1. Bölüm: Adana
Bölüm 1
/1. Bölüm: Adana
Yayın Tarihi: 13 Eylül 2018
Anasız babasız büyüyen Yılmaz ile terzi çıraklığı yaparak kumarbaz abisine para yetiştiren Züleyha'nın aşkı... Yılmaz ve Züleyha, İstanbul'dan kaçıp Yamanlar Çiftliği'nde işe başlar. Ancak çiftlik sakinleri ile tanışırken Züleyha'nın söylediği bir yalan, hepsinin hayatını kökünden değiştirecektir.
2. Bölüm: Çiftlikte Mücadele
Bölüm 2
/2. Bölüm: Çiftlikte Mücadele
Yayın Tarihi: 20 Eylül 2018
Yılmaz ve Züleyha'nın herkesten kaçıp sığındıkları Yamanlar Çiftliği'nde işler bekledikleri gibi gitmez. Çiftlik çalışanlarının eziyeti, Demir'in ilgisi ve Hünkâr'ın karşı koyulamaz gücü artık Züleyha'nın canına tak eder. Yılmaz'ı çiftlikten ayrılmak için ikna etmeye çalışırken, sevdiği adamın hapse girme gerçeğiyle yüz yüze gelir.
3. Bölüm: Kendini Feda Eden Züleyha
Bölüm 3
/3. Bölüm: Kendini Feda Eden Züleyha
Yayın Tarihi: 27 Eylül 2018
Jandarmanın Yılmaz'ın peşine düşmesiyle, işler çığırından çıkar. Yamanlar Çiftliği'nde artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz! Hünkâr, verdiği beklenmedik kararlarla herkesin nefesini keserken, Züleyha tüm çaresizliği ile ona şefkat gösteren Demir'e sığınmak zorunda kalır.
4. Bölüm: Züleyha'nın Seçimi
Bölüm 4
/4. Bölüm: Züleyha'nın Seçimi
Yayın Tarihi: 04 Ekim 2018
Bir tren yolculuğuyla başlayan Adana hikayesi, Züleyha için artık daha da dayanılmaz bir hale gelir. Yılmaz'a ihanet etmektense ölmeyi tercih eden Züleyha, işlerin daha da zorlaştığının farkındadır.
5. Bölüm: Züleyha'nın Kaçışı
Bölüm 5
/5. Bölüm: Züleyha'nın Kaçışı
Yayın Tarihi: 11 Ekim 2018
Aklı fikri Yılmaz'da olan Züleyha, bulduğu ilk fırsatta çiftliği terk eder. Züleyha'nın konakta yokluğunu fark eden Demir ise adeta ateş püskürür.
6. Bölüm: Yılmaz İntikam Peşinde
Bölüm 6
/6. Bölüm: Yılmaz İntikam Peşinde
Yayın Tarihi: 18 Ekim 2018
Yılmaz'ın öldüğünü zanneden Züleyha, sevdiği adam için dua ederken aftan yararlanan Yılmaz ceza evinden çıkıp Demir'den intikam almak ister.
7. Bölüm: Yerinden Oynayan Taşlar
Bölüm 7
/7. Bölüm: Yerinden Oynayan Taşlar
Yayın Tarihi: 25 Ekim 2018
Şermin ve Saniye'nin korkunç planı yüzünden acilen doğuma alınan Züleyha, oğlunun ilk çığlığıyla hayata tutunur. Züleyha ve oğlu ile artık 'masal gibi bir hayat' yaşayacaklarını umut eden Demir'i ise tatsız bir sürpriz beklemektedir.
8. Bölüm: Züleyha Altın Kafeste
Bölüm 8
/8. Bölüm: Züleyha Altın Kafeste
Yayın Tarihi: 01 Kasım 2018
Yılmaz'ı ırgatların sakladığından şüphelenen Demir, huğları acımasızca yaktırır. Gözü dönmüş oğlunu izleyen Hünkâr ise oğlunun bu acımasızlığından dolayı vicdan azabı çekmektedir.
9. Bölüm: Geleceği Varsa Göreceği de Var!
Bölüm 9
/9. Bölüm: Geleceği Varsa Göreceği de Var!
Yayın Tarihi: 08 Kasım 2018
Demir'in kolayca alt edebileceğini düşündüğü Yılmaz, manevi babası Ali Rahmet Fekeli'nin gücü sayesinde Çukurova'da herkese meydan okur.
10. Bölüm: Yüzleşme
Bölüm 10
/10. Bölüm: Yüzleşme
Yayın Tarihi: 15 Kasım 2018
Demir, ezeli rakibi Yılmaz'ı hayatından çıkarmaya çalıştıkça, adını daha çok duymaya başlar. Çukurova'nın yeni 'bey'i olarak boy gösteren Yılmaz'ın ise tek amacı intikamdır. Züleyha, öldü sandığı Yılmaz'ı kanlı canlı karşısında görünce, herkesi şok edecek bir karar verir.
11. Bölüm: Züleyha Kaçıyor
Bölüm 11
/11. Bölüm: Züleyha Kaçıyor
Yayın Tarihi: 22 Kasım 2018
Yılmaz ve Demir'in büyük yüzleşmesinde silahlar konuşur, ancak sonunda Hünkâr'ın canı yanar. Adnan bebeği alıp yola koyulan Züleyha'yı ise çok daha büyük yüzleşmeler beklemektedir.
12. Bölüm: Demir'in Öfkesi
Bölüm 12
/12. Bölüm: Demir'in Öfkesi
Yayın Tarihi: 29 Kasım 2018
Züleyha'nın kaçma planı başarısızlıkla sonuçlanır ve Demir, Züleyha'ya bebeğini elinden alarak çok büyük bir ceza verir.
13. Bölüm: Büyük Buluşma
Bölüm 13
/13. Bölüm: Büyük Buluşma
Yayın Tarihi: 06 Aralık 2018
Yüzleştiği acı gerçeklerden sonra, 'Hayallerimiz vardı, çocuğumuz olacaktı' diyerek acı çeken Yılmaz, intikam ateşini yeniden alevlendirir. Fekeli'nin öldüğünü sanan Hünkar, onu karşısında görünce şok geçirir.
14. Bölüm: Demir'in İntikam Ateşi
Bölüm 14
/14. Bölüm: Demir'in İntikam Ateşi
Yayın Tarihi: 13 Aralık 2018
Yılmaz'ın Adana'daki durdurulamaz yükselişi, Demir ve Cengaver'i iyice çileden çıkartır.
15. Bölüm: Fekeli Konağı Basıyor
Bölüm 15
/15. Bölüm: Fekeli Konağı Basıyor
Yayın Tarihi: 20 Aralık 2018
Züleyha, birbirlerine silah çeken Demir ve Yılmaz'a karşı tarafını seçer ve Yılmaz ortadan kaybolur. Yılmaz'a Demir'in zarar verdiğini düşünen Fekeli'nin gözü döner ve Yamanlar Konağı'nı basar.
16. Bölüm: Sanayi Odası Başkanı
Bölüm 16
/16. Bölüm: Sanayi Odası Başkanı
Yayın Tarihi: 27 Aralık 2018
Yılmaz'ın kendi elleriyle kurduğu Sanayi Odası'na başkan seçilecektir. Yılmaz başkan olmak için hiçbir engeli olmadığını düşünürken kuşaklardır Adanalı olan Demir Yaman'ın da adaylığını koymasıyla bocalar ve kıl payı başkan seçilmesi ile yıkılır.
17. Bölüm: Doktor Müjgan
Bölüm 17
/17. Bölüm: Doktor Müjgan
Yayın Tarihi: 24 Ocak 2019
Hünkar ile Fekeli, olaylı gecenin ardından, yıllar sonra ilk defa karşılıklı konuşurlar. Hakikate ve adalete bir kez olsun sırtını dönmeyen Fekeli, söyledikleri ve söylemedikleri ile Hünkar'ı soru işaretlerine boğar. Devlet hastanesine yeni atanan Dr. Müjgan Hekimoğlu, aldığı hezimetin ardından Yılmaz'ın hayatında yeni bir esinti olacaktır.
18. Bölüm: Demir Toprak Altında
Bölüm 18
/18. Bölüm: Demir Toprak Altında
Yayın Tarihi: 31 Ocak 2019
Demir, Züleyha ve Adnan bebeğin seyahatleri talihsiz bir heyelan felaketiyle alt üst olur. Demir, Adnan bebeği kurtarmak için kendi canını tehlikeye atar.
19. Bölüm: Yükselen Sesler
Bölüm 19
/19. Bölüm: Yükselen Sesler
Yayın Tarihi: 07 Şubat 2019
Yılmaz'la Müjgan'ın yakınlaşmaya başladığını öğrenince canı çok yanan Züleyha, gerçekleri Demir'in suratına vurur ve bir felaketler silsilesine yol açar.
20. Bölüm: Demir Tutuklanıyor
Bölüm 20
/20. Bölüm: Demir Tutuklanıyor
Yayın Tarihi: 14 Şubat 2019
Jandarma, Demir'i tutuklamaya gelince, Hünkâr, ilk kez oğlundan şüphelenir. Fekeli'nin masum olabileceği şüphesi iyice içini kemiren Hünkâr, bir kez daha 20 yıllık sırrın kalan tek şahidi Ali Rıza'nın peşine düşer. Züleyha ise tam vazgeçtim derken, içini dağlayan kıskançlık ateşi ile yine karışır.
21. Bölüm: Konaktaki Kriz
Bölüm 21
/21. Bölüm: Konaktaki Kriz
Yayın Tarihi: 21 Şubat 2019
Hünkar'ın, ömrü boyunca ayağına taş değmesin diye uğraştığı oğlu Demir eşyalarını toplayıp konağı terk eder. Sonunda yakasını Hünkar'dan sıyırdığını düşünen Züleyha, bu fırsatı değerlendirmekten geri kalmaz. Hünkar, boş kalan konakta, hem şirketteki hem de çiftlikteki işleri idare etmeye koyulunca ortaya bir de Haminne krizi çıkar. Müjgan ise saf ve koşulsuz bir sevgiyle yaklaştığı Yılmaz'ın zalim yüzünü görür.
22. Bölüm: Gerçekler Ortaya Çıkıyor
Bölüm 22
/22. Bölüm: Gerçekler Ortaya Çıkıyor
Yayın Tarihi: 28 Şubat 2019
Züleyha, oğlu Adnan için taktığı sahte mutluluk maskesini, Yılmaz ve Müjgan hakkında çıkan dedikodulara dayanamayınca bir kenara bırakır ve Yamanlar'ın hayatına damga vuracak bir itirafta bulunur.
23. Bölüm: Çukurova'da Olaylar Büyüyor
Bölüm 23
/23. Bölüm: Çukurova'da Olaylar Büyüyor
Yayın Tarihi: 07 Mart 2019
Demir atma töreninde Züleyha hakkında duyduklarıyla öfke nöbetine sürüklenen Demir, can dostu Cengaver'e kafa atar. Olayların, duyduklarının ve Yılmaz'a duyduğu aşkın ağırlığında ezilen Doktor Müjgan valizini toparlayıp Çukurova'yı terk eder. Her yerde Müjgan'ı arayan Yılmaz, duyduklarıyla çileden çıkar.
24. Bölüm: Büyük Hesaplaşma
Bölüm 24
/24. Bölüm: Büyük Hesaplaşma
Yayın Tarihi: 14 Mart 2019
Gazetedeki Demir ve Züleyha Yaman röportajı fırtınalar estirirken, küçük konağı Yılmaz'ın satın aldığını öğrenen Demir çılgına döner. Demir'in dizginlenemeyen öfkesinden nasibini alan da yine masum biri olur.
25. Bölüm: Kaza
Bölüm 25
/25. Bölüm: Kaza
Yayın Tarihi: 21 Mart 2019
Demir Yaman, Yılmaz için kurduğu kapana kendi kısılır ve Züleyha ve Müjgan, fena bir kaza yaparak ölümle burun buruna gelirler. Hünkar ve Fekeli ise neler olup bittiğini anlamaya çalışmak için tekrar aynı masaya oturur ancak bu esnada yalnız olmadıklarının farkında değillerdir.
26. Bölüm: Silahlar Çekiliyor
Bölüm 26
/26. Bölüm: Silahlar Çekiliyor
Yayın Tarihi: 28 Mart 2019
Borçları, en yakın dostu sandığı Demir Yaman yüzünden ayyuka çıkan Cengaver, Yılmaz ile anlaşır. Hastanede elini tutan tek kişi Demir olunca, Züleyha'nın ona karşı düşünceleri ve hisleri yavaş yavaş değişir. Ancak Demir, tam Züleyha'yı kazanmanın eşiğindeyken yine onu kaybeder. Yılmaz ve Müjgan ise her şeye rağmen yaşattıkları aşklarını bir basamak yukarı taşır ve sonunda yüzüklerini takarlar.
27. Bölüm: Yeniden Karşı Karşıya
Bölüm 27
/27. Bölüm: Yeniden Karşı Karşıya
Yayın Tarihi: 04 Nisan 2019
Demir ve Yılmaz yeniden karşı karşıya! Ortada ise ikisinin de canı pahasına gözlerini bile kırpmayacakları Züleyha ve Adnan bebek var! Her karşılaşma gittikçe daha da tehlikeli bir hal almaya başlar ve kurşunlar havada uçuşur.
28. Bölüm: Akıl Hastanesi
Bölüm 28
/28. Bölüm: Akıl Hastanesi
Yayın Tarihi: 11 Nisan 2019
Felaketten felakete sürüklenen Züleyha artık yaşamak istemeyince, Hünkar'ın kararıyla akıl hastanesine kapatılır. Olanlardan habersiz ofisinde oturan Demir karşısında Jandarma'yı görünce neye uğradığını şaşırır. Hakkında Fekeli'nin evini basıp Yılmaz'ı vurduğuna dair şikayet olan Demir parmaklıklar ardına geçer. Herkes Demir'i Jandarma'ya kimin şikayet ettiğini merak etmektedir, Fekeli ve Yılmaz bile…
29. Bölüm: Büyük Karar Zamanı
Bölüm 29
/29. Bölüm: Büyük Karar Zamanı
Yayın Tarihi: 18 Nisan 2019
Akıl hastanesinin koridorlarında çığlık çığlığa Züleyha'yı arayan Demir Yaman, annesini bile karşısına almayı göze alır. Müjgan'ın güvenini geri kazanmayı başaran Yılmaz'ı kemiren soru işaretleri hala cevabını beklemektedir. Öte yandan Gaffur Seher'le daha da yakınlaşır ve artık tehlikeli bir hal almaya başlar.
30. Bölüm: El Değiştiren Kozlar
Bölüm 30
/30. Bölüm: El Değiştiren Kozlar
Yayın Tarihi: 25 Nisan 2019
Adnan'ın kimden olduğunu sorgulayan Demir Yaman "Senin için gerekirse ölürüm" dediği Züleyha'dan cevap beklemektedir. Şapkasını önüne koyan Cengaver'in Fekeli ve Yılmaz'la görüşmeleri sıklaşır ve aralarındaki güven arttıkça ortaya çıkan sırlar bazı pis işleri ortaya çıkarır. Gerçekleri öğrenen Fekeli'nin kalbi artık bu kadarını da kaldıramaz.
31. Bölüm: Konakta Hareketli Dakikalar
Bölüm 31
/31. Bölüm: Konakta Hareketli Dakikalar
Yayın Tarihi: 02 Mayıs 2019
Bir zamanlar en yakın dostu olan Cengaver'in yardımıyla, Yılmaz'la bir kez daha hesaplaşan Demir Yaman çılgına döner. Hesap sormak için Cengaver'in kapısına giden Demir Yaman, öğrendiği başka bir gerçekle alt üst olur. Saniye'nin göz hapsindeki Seher zor anlar yaşarken, Fadik bambaşka dünyalarda gezmektedir. Konağın yerinde duramayan misafiri Ercüment, Çukurova'da olanlardan habersiz bağlantılar kurmaya başlamıştır.
32. Bölüm: O Gece
Bölüm 32
/32. Bölüm: O Gece
Yayın Tarihi: 09 Mayıs 2019
Çukurova'da Yılmaz ve Demir arasında sular durulmaya başlamışken Konak'ta herkes ve her şey birbirine girmiştir! Sabah yatağında Seher'i bulan Demir, bu şoku atlamadan bir de görüldüklerini fark eder! Asla aralarında bir şey geçmediğini söylese de, geceyi hatırlamıyor olması Demir'i zorlamaktadır. Üstelik Ercüment de zehirli bir sarmaşık gibi Konak'taki herkesi kendisine bulaştırmanın bir yolunu aramaktadır! Züleyha, Gülten'e kendini affettirmenin yolunu ararken, Seher de Saniye'nin hala bir planı olduğuna herkesi inandırmaya çalışır. Hünkar, bağ evinde olanları öğrenince, ne yapacağını bilemez.
33. Bölüm: Demir ve Yılmaz Aynı Tarafta
Bölüm 33
/33. Bölüm: Demir ve Yılmaz Aynı Tarafta
Yayın Tarihi: 16 Mayıs 2019
Demir'in hediye ettiği silahla, Yılmaz'ı vuran Ercüment, Gülten'i de ortadan kaldırmak için harekete geçer. Ancak olayın tek görgü tanığı o değildir. Hünkar ve Fekeli de birbirlerinden habersiz olaya şahit olmuşlardır. Patlayan silah arkasından birçok karmaşık olayı getirir. Dışarıda patlayan silah bir yana konağın içinde de adeta saatli bir bomba olarak dolaşan Seher vardır! Bombayı da tam bu olayların ortasında patlatır ve "Demir'den hamile" olduğunu söyler!
34. Bölüm: Düğün Hazırlıkları
Bölüm 34
/34. Bölüm: Düğün Hazırlıkları
Yayın Tarihi: 23 Mayıs 2019
Demir'in Adnan'ın, Yılmaz'ın oğlu olduğunu en başından bu yana bildiğini öğrenmesi Hünkar için büyük bir şok olur. Ancak anne-oğul bu konuda birbirlerini anlayarak, geleceğe dair plan yapmaya başlayacaktır. Bu gerçek ikisinin arasında kalmaya devam edecektir. Demir, şimdi Seher'den nasıl kurtulacağını bulmak zorundadır. Annesi ile birlikte Seher ile yüzleşirler. Seher, Hünkar ve Demir karşısında daha fazla direnemez ve bebeğin Gaffur'dan olduğunu söyler. Hünkar, önce Seher ve Gaffur ile buluşur. Ancak Saniye her şeyi öğrenir! Öte yandan Müjgan ve Yılmaz, Fekeli'nin evinde yaşamaya karar verince, evde yeni gelin hazırlığı başlar.