Monk

1. Sezon

Bay Monk Aday ile Tanışıyor (1)
Bölüm 1
/Bay Monk Aday ile Tanışıyor (1)
Yayın Tarihi: 12 Temmuz 2002
Monk, belediye başkan adayı Warren St. Claire'e yapılan bir suikast teşebbüsünü soruştururken vakanın göze görünenden daha fazlasını içerdiğini öğrenir.
Bay Monk Aday ile Tanışıyor (2)
Bölüm 2
/Bay Monk Aday ile Tanışıyor (2)
Yayın Tarihi: 12 Temmuz 2002
Monk, belediye başkan adayı Warren St. Claire'e yapılan bir suikast teşebbüsünü soruştururken vakanın göze görünenden daha fazlasını içerdiğini öğrenir.
Bay Monk ve Medyum
Bölüm 3
/Bay Monk ve Medyum
Yayın Tarihi: 19 Temmuz 2002
Bir medyum olan Dolly Flint eski emniyet müdürünün kayıp eşinin cesedinin yerini bulunca herkes onun imkansız bir işi başardığına inanır. Ancak Monk, psişik güçleri sayesinde cesedin yerini bulduğunu söyleyen medyumun doğruyu söyleyip söylemediğini öğrenmelidir.
Bay Monk Balina Dale ile Tanışıyor
Bölüm 4
/Bay Monk Balina Dale ile Tanışıyor
Yayın Tarihi: 26 Temmuz 2002
Bir yargıç öldürülür, ancak ölmeden polis ile yaptığı telefon görüşmesinde kendisine saldıran şahsın kötü şöhretli suçlu Dale Biederbeck olduğunu söyler. Ancak bir problem vardır, namı diğer Balina Dale 360 kilogramın üzerinde yatalak biridir.
Bay Monk Karnavala Gidiyor
Bölüm 5
/Bay Monk Karnavala Gidiyor
Yayın Tarihi: 02 Ağustos 2002
Stottlemeyer'in polis memuru bir arkadaşı, dönme dolapta işlenen bir cinayetle ilgili suçlanmaktadır. Bu arada Monk, Stottlemeyer'i eski görevine dönmesi için ikna etmeye çalışır.
Bay Monk Akıl Hastanesine Gidiyor
Bölüm 6
/Bay Monk Akıl Hastanesine Gidiyor
Yayın Tarihi: 09 Ağustos 2002
Eski eşinin evinde kafası karışmış bir şekilde bulunan Monk, tedbir amaçlı Medford Psikiyatri Enstitüsüne gönderilir. Monk dört yıl önce enstitüde meydana gelen bir cinayetten haberdar olunca kendini bu cinayeti araştırırken bulacaktır.
Bay Monk ve Milyarder Soyguncu
Bölüm 7
/Bay Monk ve Milyarder Soyguncu
Yayın Tarihi: 16 Ağustos 2002
Çok zengin ve ünlü yazılım şirketi sahibi sinemadan çıkan bir çifte saldırır ve boğuşma sırasında vurularak öldürülür. Bütün gözler bu ünlü kişinin garip ölümüne çevrilmişken Stottlemeyer olayı araştırmak için Monk'dan yardım ister.
Bay Monk ve Diğer Kadın
Bölüm 8
/Bay Monk ve Diğer Kadın
Yayın Tarihi: 23 Ağustos 2002
Monk bir avukatın ölümünü incelerken şüphelilerden birine aşırı ilgi duymaya başlar.
Bay Monk ve Maraton Koşucusu
Bölüm 9
/Bay Monk ve Maraton Koşucusu
Yayın Tarihi: 13 Eylül 2002
San Francisco maratonu sırasında bir kadın öldürülür ve Monk evli olan sevgilisinden şüphelenir. Ancak baş şüpheli maratonda koşmaktadır ve koşu güzergahından hiç ayrılmamıştır.
Bay Monk Tatile Çıkıyor
Bölüm 10
/Bay Monk Tatile Çıkıyor
Yayın Tarihi: 20 Eylül 2002
Benjy, tatildeyken bir cinayete tanık olduğunu iddia eder. Ona tek inanan kişi ise Monk’dur. Ancak Monk’un hayatında gördüğü en temiz olay yeri olduğu ve ortada da bir ceset olmadığı için herkesi ikna etmeleri zor olacaktır.
Bay Monk ve Deprem
Bölüm 11
/Bay Monk ve Deprem
Yayın Tarihi: 04 Ekim 2002
Monk, San Francisco'da ufak bir deprem esnasında işlenen, görünüşte kusursuz bir cinayeti çözmeye çalışırken Sharona'nın hayatı tehlikeye girecektir.
Bay Monk ve Kızıl Saçlı Yabancı
Bölüm 12
/Bay Monk ve Kızıl Saçlı Yabancı
Yayın Tarihi: 11 Ekim 2002
Monk'un en sevdiği şarkıcı olan Willie Nelson'ın tur yöneticisini öldürmekle suçlanmaktadır. Monk, onun adını temize çıkarmak için devreye girer.