamın öz geçmişini araştırmaya kalkar.
Kötü Yumurtalar
Bölüm 12
/Kötü Yumurtalar
Yayın Tarihi: 12 Ocak 1998
Öğrencilere ebeveynliği öğrenmeleri için yumurtalar dağıtılır, ancak dağıtılan yumurtalar göründükleri gibi değildirler. Kısa süre sonra yumurtalar çatlar ve içindeki yaratıklar sahiplerini ele geçirir ve onları anne yaratığı kazıp çıkarmaları için okulun bodrum katına götürür.
Sürpriz
Bölüm 13
/Sürpriz
Yayın Tarihi: 19 Ocak 1998
Spike ve Drusilla, insanlığı yok edebilecek bir iblis olan Yargıç’ı diriltmek isterler. Buffy, on yedinci doğum gününde Angel ile beraber onları durdurmalıdır.
Masumiyet
Bölüm 14
/Masumiyet
Yayın Tarihi: 20 Ocak 1998
Buffy, sadece Yargıç ile değil, kendisi ile birlikte olduktan sonra ruhunu kaybedip Angelus'a dönüşen Angel ile de savaşmalıdır.
Evreler
Bölüm 15
/Evreler
Yayın Tarihi: 27 Ocak 1998
Buffy ve ekibi ormanda dolaşan şüpheli bir kurt adamın izini sürerken bir yandan da onu avlamaya çalışan kurt adam avcısının yolundan uzak durmaya çalışırlar. Bu sırada Oz’un peşinde oldukları katil olduğu bilmeden Willow, Oz'a yakınlaşmaya çalışır.
Büyülenmiş, Sıkılmış ve Afallamış
Bölüm 16
/Büyülenmiş, Sıkılmış ve Afallamış
Yayın Tarihi: 10 Şubat 1998
Cordelia Sevgililer Günü'nde Xander’dan ayrılır. Xander da bir cadı aracılığıyla Cordelia'ya bir aşk büyüsü yaptırıp ondan kendisi ayrılır.
Tutku
Bölüm 17
/Tutku
Yayın Tarihi: 24 Şubat 1998
Jenny Calendar, Angel’a ruhunu geri vermek için bir yol ararken Angelus, Buffy’i gece ziyaret edip yatağına hediyeler bırakarak saplantılı işkencesine devam eder.
Ölüm Tarafından Öldürülmüş
Bölüm 18
/Ölüm Tarafından Öldürülmüş
Yayın Tarihi: 03 Mart 1998
Ağır bir grip tanısıyla hastaneye yatırılan Buffy, orada hasta çocuklara eziyet eden bir iblisle savaşır.
Gözüm Sadece Seni Görür
Bölüm 19
/Gözüm Sadece Seni Görür
Yayın Tarihi: 28 Nisan 1998
Trajik aşklarını okulun şu anki sakinlerini kullanarak tekrar yaşamaya kalkışan eski bir öğrenci ile öğretmenin hayaletleri Sunnydale Lisesi’ne musallat olur.
Havanı Alırsın
Bölüm 20
/Havanı Alırsın
Yayın Tarihi: 05 Mayıs 1998
Sunnydale yüzme takımının bazı üyeleri, derileri yüzüldükten sonra ölmüş olarak bulunurlar. Xander takım geri kalan üyelerini korumak için gizli kimlikle takıma katılır.
Dönüşüm, Birinci Bölüm
Bölüm 21
/Dönüşüm, Birinci Bölüm
Yayın Tarihi: 12 Mayıs 1998
Angelus, dünyayı cehenneme çevirmenin peşinde olan antik bir iblisi getirmeye kalkınca Kendra, Buffy’ye yardım etmek için geri döner.