The Good Place
Dizi, erektil disfonksiyon ürünleri taşıyan bir traktörün çarpması sonucu ölen ve öbür tarafta yeniden canlandırılan Eleanor Shellstrop (Kristen Bell) isimli sıradan bir kadını merkezine alır. Ahiretteki yaşantısında kendisinin çok da iyi bir insan olmadığının farkına varır. Ahiret hocası Michael'ın (Ted Danson) yardımıyla içindeki iyi insanı bulmaya ve yeniden sıradan hayatına dönmeye çalışır.
Her Şey Yolunda
Bölüm 1
/Her Şey Yolunda
Yayın Tarihi: 19 Eylül 2016
Eleanor ölüp kendini sadece en ahlaklı kişiler için ayrılmış ahiretteki cennette bulunca, başka birisiyle karıştırıldığını fark eder.
Uçmak
Bölüm 2
/Uçmak
Yayın Tarihi: 19 Eylül 2016
Eleanor, Chidi'den ona iyi bir insan olmayı öğretmesini ister. Bunun üzerine Chidi, onun uçmayı öğrenmek yerine mahalle temizliğine katılmasında ısrarcı olur.
Tahani Al-Jamil
Bölüm 3
/Tahani Al-Jamil
Yayın Tarihi: 22 Eylül 2016
Eleanor, Tahani'nin sırrını bildiğini düşünür. Michael, Chidi'nin yeni bir hobiyle ilgilenmesini sağlamaya çalışır. Janet, bazı ilginç kişilik değişimlerinden geçer.
Jason Mendoza
Bölüm 4
/Jason Mendoza
Yayın Tarihi: 29 Eylül 2016
Eleanor, bir şeyler saklayan başka bir mahalle sakiniyle arkadaş olur. Tahani, yeni bir restoranın açılışı için bir gala planlar.
Kategori 55 Acil Kıyamet Krizi
Bölüm 5
/Kategori 55 Acil Kıyamet Krizi
Yayın Tarihi: 06 Ekim 2016
Chidi, Eleanor'a öğretmenlik yapmaktan usanır. Tahani etrafı merakla gözetler ve bulduğu şeyden hoşlanmaz. Michael, mahalleyi karantinaya alır.
Birbirimize Ne Borçluyuz?
Bölüm 6
/Birbirimize Ne Borçluyuz?
Yayın Tarihi: 13 Ekim 2016
Eleanor, mahalleyi altüst eden dizayn hatasını araştıran Michael'ın dikkatini dağıtır. Chidi, Tahani ve Jianyu'nun spa buluşmasına maydanoz olur.
Sonsuz Istırap
Bölüm 7
/Sonsuz Istırap
Yayın Tarihi: 20 Ekim 2016
Michael'ın emekliliğinin sonsuz bir işkence olacağını öğrenen Eleanor, Michael'ı gönderebilecek tek kişi olan Janet'ı devre dışı bırakmaya karar verir.
En Çok Gelişim Gösteren Oyuncu
Bölüm 8
/En Çok Gelişim Gösteren Oyuncu
Yayın Tarihi: 27 Ekim 2016
Gerçeği ortaya çıkarmaya çalışan Michael, Eleanor'u hayatı hakkında sorgular. Ayrıca Chidi, Tahani ve Jianyu'yla da görüşme yapar. Chidi, bir ahlaki ikilemle karşılaşır.
...Benim Gibi Birini Üye Olarak
Bölüm 9
/...Benim Gibi Birini Üye Olarak
Yayın Tarihi: 03 Kasım 2016
Michael, Eleanor'un kaderi için pazarlık yapmakta zorluk yaşar. Kötü Yer şeytanları, Tahani'nin evinde uygunsuz davranışlarda bulunur. Chidi, diğer Eleanor'la bağ kurar.
Chidi'nin Seçimi
Bölüm 10
/Chidi'nin Seçimi
Yayın Tarihi: 05 Ocak 2017
Michael, Chidi'nin kararsızlığından bunalır. Eleanor, sahip olduğunu fark etmediği duygularını keşfeder. Jianyu, şaşırtıcı bir açıklama yapar.
Benim Motivasyonum Ne?
Bölüm 11
/Benim Motivasyonum Ne?
Yayın Tarihi: 12 Ocak 2017
Eleanor, yargıç gelmeden puanını artırmaya çalışır. Michael, şaşırtıcı bir keşif yapar. Chidi, Eleanor'dan aşka dair tavsiye ister.
Mindy St. Claire
Bölüm 12
/Mindy St. Claire
Yayın Tarihi: 19 Ocak 2017
Eleanor, Jason ve Janet'la Orta Yer'e kaçar. Orta Yer'de, orada yalnız yaşayan eski bir avukatla tanışırlar. Bu arada Eleanor'un yargılaması ilerler.
Michael'ın Planı
Bölüm 13
/Michael'ın Planı
Yayın Tarihi: 19 Ocak 2017
Eleanor, Jason, Chidi ve Tahani, içlerinden hangi ikisinin Kötü Yer'e gitmesi gerektiği konusunda tartışır. Eleanor, İyi Yer'e ilişkin şoke edici gerçeğin farkına varır.
Her Şey Harika!
Bölüm 1
/Her Şey Harika!
Yayın Tarihi: 20 Eylül 2017
Hafızaları silinen Eleanor, Chidi, Tahani ve Jason İyi Yer'de her şeye baştan başlar. Eleanor ipucunu çözmeye çalışır.
Dans Dans Azim
Bölüm 2
/Dans Dans Azim
Yayın Tarihi: 28 Eylül 2017
Michael, çıkan sorunlar karşısında İyi Yer için yaptığı özenli planın işe yaramasını sağlamaya çalışır. Eleanor, şaşırtıcı bir keşif yapar.
Hamam Böceği Takımı
Bölüm 3
/Hamam Böceği Takımı
Yayın Tarihi: 05 Ekim 2017
Michael yeni bir planı devreye sokmaya çalışırken Eleanor ve arkadaşları önemli bir kararın eşiğindedir. Tahani kendisiyle ilgili şok edici bir gerçeği öğrenir.
Varoluşsal Kriz
Bölüm 4
/Varoluşsal Kriz
Yayın Tarihi: 12 Ekim 2017
Eleanor, Michael'a bir kriz sırasında yardım etmeye çalışır. Tahani gelmiş geçmiş en etkileyici yemek davetini vermeye kararlıdır ama işler ters gider.
Tramvay Problemi
Bölüm 5
/Tramvay Problemi
Yayın Tarihi: 19 Ekim 2017
Michael'ın insan etiği ilkelerini anlama konusundaki kabiliyetsizliği Chidi'yi hayal kırıklığına uğratır. Tahani, Janet'a açılır.
Janet ve Michael
Bölüm 6
/Janet ve Michael
Yayın Tarihi: 26 Ekim 2017
Michael, son zamanlarda meydana gelen arızaların nedenini bulmak için Janet'la iş birliği yapar. Çünkü bu arızalar tüm mahallenin yok olmasına yol açabilir.
Derek
Bölüm 7
/Derek
Yayın Tarihi: 02 Kasım 2017
Michael, Janet'ın yol açtığı zorlu sorunu çözmek için Eleanor ve Chidi'den yardım ister. Jason, beklenmedik bir fikirle Tahani'yi şaşırtır.
İnanca Adım Atma
Bölüm 8
/İnanca Adım Atma
Yayın Tarihi: 04 Ocak 2018
Michael'ın patronunun gelişi ve yaptığı duyuru ittifakları değiştirebilecek niteliktedir. Eleanor, Chidi, Tahani ve Jason bir sonraki hamlelerine karar vermek zorundadır.
En İyi Hâlim
Bölüm 9
/En İyi Hâlim
Yayın Tarihi: 11 Ocak 2018
Michael beklenmedik duygular hisseder. Moral bozucu bir aksiliğin ardından Eleanor, Chidi, Tahani ve Jason birbirlerine açılır.
Rhonda, Diana, Jake ve Trent
Bölüm 10
/Rhonda, Diana, Jake ve Trent
Yayın Tarihi: 18 Ocak 2018
Ekiptekiler kendilerini kurtarmak için kılık değiştirerek yeni bir evrende bir maceraya atılır. Ama işler planladığı gibi gitmez.
Dürüm
Bölüm 11
/Dürüm
Yayın Tarihi: 25 Ocak 2018
Eleanor, Chidi, Tahani ve Jason daha iyi insanlara dönüştüklerini kanıtlamaya çalışır. Michael yaptıklarının sonuçlarıyla yüzleşmek zorunda kalır.
Başka Bir Yer
Bölüm 12
/Başka Bir Yer
Yayın Tarihi: 01 Şubat 2018
Janet ve Chidi bastırdıkları duygularını ortaya döker. Michael yeni bir tür deneyde ısrar eder.
İşler Tıkırında, Kısım 1 ve 2
Bölüm 1
/İşler Tıkırında, Kısım 1 ve 2
Yayın Tarihi: 27 Eylül 2018
Hafızaları silinerek dünyaya geri gönderilen Eleanor ve Chidi, ölümden dönmelerinin ardından yakınlaşır. Michael yeni deney için kuralları esnetir.
Akıllılar Çetesi
Bölüm 2
/Akıllılar Çetesi
Yayın Tarihi: 04 Ekim 2018
Ölümden dönme çalışmasına yeni bir deneğin katılmasının ardından grupta bölünmeler yaşanmaya başlar. Michael ve Janet, grubu bir arada tutmaya çalışır.
Kar Küreyici
Bölüm 3
/Kar Küreyici
Yayın Tarihi: 11 Ekim 2018
Grup etik düşünceyi öğrenmeye devam ederken Avustralya'ya gelen Michael ve Janet, gruptakilerin hayatlarına çeşitli şekillerde müdahale eder.
Jeremy Bearimy
Bölüm 4
/Jeremy Bearimy
Yayın Tarihi: 18 Ekim 2018
Michael ve Janet bazı gerçekleri Eleanor ve grubun geri kalanına açıklar. Bunun ardından, öğrendiklerini sindirmeye çalışan grup bölünür.
Donkey Doug'ın Baladı
Bölüm 5
/Donkey Doug'ın Baladı
Yayın Tarihi: 25 Ekim 2018
Michael, Jason ve Tahani, Jacksonville'de bir iyilik yapmaya çalışırken Janet ve Eleanor, Chidi'nin zor bir problemi çözmesine yardım eder.
Çatlamış Bir Miras
Bölüm 6
/Çatlamış Bir Miras
Yayın Tarihi: 01 Kasım 2018
Şoke edici haberler alan Eleanor, araştırma yapmak için Michael ile birlikte Nevada'ya gider. Tahani ise Chidi'nin de yardımıyla geçmişiyle barışmaya çalışır.
Özgür İradenin En Kötü Kullanım Şekli
Bölüm 7
/Özgür İradenin En Kötü Kullanım Şekli
Yayın Tarihi: 08 Kasım 2018
Eleanor ahirette yaşayıp unuttuğu bazı anılarını hatırlamak için Michael'dan yardım ister. Bunun ardından Eleanor, kendisini neyin motive ettiğini kavramaya başlar.
İyi Hayat Elinizden Kayıp Gitmesin
Bölüm 8
/İyi Hayat Elinizden Kayıp Gitmesin
Yayın Tarihi: 15 Kasım 2018
Michael ve Janet önemli birini ziyaret eder ve öğrendikleri karşısında şaşırır. Eleanor bir sırrı Chidi ile paylaşıp paylaşmamayı düşünür.
Janet(lar)
Bölüm 9
/Janet(lar)
Yayın Tarihi: 06 Aralık 2018
Michael ve Janet dört insana yardım etmek üzere bir yolculuğa çıkarken Eleanor ve Chidi ilişkileri hakkında felsefi bir anlaşmazlık yaşar.
Milyonlarca Doug
Bölüm 10
/Milyonlarca Doug
Yayın Tarihi: 10 Ocak 2019
Büyük bir sorunu çözmeye çalışan Michael duvara toslar. Jason karmaşık duygularla boğuşur. Chidi, Eleanor'u neşelendirmeye çalışır.
Chidi Zaman Bıçağı'nı Görür
Bölüm 11
/Chidi Zaman Bıçağı'nı Görür
Yayın Tarihi: 17 Ocak 2019
İnsanlar, Boyutlararası Krep Deliğinde önemli bir buluşmaya giden Michael'ın peşine takılır. Janet geçmişinden biriyle yakınlaşır.
Pandemonium
Bölüm 12
/Pandemonium
Yayın Tarihi: 24 Ocak 2019
Michael paniklediğinde Eleanor devreye girer. Tahani yeni türde bir azapla karşı karşıya kalır. Eleanor ve Chidi, beklenmedik bir yol ayrımına gelir.
Arizonalı Bir Kız - Bölüm 1
Bölüm 1
/Arizonalı Bir Kız - Bölüm 1
Yayın Tarihi: 26 Eylül 2019
İnsanlar yeni mahallelerine ulaşırken Michael ve ekip, onların amaçlarını anlamaya çalışır. Eleanor ve Jason kıskançlıkla başa çıkmaya çabalar.
Arizonalı Bir Kız - Bölüm 2
Bölüm 2
/Arizonalı Bir Kız - Bölüm 2
Yayın Tarihi: 03 Ekim 2019
Eleanor ve Michael, Brent'in daha iyi bir insan olmasına yardım etmek için tüm şartları zorlar. Tahani ve Janet, Eleanor'un liderliği konusunda endişe duyar.
Çelaks
Bölüm 3
/Çelaks
Yayın Tarihi: 10 Ekim 2019
Chidi fazla rahattır, bu yüzden Eleanor ve Michael, onu daha iyi bir insan olmaya zorlamak için hayatında gerginlik yaratır. Tahani, John'u spa gününe davet eder.
Tamirci, Terzi, İblis, Casus
Bölüm 4
/Tamirci, Terzi, İblis, Casus
Yayın Tarihi: 17 Ekim 2019
Grup, yeterince ilerleme kaydedememenin hüsranıyla uğraşırken bir ziyaretçi gelir ve kime güvenebileceklerini sorgulamalarına yol açan, şoke edici bir iddiada bulunur.
Bearimy'nin Çalışanı
Bölüm 5
/Bearimy'nin Çalışanı
Yayın Tarihi: 24 Ekim 2019
Michael ve Jason, gizlice İblis Kongresi'ne girer. Mahallenin sorumluluğu üstüne kalan Eleanor, Derek'in beceriksizliği ve Tahani'nin memnuniyetsizliğiyle uğraşır.
Bir Chip Driver Polisiyesi
Bölüm 6
/Bir Chip Driver Polisiyesi
Yayın Tarihi: 31 Ekim 2019
Brent saldırgan bir kitap yazdıktan sonra Eleanor, Michael ve diğerleri, onun gelişmesine yardımcı olmaya çalışır. İnsanlardan biri, Jason'ın gerçek kimliğini keşfeder.
Yardım Başkalarından Gelir
Bölüm 7
/Yardım Başkalarından Gelir
Yayın Tarihi: 07 Kasım 2019
Yılın bitimine bir gün kala, Simone mahalle hakkında şüpheleri olduğunu açıklar. Üstelik onun sorgulamaları tüm deneyi rayından çıkarabilir.
Cenazelerin En Kralı
Bölüm 8
/Cenazelerin En Kralı
Yayın Tarihi: 14 Kasım 2019
Yargıç, deneyin sonuçları hakkında Michael ve Shawn'un görüşlerini dinlerken Janet ve insanlar, birbirleri için en kral cenaze törenlerini düzenlerler.
Cevap
Bölüm 9
/Cevap
Yayın Tarihi: 21 Kasım 2019
Sorulara yanıt bulmak için zaman tükenirken Chidi, herkesin ihtiyacı olan yardımı sunabilmek için önce hayatını ve ahiret hayatlarını bir düzene sokmalıdır.
Sen Değiştin Dostum
Bölüm 10
/Sen Değiştin Dostum
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2020
Grup, çok geç olmadan İyi ve Kötü Yer'lerin üzerinde anlaşabileceği yeni bir ahiret sistemi tasarlamak için çabalar. Chidi, yeni bir öz güven kazanır.
Ah Şu Pazartesiler Yok mu!
Bölüm 11
/Ah Şu Pazartesiler Yok mu!
Yayın Tarihi: 16 Ocak 2020
İnsanlar test adayları ararken Michael, bir grup mimarı eğitir. Eleanor, Chidi'nin onun geçmişi hakkında çok fazla şey öğrenmesini istemez.
Patty
Bölüm 12
/Patty
Yayın Tarihi: 23 Ocak 2020
Yeni bir yere ulaşan Michael, beklenmedik bir şekilde onurlandırılır. Bu arada, grubun geri kalanı etrafı keşfeder ve şoke edici bir gerçeği öğrenir.
Hazır Olduğunda
Bölüm 13
/Hazır Olduğunda
Yayın Tarihi: 30 Ocak 2020
Michael sistemdeki pürüzleri gidermek için Ahiret İşleri Ortak Konseyi'yle birlikte çalışır. Jason ve Tahani hayatlarına devam eder. Eleanor, Chidi'yi etkilemeye çalışır.