Monk

2. Sezon

Bay Monk Okula Geri Dönüyor
Bölüm 1
/Bay Monk Okula Geri Dönüyor
Yayın Tarihi: 20 Haziran 2003
Monk bir öğretmenin saat kulesinden düşmesinin intihar mı, yoksa cinayet mi olduğunu belirlemek üzere bir okulda yedek öğretmen olarak göreve başlar.
Bay Monk Meksika'ya Gidiyor
Bölüm 2
/Bay Monk Meksika'ya Gidiyor
Yayın Tarihi: 27 Haziran 2003
Meksika'da bir arkadaşının üniversite çağındaki oğlu esrarengiz bir şekilde ölünce, belediye başkanı Monk'u araştırması için Meksika’ya gönderir.
Bay Monk Maça Gidiyor
Bölüm 3
/Bay Monk Maça Gidiyor
Yayın Tarihi: 11 Temmuz 2003
Acımasız bir CEO ve karısı endüstri parkında arabalarında vurularak öldürüldüğünde, Monk onların cinayetlerini yıldız bir beyzbol oyuncusunun tek sezonda en çok vuruş sayısı rekorunu elde etme hırsına bağlar.
Bay Monk Sirke Gidiyor
Bölüm 4
/Bay Monk Sirke Gidiyor
Yayın Tarihi: 18 Temmuz 2003
Popüler olmayan bir sirk eğitmeni öldürüldüğünde, Stottlemeyer cinayet silahının da sahibi olan bir hayvan eğitmeninden şüphelenir. Ancak Monk, sirk eğitmeninin akrobat olan ve aynı zamanda keskin nişancı eski karısından şüphelenir.
Bay Monk ve Çok, Çok Yaşlı Adam
Bölüm 5
/Bay Monk ve Çok, Çok Yaşlı Adam
Yayın Tarihi: 25 Temmuz 2003
Stottlemeyer'in evliliği sallantıdadır. Hippi karısı Karen dünyanın en yaşlı insanının ölümünün cinayet olduğunu düşünmektedir. Kocasından bunu araştırmasını istediğinde, Stottlemeyer Monk’un yardımını isteyecektir.
Bay Monk Tiyatroya Gidiyor
Bölüm 6
/Bay Monk Tiyatroya Gidiyor
Yayın Tarihi: 01 Ağustos 2003
Sharona'nın aktris kız kardeşi Gail, bir tiyatro oyunu sırasında rol gereği oyuncu arkadaşını bıçaklar ve aktör sahnede öldür. Gail oyun sırasında kullandığı bıçağın gerçek olduğunu bilmediğini söylese de polisleri kendine inandıramaz. Sharona ve annesi, Gail’in suçsuz olduğunu kanıtlamak için Monk'un yardımını ister.
Bay Monk ve Uyuyan Şüpheli
Bölüm 7
/Bay Monk ve Uyuyan Şüpheli
Yayın Tarihi: 08 Ağustos 2003
Monk, bir adamın kız kardeşini postayla yolladığı bomba ile öldürdüğünden şüphelenir. Tek sorun Monk’un şüphelendiği kişinin uzun süredir komada olmasıdır.
Bay Monk Çapkın ile Tanışıyor
Bölüm 8
/Bay Monk Çapkın ile Tanışıyor
Yayın Tarihi: 15 Ağustos 2003
Ünlü magazin dergisi Sapphire Dergisi'nin yayıncısı, gizemli bir biçimde öldürülünce bütün deliller eş değiştirme partileri ile ünlü Sapphire Köşkü’nü ve derginin sahibi çapkın Dexter Larson’ı işaret eder.
Bay Monk ve 12. Adam
Bölüm 9
/Bay Monk ve 12. Adam
Yayın Tarihi: 22 Ağustos 2003
Şehirde kol gezen cinayetler silsilesi çözümlenemeyince Monk kurbanlar arasındaki olası bir ilişkiyi araştırmak ve katilin yeni bir cinayet işlemesini önlemek için görevlendirilir.
Bay Monk ve Gazete Satıcısı Çocuk
Bölüm 10
/Bay Monk ve Gazete Satıcısı Çocuk
Yayın Tarihi: 16 Ocak 2004
Kendine gazete getiren çocuk gazetelerini çalmak isteyen bir adam tarafından kapısının önünde öldürülünce, Monk bu şaşırtıcı cinayet ile ilgili ipuçlarını bulmak için gazete sayfalarına baş vurur.
Bay Monk ve Üç Turta
Bölüm 11
/Bay Monk ve Üç Turta
Yayın Tarihi: 23 Ocak 2004
Monk’un agorafobik abisi Ambrose, Monk’u arayarak yan komşusunun karısını öldürdüğünü ve bunu kanıtlamak için kendisinin yardımına ihtiyaç duyduğunu söyler. Monk bir yandan abisi ile arasını düzeltmeye çalışırken bir yandan da cinayeti araştıracaktır.
Bay Monk ve TV Yıldızı
Bölüm 12
/Bay Monk ve TV Yıldızı
Yayın Tarihi: 30 Ocak 2004
Monk, popüler bir TV dizisi setini ziyaret ettiği sırada dizinin yıldızının eski karısını öldürdüğünden şüphelenir.
Bay Monk ve Kayıp Büyükanne
Bölüm 13
/Bay Monk ve Kayıp Büyükanne
Yayın Tarihi: 06 Şubat 2004
Bir hukuk öğrencisi, büyükannesini kaçıranları bulması karşılığında Monk'un polis teşkilatında ki eski görevine geri dönmesini sağlamaya söz verir.
Bay Monk ve Yüzbaşının Karısı
Bölüm 14
/Bay Monk ve Yüzbaşının Karısı
Yayın Tarihi: 13 Şubat 2004
Yüzbaşı Stottlemeyer'in karısı bir trafik kazası sonucu komaya girer. Yüzbaşı karısının sendika arasındaki çatışmanın kurbanı olduğunu düşünmektedir. Yüzbaşının kariyerine mal olacak bir hata yapmasını önlemek için Monk kazayı soruşturmaya başlar.
Bay Monk Evleniyor
Bölüm 15
/Bay Monk Evleniyor
Yayın Tarihi: 27 Şubat 2004
Randy'nin annesi antika satıcısı olan biri) ile evlendiğinde, Randy yeni üvey babasından şüphelenir ve Monk'dan onu araştırmasını ister.