Hellmouth'a Hoş Geldiniz
Bölüm 1
/Hellmouth'a Hoş Geldiniz
Yayın Tarihi: 10 Mart 1997
Lise ikinci sınıf öğrencisi Buffy Summers, Sunnydale lisesine nakip yaptırır. Orada yeni Gözetmen'i ile tanışır ve gerçek kaderinden kaçamayacağını öğrenir.
Hasat
Bölüm 2
/Hasat
Yayın Tarihi: 10 Mart 1997
Angel adındaki bir yabancı, Buffy'e Hasat'ı durduramazsa, Cehennem Ağzı'nın açılacağını ve Efendi'nin serbest kalacağını söyler.
Cadı
Bölüm 3
/Cadı
Yayın Tarihi: 17 Mart 1997
Hayatında bir nebze olsun normallik isteyen Buffy, amigo kız takımına girmeye çalışır fakat rakiplerinin onu öldürmek istediğini fark eder.
Öğretmenin Gözdesi
Bölüm 4
/Öğretmenin Gözdesi
Yayın Tarihi: 24 Mart 1997
Xander, gerçekte bir dişi mantis olan yedek bir öğretmene vurulur. Öğretmenin amacı bakir oğlanlarla çiftleşmek, sonra kafalarını koparmaktır.
İlk Randevuda Erkeği Sakın Öldürme
Bölüm 5
/İlk Randevuda Erkeği Sakın Öldürme
Yayın Tarihi: 31 Mart 1997
Kutsanmış Olan adlı savaşçı vampirin gelişini beklerken, Buffy'nin Bronze'daki büyük randevusu, cenaze evine baskınla biter.
Sürü
Bölüm 6
/Sürü
Yayın Tarihi: 07 Nisan 1997
Hayvanat bahçesine yapılan bir gezi, Xander ve bir grup kötü çocuğun, şeytani bir sırtlanın ruhu tarafından ele geçirilmesiyle ölümcül bir hâl alır.
Angel
Bölüm 7
/Angel
Yayın Tarihi: 14 Nisan 1997
Buffy, Angel'ın gerçek kimliğini keşfettiğinde tutku dolu bir an, kabusa dönüşür. Ayrıca Angel'ı neredeyse 100 yıldır etkisi altında tutan Çingene lanetini öğrenir.
Ben, Robot... Sen, Jane
Bölüm 8
/Ben, Robot... Sen, Jane
Yayın Tarihi: 28 Nisan 1997
Willow farkında olmadan Moloch adında güçlü bir iblisi internete salar ve iblis, Sunnydale'in bilgisayar düşkünlerini kendi çaresiz piyonlarına dönüştürür.
Kukla Gösterisi
Bölüm 9
/Kukla Gösterisi
Yayın Tarihi: 05 Mayıs 1997
Buffy, bir vantrolog kuklasının, okul yetenek gösterisinde yer alan sınıf arkadaşlarının organlarını çaldığından kuşkulanır.
Kâbuslar
Bölüm 10
/Kâbuslar
Yayın Tarihi: 12 Mayıs 1997
Komadaki bir çocuğun kabus dolu dünyası Buffy ve arkadaşlarını en büyük kabuslarının gerçek olduğu bir aleme gönderir.
Gözden Uzak, Gönülden Uzak
Bölüm 11
/Gözden Uzak, Gönülden Uzak
Yayın Tarihi: 19 Mayıs 1997
Cordelia, Sunnydale Lisesi Mayıs Kraliçesi yarışmasına hazırlanırken, görünmez bir güç en yakın arkadaşlarına saldırmaya başlar.