The Good Place

3. Sezon

İşler Tıkırında, Kısım 1 ve 2
Bölüm 1
/İşler Tıkırında, Kısım 1 ve 2
Yayın Tarihi: 27 Eylül 2018
Hafızaları silinerek dünyaya geri gönderilen Eleanor ve Chidi, ölümden dönmelerinin ardından yakınlaşır. Michael yeni deney için kuralları esnetir.
Akıllılar Çetesi
Bölüm 2
/Akıllılar Çetesi
Yayın Tarihi: 04 Ekim 2018
Ölümden dönme çalışmasına yeni bir deneğin katılmasının ardından grupta bölünmeler yaşanmaya başlar. Michael ve Janet, grubu bir arada tutmaya çalışır.
Kar Küreyici
Bölüm 3
/Kar Küreyici
Yayın Tarihi: 11 Ekim 2018
Grup etik düşünceyi öğrenmeye devam ederken Avustralya'ya gelen Michael ve Janet, gruptakilerin hayatlarına çeşitli şekillerde müdahale eder.
Jeremy Bearimy
Bölüm 4
/Jeremy Bearimy
Yayın Tarihi: 18 Ekim 2018
Michael ve Janet bazı gerçekleri Eleanor ve grubun geri kalanına açıklar. Bunun ardından, öğrendiklerini sindirmeye çalışan grup bölünür.
Donkey Doug'ın Baladı
Bölüm 5
/Donkey Doug'ın Baladı
Yayın Tarihi: 25 Ekim 2018
Michael, Jason ve Tahani, Jacksonville'de bir iyilik yapmaya çalışırken Janet ve Eleanor, Chidi'nin zor bir problemi çözmesine yardım eder.
Çatlamış Bir Miras
Bölüm 6
/Çatlamış Bir Miras
Yayın Tarihi: 01 Kasım 2018
Şoke edici haberler alan Eleanor, araştırma yapmak için Michael ile birlikte Nevada'ya gider. Tahani ise Chidi'nin de yardımıyla geçmişiyle barışmaya çalışır.
Özgür İradenin En Kötü Kullanım Şekli
Bölüm 7
/Özgür İradenin En Kötü Kullanım Şekli
Yayın Tarihi: 08 Kasım 2018
Eleanor ahirette yaşayıp unuttuğu bazı anılarını hatırlamak için Michael'dan yardım ister. Bunun ardından Eleanor, kendisini neyin motive ettiğini kavramaya başlar.
İyi Hayat Elinizden Kayıp Gitmesin
Bölüm 8
/İyi Hayat Elinizden Kayıp Gitmesin
Yayın Tarihi: 15 Kasım 2018
Michael ve Janet önemli birini ziyaret eder ve öğrendikleri karşısında şaşırır. Eleanor bir sırrı Chidi ile paylaşıp paylaşmamayı düşünür.
Janet(lar)
Bölüm 9
/Janet(lar)
Yayın Tarihi: 06 Aralık 2018
Michael ve Janet dört insana yardım etmek üzere bir yolculuğa çıkarken Eleanor ve Chidi ilişkileri hakkında felsefi bir anlaşmazlık yaşar.
Milyonlarca Doug
Bölüm 10
/Milyonlarca Doug
Yayın Tarihi: 10 Ocak 2019
Büyük bir sorunu çözmeye çalışan Michael duvara toslar. Jason karmaşık duygularla boğuşur. Chidi, Eleanor'u neşelendirmeye çalışır.
Chidi Zaman Bıçağı'nı Görür
Bölüm 11
/Chidi Zaman Bıçağı'nı Görür
Yayın Tarihi: 17 Ocak 2019
İnsanlar, Boyutlararası Krep Deliğinde önemli bir buluşmaya giden Michael'ın peşine takılır. Janet geçmişinden biriyle yakınlaşır.
Pandemonium
Bölüm 12
/Pandemonium
Yayın Tarihi: 24 Ocak 2019
Michael paniklediğinde Eleanor devreye girer. Tahani yeni türde bir azapla karşı karşıya kalır. Eleanor ve Chidi, beklenmedik bir yol ayrımına gelir.