Dizide aşkı için öldürmeyi göze almış Yılmaz ile sevgilisi yaşasın diye kendini istemediği bir adamla yaptığı evliliğe hapseden Züleyha'nın hikayesi anlatılıyor. Ama bu hikayede sadece ayrı düşen iki sevgili yok! Ailesinin görkemli geçmişini ve biricik oğlunu korumak için kanatlarını açmış bir Hünkâr'ın savaşı da var; aşık olduğu kadını tutsak etmeyi göze alan Demir de! Ve elbette sınırsız aşkların coğrafyasında, geçmişten bugüne uzanan hesaplaşmalar, paylaşılamayan topraklar da! Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova'da ihtiras ve zorbalık sınavlarından geçen bir aşkın hikayesi.
1. Bölüm: Adana
Bölüm 1
/1. Bölüm: Adana
Yayın Tarihi: 13 Eylül 2018
Anasız babasız büyüyen Yılmaz ile terzi çıraklığı yaparak kumarbaz abisine para yetiştiren Züleyha'nın aşkı... Yılmaz ve Züleyha, İstanbul'dan kaçıp Yamanlar Çiftliği'nde işe başlar. Ancak çiftlik sakinleri ile tanışırken Züleyha'nın söylediği bir yalan, hepsinin hayatını kökünden değiştirecektir.
2. Bölüm: Çiftlikte Mücadele
Bölüm 2
/2. Bölüm: Çiftlikte Mücadele
Yayın Tarihi: 20 Eylül 2018
Yılmaz ve Züleyha'nın herkesten kaçıp sığındıkları Yamanlar Çiftliği'nde işler bekledikleri gibi gitmez. Çiftlik çalışanlarının eziyeti, Demir'in ilgisi ve Hünkâr'ın karşı koyulamaz gücü artık Züleyha'nın canına tak eder. Yılmaz'ı çiftlikten ayrılmak için ikna etmeye çalışırken, sevdiği adamın hapse girme gerçeğiyle yüz yüze gelir.
3. Bölüm: Kendini Feda Eden Züleyha
Bölüm 3
/3. Bölüm: Kendini Feda Eden Züleyha
Yayın Tarihi: 27 Eylül 2018
Jandarmanın Yılmaz'ın peşine düşmesiyle, işler çığırından çıkar. Yamanlar Çiftliği'nde artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz! Hünkâr, verdiği beklenmedik kararlarla herkesin nefesini keserken, Züleyha tüm çaresizliği ile ona şefkat gösteren Demir'e sığınmak zorunda kalır.
4. Bölüm: Züleyha'nın Seçimi
Bölüm 4
/4. Bölüm: Züleyha'nın Seçimi
Yayın Tarihi: 04 Ekim 2018
Bir tren yolculuğuyla başlayan Adana hikayesi, Züleyha için artık daha da dayanılmaz bir hale gelir. Yılmaz'a ihanet etmektense ölmeyi tercih eden Züleyha, işlerin daha da zorlaştığının farkındadır.
5. Bölüm: Züleyha'nın Kaçışı
Bölüm 5
/5. Bölüm: Züleyha'nın Kaçışı
Yayın Tarihi: 11 Ekim 2018
Aklı fikri Yılmaz'da olan Züleyha, bulduğu ilk fırsatta çiftliği terk eder. Züleyha'nın konakta yokluğunu fark eden Demir ise adeta ateş püskürür.
6. Bölüm: Yılmaz İntikam Peşinde
Bölüm 6
/6. Bölüm: Yılmaz İntikam Peşinde
Yayın Tarihi: 18 Ekim 2018
Yılmaz'ın öldüğünü zanneden Züleyha, sevdiği adam için dua ederken aftan yararlanan Yılmaz ceza evinden çıkıp Demir'den intikam almak ister.
7. Bölüm: Yerinden Oynayan Taşlar
Bölüm 7
/7. Bölüm: Yerinden Oynayan Taşlar
Yayın Tarihi: 25 Ekim 2018
Şermin ve Saniye'nin korkunç planı yüzünden acilen doğuma alınan Züleyha, oğlunun ilk çığlığıyla hayata tutunur. Züleyha ve oğlu ile artık 'masal gibi bir hayat' yaşayacaklarını umut eden Demir'i ise tatsız bir sürpriz beklemektedir.
8. Bölüm: Züleyha Altın Kafeste
Bölüm 8
/8. Bölüm: Züleyha Altın Kafeste
Yayın Tarihi: 01 Kasım 2018
Yılmaz'ı ırgatların sakladığından şüphelenen Demir, huğları acımasızca yaktırır. Gözü dönmüş oğlunu izleyen Hünkâr ise oğlunun bu acımasızlığından dolayı vicdan azabı çekmektedir.
9. Bölüm: Geleceği Varsa Göreceği de Var!
Bölüm 9
/9. Bölüm: Geleceği Varsa Göreceği de Var!
Yayın Tarihi: 08 Kasım 2018
Demir'in kolayca alt edebileceğini düşündüğü Yılmaz, manevi babası Ali Rahmet Fekeli'nin gücü sayesinde Çukurova'da herkese meydan okur.
10. Bölüm: Yüzleşme
Bölüm 10
/10. Bölüm: Yüzleşme
Yayın Tarihi: 15 Kasım 2018
Demir, ezeli rakibi Yılmaz'ı hayatından çıkarmaya çalıştıkça, adını daha çok duymaya başlar. Çukurova'nın yeni 'bey'i olarak boy gösteren Yılmaz'ın ise tek amacı intikamdır. Züleyha, öldü sandığı Yılmaz'ı kanlı canlı karşısında görünce, herkesi şok edecek bir karar verir.
11. Bölüm: Züleyha Kaçıyor
Bölüm 11
/11. Bölüm: Züleyha Kaçıyor
Yayın Tarihi: 22 Kasım 2018
Yılmaz ve Demir'in büyük yüzleşmesinde silahlar konuşur, ancak sonunda Hünkâr'ın canı yanar. Adnan bebeği alıp yola koyulan Züleyha'yı ise çok daha büyük yüzleşmeler beklemektedir.
12. Bölüm: Demir'in Öfkesi
Bölüm 12
/12. Bölüm: Demir'in Öfkesi
Yayın Tarihi: 29 Kasım 2018
Züleyha'nın kaçma planı başarısızlıkla sonuçlanır ve Demir, Züleyha'ya bebeğini elinden alarak çok büyük bir ceza verir.
13. Bölüm: Büyük Buluşma
Bölüm 13
/13. Bölüm: Büyük Buluşma
Yayın Tarihi: 06 Aralık 2018
Yüzleştiği acı gerçeklerden sonra, 'Hayallerimiz vardı, çocuğumuz olacaktı' diyerek acı çeken Yılmaz, intikam ateşini yeniden alevlendirir. Fekeli'nin öldüğünü sanan Hünkar, onu karşısında görünce şok geçirir.
14. Bölüm: Demir'in İntikam Ateşi
Bölüm 14
/14. Bölüm: Demir'in İntikam Ateşi
Yayın Tarihi: 13 Aralık 2018
Yılmaz'ın Adana'daki durdurulamaz yükselişi, Demir ve Cengaver'i iyice çileden çıkartır.
15. Bölüm: Fekeli Konağı Basıyor
Bölüm 15
/15. Bölüm: Fekeli Konağı Basıyor
Yayın Tarihi: 20 Aralık 2018
Züleyha, birbirlerine silah çeken Demir ve Yılmaz'a karşı tarafını seçer ve Yılmaz ortadan kaybolur. Yılmaz'a Demir'in zarar verdiğini düşünen Fekeli'nin gözü döner ve Yamanlar Konağı'nı basar.
16. Bölüm: Sanayi Odası Başkanı
Bölüm 16
/16. Bölüm: Sanayi Odası Başkanı
Yayın Tarihi: 27 Aralık 2018
Yılmaz'ın kendi elleriyle kurduğu Sanayi Odası'na başkan seçilecektir. Yılmaz başkan olmak için hiçbir engeli olmadığını düşünürken kuşaklardır Adanalı olan Demir Yaman'ın da adaylığını koymasıyla bocalar ve kıl payı başkan seçilmesi ile yıkılır.
17. Bölüm: Doktor Müjgan
Bölüm 17
/17. Bölüm: Doktor Müjgan
Yayın Tarihi: 24 Ocak 2019
Hünkar ile Fekeli, olaylı gecenin ardından, yıllar sonra ilk defa karşılıklı konuşurlar. Hakikate ve adalete bir kez olsun sırtını dönmeyen Fekeli, söyledikleri ve söylemedikleri ile Hünkar'ı soru işaretlerine boğar. Devlet hastanesine yeni atanan Dr. Müjgan Hekimoğlu, aldığı hezimetin ardından Yılmaz'ın hayatında yeni bir esinti olacaktır.
18. Bölüm: Demir Toprak Altında
Bölüm 18
/18. Bölüm: Demir Toprak Altında
Yayın Tarihi: 31 Ocak 2019
Demir, Züleyha ve Adnan bebeğin seyahatleri talihsiz bir heyelan felaketiyle alt üst olur. Demir, Adnan bebeği kurtarmak için kendi canını tehlikeye atar.
19. Bölüm: Yükselen Sesler
Bölüm 19
/19. Bölüm: Yükselen Sesler
Yayın Tarihi: 07 Şubat 2019
Yılmaz'la Müjgan'ın yakınlaşmaya başladığını öğrenince canı çok yanan Züleyha, gerçekleri Demir'in suratına vurur ve bir felaketler silsilesine yol açar.
20. Bölüm: Demir Tutuklanıyor
Bölüm 20
/20. Bölüm: Demir Tutuklanıyor
Yayın Tarihi: 14 Şubat 2019
Jandarma, Demir'i tutuklamaya gelince, Hünkâr, ilk kez oğlundan şüphelenir. Fekeli'nin masum olabileceği şüphesi iyice içini kemiren Hünkâr, bir kez daha 20 yıllık sırrın kalan tek şahidi Ali Rıza'nın peşine düşer. Züleyha ise tam vazgeçtim derken, içini dağlayan kıskançlık ateşi ile yine karışır.
21. Bölüm: Konaktaki Kriz
Bölüm 21
/21. Bölüm: Konaktaki Kriz
Yayın Tarihi: 21 Şubat 2019
Hünkar'ın, ömrü boyunca ayağına taş değmesin diye uğraştığı oğlu Demir eşyalarını toplayıp konağı terk eder. Sonunda yakasını Hünkar'dan sıyırdığını düşünen Züleyha, bu fırsatı değerlendirmekten geri kalmaz. Hünkar, boş kalan konakta, hem şirketteki hem de çiftlikteki işleri idare etmeye koyulunca ortaya bir de Haminne krizi çıkar. Müjgan ise saf ve koşulsuz bir sevgiyle yaklaştığı Yılmaz'ın zalim yüzünü görür.
22. Bölüm: Gerçekler Ortaya Çıkıyor
Bölüm 22
/22. Bölüm: Gerçekler Ortaya Çıkıyor
Yayın Tarihi: 28 Şubat 2019
Züleyha, oğlu Adnan için taktığı sahte mutluluk maskesini, Yılmaz ve Müjgan hakkında çıkan dedikodulara dayanamayınca bir kenara bırakır ve Yamanlar'ın hayatına damga vuracak bir itirafta bulunur.
23. Bölüm: Çukurova'da Olaylar Büyüyor
Bölüm 23
/23. Bölüm: Çukurova'da Olaylar Büyüyor
Yayın Tarihi: 07 Mart 2019
Demir atma töreninde Züleyha hakkında duyduklarıyla öfke nöbetine sürüklenen Demir, can dostu Cengaver'e kafa atar. Olayların, duyduklarının ve Yılmaz'a duyduğu aşkın ağırlığında ezilen Doktor Müjgan valizini toparlayıp Çukurova'yı terk eder. Her yerde Müjgan'ı arayan Yılmaz, duyduklarıyla çileden çıkar.
24. Bölüm: Büyük Hesaplaşma
Bölüm 24
/24. Bölüm: Büyük Hesaplaşma
Yayın Tarihi: 14 Mart 2019
Gazetedeki Demir ve Züleyha Yaman röportajı fırtınalar estirirken, küçük konağı Yılmaz'ın satın aldığını öğrenen Demir çılgına döner. Demir'in dizginlenemeyen öfkesinden nasibini alan da yine masum biri olur.
25. Bölüm: Kaza
Bölüm 25
/25. Bölüm: Kaza
Yayın Tarihi: 21 Mart 2019
Demir Yaman, Yılmaz için kurduğu kapana kendi kısılır ve Züleyha ve Müjgan, fena bir kaza yaparak ölümle burun buruna gelirler. Hünkar ve Fekeli ise neler olup bittiğini anlamaya çalışmak için tekrar aynı masaya oturur ancak bu esnada yalnız olmadıklarının farkında değillerdir.
26. Bölüm: Silahlar Çekiliyor
Bölüm 26
/26. Bölüm: Silahlar Çekiliyor
Yayın Tarihi: 28 Mart 2019
Borçları, en yakın dostu sandığı Demir Yaman yüzünden ayyuka çıkan Cengaver, Yılmaz ile anlaşır. Hastanede elini tutan tek kişi Demir olunca, Züleyha'nın ona karşı düşünceleri ve hisleri yavaş yavaş değişir. Ancak Demir, tam Züleyha'yı kazanmanın eşiğindeyken yine onu kaybeder. Yılmaz ve Müjgan ise her şeye rağmen yaşattıkları aşklarını bir basamak yukarı taşır ve sonunda yüzüklerini takarlar.
27. Bölüm: Yeniden Karşı Karşıya
Bölüm 27
/27. Bölüm: Yeniden Karşı Karşıya
Yayın Tarihi: 04 Nisan 2019
Demir ve Yılmaz yeniden karşı karşıya! Ortada ise ikisinin de canı pahasına gözlerini bile kırpmayacakları Züleyha ve Adnan bebek var! Her karşılaşma gittikçe daha da tehlikeli bir hal almaya başlar ve kurşunlar havada uçuşur.
28. Bölüm: Akıl Hastanesi
Bölüm 28
/28. Bölüm: Akıl Hastanesi
Yayın Tarihi: 11 Nisan 2019
Felaketten felakete sürüklenen Züleyha artık yaşamak istemeyince, Hünkar'ın kararıyla akıl hastanesine kapatılır. Olanlardan habersiz ofisinde oturan Demir karşısında Jandarma'yı görünce neye uğradığını şaşırır. Hakkında Fekeli'nin evini basıp Yılmaz'ı vurduğuna dair şikayet olan Demir parmaklıklar ardına geçer. Herkes Demir'i Jandarma'ya kimin şikayet ettiğini merak etmektedir, Fekeli ve Yılmaz bile…
29. Bölüm: Büyük Karar Zamanı
Bölüm 29
/29. Bölüm: Büyük Karar Zamanı
Yayın Tarihi: 18 Nisan 2019
Akıl hastanesinin koridorlarında çığlık çığlığa Züleyha'yı arayan Demir Yaman, annesini bile karşısına almayı göze alır. Müjgan'ın güvenini geri kazanmayı başaran Yılmaz'ı kemiren soru işaretleri hala cevabını beklemektedir. Öte yandan Gaffur Seher'le daha da yakınlaşır ve artık tehlikeli bir hal almaya başlar.
30. Bölüm: El Değiştiren Kozlar
Bölüm 30
/30. Bölüm: El Değiştiren Kozlar
Yayın Tarihi: 25 Nisan 2019
Adnan'ın kimden olduğunu sorgulayan Demir Yaman "Senin için gerekirse ölürüm" dediği Züleyha'dan cevap beklemektedir. Şapkasını önüne koyan Cengaver'in Fekeli ve Yılmaz'la görüşmeleri sıklaşır ve aralarındaki güven arttıkça ortaya çıkan sırlar bazı pis işleri ortaya çıkarır. Gerçekleri öğrenen Fekeli'nin kalbi artık bu kadarını da kaldıramaz.
31. Bölüm: Konakta Hareketli Dakikalar
Bölüm 31
/31. Bölüm: Konakta Hareketli Dakikalar
Yayın Tarihi: 02 Mayıs 2019
Bir zamanlar en yakın dostu olan Cengaver'in yardımıyla, Yılmaz'la bir kez daha hesaplaşan Demir Yaman çılgına döner. Hesap sormak için Cengaver'in kapısına giden Demir Yaman, öğrendiği başka bir gerçekle alt üst olur. Saniye'nin göz hapsindeki Seher zor anlar yaşarken, Fadik bambaşka dünyalarda gezmektedir. Konağın yerinde duramayan misafiri Ercüment, Çukurova'da olanlardan habersiz bağlantılar kurmaya başlamıştır.
32. Bölüm: O Gece
Bölüm 32
/32. Bölüm: O Gece
Yayın Tarihi: 09 Mayıs 2019
Çukurova'da Yılmaz ve Demir arasında sular durulmaya başlamışken Konak'ta herkes ve her şey birbirine girmiştir! Sabah yatağında Seher'i bulan Demir, bu şoku atlamadan bir de görüldüklerini fark eder! Asla aralarında bir şey geçmediğini söylese de, geceyi hatırlamıyor olması Demir'i zorlamaktadır. Üstelik Ercüment de zehirli bir sarmaşık gibi Konak'taki herkesi kendisine bulaştırmanın bir yolunu aramaktadır! Züleyha, Gülten'e kendini affettirmenin yolunu ararken, Seher de Saniye'nin hala bir planı olduğuna herkesi inandırmaya çalışır. Hünkar, bağ evinde olanları öğrenince, ne yapacağını bilemez.
33. Bölüm: Demir ve Yılmaz Aynı Tarafta
Bölüm 33
/33. Bölüm: Demir ve Yılmaz Aynı Tarafta
Yayın Tarihi: 16 Mayıs 2019
Demir'in hediye ettiği silahla, Yılmaz'ı vuran Ercüment, Gülten'i de ortadan kaldırmak için harekete geçer. Ancak olayın tek görgü tanığı o değildir. Hünkar ve Fekeli de birbirlerinden habersiz olaya şahit olmuşlardır. Patlayan silah arkasından birçok karmaşık olayı getirir. Dışarıda patlayan silah bir yana konağın içinde de adeta saatli bir bomba olarak dolaşan Seher vardır! Bombayı da tam bu olayların ortasında patlatır ve "Demir'den hamile" olduğunu söyler!
34. Bölüm: Düğün Hazırlıkları
Bölüm 34
/34. Bölüm: Düğün Hazırlıkları
Yayın Tarihi: 23 Mayıs 2019
Demir'in Adnan'ın, Yılmaz'ın oğlu olduğunu en başından bu yana bildiğini öğrenmesi Hünkar için büyük bir şok olur. Ancak anne-oğul bu konuda birbirlerini anlayarak, geleceğe dair plan yapmaya başlayacaktır. Bu gerçek ikisinin arasında kalmaya devam edecektir. Demir, şimdi Seher'den nasıl kurtulacağını bulmak zorundadır. Annesi ile birlikte Seher ile yüzleşirler. Seher, Hünkar ve Demir karşısında daha fazla direnemez ve bebeğin Gaffur'dan olduğunu söyler. Hünkar, önce Seher ve Gaffur ile buluşur. Ancak Saniye her şeyi öğrenir! Öte yandan Müjgan ve Yılmaz, Fekeli'nin evinde yaşamaya karar verince, evde yeni gelin hazırlığı başlar.
36. Bölüm: Şermin'in Konağı
Bölüm 1
/36. Bölüm: Şermin'in Konağı
Yayın Tarihi: 19 Eylül 2019
Yılmaz, Müjgan ile hayatında yepyeni bir sayfa açmak için çıktığı yolda düğün sonrası öğrendikleriyle alt üst olur. Hünkar'ın Züleyha'yı kendi hayatına karşılık Demir'le evlendirdiğini öğrenmek Yılmaz'ı yıkmıştır. Ama Müjgan'a bir şey belli etmemek için kendini zorlar. Şermin Züleyha'yı kürtaja götürmüştür. Şermin, Züleyha'ya verdiği desteğin bedelini bu kez ağır ödeyecektir. Demir'in gözü dönmüştür, Şermin'in konağını ateşe verir!
37. Bölüm: Hangi Aşk Daha Büyük?
Bölüm 2
/37. Bölüm: Hangi Aşk Daha Büyük?
Yayın Tarihi: 26 Eylül 2019
Öğrendiklerinden sonra Hünkar'ı öldürmek için harekete geçen Yılmaz, araya giren Fekeli'yi yanlışlıkla vurur. Müjgan ameliyathanede Fekeli'yi hayata döndürmeye çalışırken, kader Yılmaz ve Demir'i de bir kez daha karşı karşıya getirir. Hatip ise Şermin ile yakınlaşmak için her fırsatı değerlendirmektedir. İkisi arasındaki samimiyet gitgide artarken, kendisine atılan iftiranın hesabını sormak için Cengaver de oraya gider ve silahlar çekilir! Öte yandan Züleyha, nihayet Yılmaz'ın karşısında, onunla birlikte yeni bir hayat kurmaya hazırdır. Ama Yılmaz Adnan'ın biyolojik babası olduğunu bilmemektedir, üstelik Züleyha Demir'den hamiledir.
38. Bölüm: Çölleri Aşmak
Bölüm 3
/38. Bölüm: Çölleri Aşmak
Yayın Tarihi: 03 Ekim 2019
İki aşığın onca gözyaşı, onca öfke, onca acıdan sonraki ilk buluşmaları korkulu bir an ile sona erer. Cezaevinden firar eden Demir, aşıkları bulur ve Züleyha'yı alıp adeta çölleri aşarak, yurtdışına kaçmaya kalkar. Züleyha, evli bir kadın olmak ile aşık olduğu adama her şeyi anlatmak arasında kalır. Üstelik, kendisine ne yaparsa yapsın, Yılmaz'ın oğluna ölümü göze alacak kadar bağlanan Demir'in çocuğunu da karnında taşımaktadır.
39. Bölüm: Yeni Bir Züleyha!
Bölüm 4
/39. Bölüm: Yeni Bir Züleyha!
Yayın Tarihi: 10 Ekim 2019
Minnet duygusu ile dolup taşan ve Demir ceza evindeyken bir yere gitmeyeceğine söz veren Züleyha, konağın hanımı olmaya kararlıdır. Fekeli, Behzat Hekimoğlu'nun kendini vurduğu haberini vermek zorunda kalır. Müjgan ve Yılmaz apar topar İstanbul'a giderler ve dönüşlerinde Behice'yi de yanlarında getirirler. Bir yandan Demir'e sadık olduğunu gösterse de Züleyha, Yılmaz'ın ona olan aşkının hala bitmemesine kayıtsız kalamamaktadır. Artık Yılmaz ve Müjgan'ın arasında neler olacağına karar verecek kişi de Züleyha'dır!
40. Bölüm: Yılmaz ve Adnan
Bölüm 5
/40. Bölüm: Yılmaz ve Adnan
Yayın Tarihi: 17 Ekim 2019
Züleyha ve Adnan, Yılmaz sayesinde ölümün eşiğinden dönerken, bağ evinde ve çiftlikte ise yer yerinden oynamıştır. Hünkar, Züleyha ve Yılmaz'ı bulmak için seferberlik ilan etmişken, Hatip Ağa ise, Demir ve Hünkar'ın arasını bozmak ve Yamanlar'ı yeni bir krize sürüklemek için ceza evine Demir'i ziyarete gider. Yamanlar bir yandan Züleyha'yı bulmanın telaşındayken, bir yandan da Demir'in ceza evinde olmasından fırsat bilenlere karşı itibarlarını korumak zorundadır. Hünkar, şirket ve Züleyha arasında koştururken, sağ kolu Saniye'ye daha büyük görevler verir.
41. Bölüm: İki Dudak Arası
Bölüm 6
/41. Bölüm: İki Dudak Arası
Yayın Tarihi: 24 Ekim 2019
Demir'in hayatının, Şermin'in iki dudağı arasında olduğu sabah, Konak'ta da gerilim hakimdir! Züleyha'nın masumiyetinin tek şahidi Haminne'dir ve o da hiçbir şey hatırlamamaktadır. Züleyha bir yandan masumiyetini ispat etmeye çalışmakta bir yandan da her an kaçabileceğine dair Hünkar'a gözdağı vermektedir. Abisinin hukuksal işlerini takip gitmek için İstanbul'a giden Behice'yi Fekeli yalnız göndermez. Behice, öğrendikleri karşısında hayatının bir kez daha yıkılır. Tek dayanağı yanındaki Fekeli olacaktır. Çukurova'da adeta yer yerinden oynarken, Saniye de evdeki fırtınadan nasibini alır ve merdivenlerden yuvarlanır. Bu olayda da çiftlikteki tüm oklar Züleyha'ya yönelecektir.
42. Bölüm: Kaçış Planı
Bölüm 7
/42. Bölüm: Kaçış Planı
Yayın Tarihi: 31 Ekim 2019
Demir, annesinin tüm iddialarına artık kulağını kapatır. Züleyha ona verdiği sözü tutmuştur ve söylenen tüm yalanlara dair de masumiyeti ortaya çıkmıştır. Artık, birbirlerini sürekli gören Yılmaz ve Züleyha, her şeyi göze almaya hazırdır. Yılmaz'ın tek istediği kendilerinden çalınan hayatlarını geri almaktır. Nihayet Züleyha'yı da ikna eder ve plan yapmaya başlarlar. Hem kaçış planı hem de gerekli evraklar hazır olunca da Fekeli'nin rızasını almaya gider. Kararından çok emindir, Fekeli'ye 'Müjgan'ın vicdan azabına razıyım' diyecek kadar...
43. Bölüm: Müjgan Hamile!
Bölüm 8
/43. Bölüm: Müjgan Hamile!
Yayın Tarihi: 07 Kasım 2019
Züleyha ve Yılmaz kaderlerini geri almak için son adımı atacakken, Müjgan'ın hamilelik haberi durumu değiştirir ve Yılmaz çocuğunu babasız büyütme riskini göze alamayarak gitmekten vazgeçer. Yılmaz'ın kendisinden vazgeçtiğini düşünen Züleyha da Demir'in biricik karısı ve çiftliğin tek hanımı olmaya çalışarak kendini avutmayı dener.
44. Bölüm: Günah Çıkarma
Bölüm 9
/44. Bölüm: Günah Çıkarma
Yayın Tarihi: 14 Kasım 2019
Toplu sünnet düğünündeki zehirlenme, Çukurova'daki tüm dengeyi değiştiren olayların fitilini ateşler. Demir bir yandan suçluları bulmaya çalışırken, bir yandan da kaybettiği itibarını geri kazanmak zorundadır. Artık Demir'in biricik karısı olmaya niyetli Züleyha, Yamanların itibarını kazanması için de elinden geleni yapar ve Demir ile el ele bu krizi atlatmak için çalışır. Yılmaz, baba olmadan önce hayatında temiz bir sayfa açmak için sakladığı her şeyi Müjgan'a anlatmaya karar verir. Ancak öğrendikleri Müjgan'a çok ağır gelecektir.
45. Bölüm: Vazgeçemem Senden
Bölüm 10
/45. Bölüm: Vazgeçemem Senden
Yayın Tarihi: 21 Kasım 2019
Demir annesinin, Yılmaz ise Müjgan ve Fekeli'nin zoruyla yan yana gelir. Ama buluşmanın "barışma" kısmı, ilk dakikadan itibaren alevli tartışmalarla başlar. Yılmaz'dan ümidini tamamen kesen Züleyha, Demir ile hayatına alışmaya çalışmaktadır. Ancak doktor kontrolüne gittiğinde Müjgan ve Yılmaz ile karşılaşmak yine tüm duygularını alt üst eder. Yılmaz'ın Züleyha'yı hala sevip sevmediği sorusu aklını kemirirken, halasının tavsiyesini dinlemeye karar veren Müjgan ise, evliliğine daha da sıkı sarılır. Ne Adana'dan ne de Yılmaz'dan vazgeçmeye niyeti vardır.
46. Bölüm: Züleyha ve Müjgan Komşu Oluyor!
Bölüm 11
/46. Bölüm: Züleyha ve Müjgan Komşu Oluyor!
Yayın Tarihi: 28 Kasım 2019
Yılmaz ve Müjgan, Fekeli konağını terk eder. Yılmaz'ın zamanında Şermin'den satın aldığı, Demir ve Züleyha'nın adeta burnunun dibinde olan küçük konakta yaşayacaklardır. Yılmaz ve Müjgan taşınınca Behice, Fekeli konağında iktidarını ilan edecektir!
47. Bölüm: Sobe!
Bölüm 12
/47. Bölüm: Sobe!
Yayın Tarihi: 05 Aralık 2019
Şermin'in Hünkar'dan intikam hareketi, "Devlerin Aşkı"nı tüm Çukurova'ya duyurur. Hünkar'ın itibarını yok etmek için yapılan plan, Fekeli'yi daha da alevlendirir. Fekeli önce, mahremini ortaya dökenleri bulmak için eline silahını alsa da sonra iki ailenin ve tüm hastane personelinin önünde Hünkar'a 40 yıl gecikmiş malum sorusunu sorar.
48. Bölüm: Fekeli'nin Teklifi
Bölüm 13
/48. Bölüm: Fekeli'nin Teklifi
Yayın Tarihi: 12 Aralık 2019
Çukurova ahalisi 'devlerin aşkı' haberini konuşmayı bitirmeden, "Fekeli'nin evlenme teklifi" dedikoduları bambaşka bir yöne çevirecektir. Fekeli'nin ihtiyaç duyduğu teselliyi kollarında bulacağını hayal eden Behice, evlilik teklifi haberiyle yıkılır. Bu teklif Demir'i de çıldırtmıştır. Annesini de onunla ilgili hiçbir şeyi de görecek gözü yoktur. Bu öfkeden Gaffur ve Saniye de nasibini alacaktır. Karı koca zor bir seçim yapmak zorundadır.
49. Bölüm: İki Farklı Hünkar
Bölüm 14
/49. Bölüm: İki Farklı Hünkar
Yayın Tarihi: 19 Aralık 2019
40 yıl boyunca aşkını kalbinde saklayan Fekeli, bu aşkı tam Hünkar dahil herkese haykırmışken, 40 yıl öncesinin Hünkar'ı ile evleneceğini düşünmektedir. Nikah masasına gitmek üzereler iken Hünkar'ın mutlu mesut olmasını hazmedemeyen Züleyha, Fekeli'ye kaderini değiştiren şimdiki zamanın Hünkar'ını anlatır. Fekeli duyduklarının şokunu yaşarken, Hünkar da yaptıklarını ilk kez bu kadar net olarak Züleyha'nın ağzından duymanın şokundadır.
50. Bölüm: Yılmaz'ın Oğluymuş!
Bölüm 15
/50. Bölüm: Yılmaz'ın Oğluymuş!
Yayın Tarihi: 26 Aralık 2019
Sabahattin ve Züleyha dertleşirken daha önceden odaya malzeme almaya girmiş Müjgan her şeyi duymuştur. Adnan'ın Yılmaz'ın oğlu olduğunu öğrenmesi, artık Züleyha'ya karşı önlenemez bir öfke yansıtmasına neden olacaktır.
51. Bölüm: Çifte Doğum
Bölüm 16
/51. Bölüm: Çifte Doğum
Yayın Tarihi: 16 Ocak 2020
Züleyha, Müjgan'ın anlam veremediği davranışları için konuşmak amacıyla Yılmaz ile buluştuğu sırada sancısı tutunca, ikisi beraber hastaneye giderler. Aynı sırada Müjgan ise erken doğum yapmak için tek başına hastanededir. İki kadın yan yana doğuma alınır! İki aile de doğumhane kapısının önünde heyecan ve endişe dolu bir bekleyişe başlar. İki aile aralarındaki tüm savaşa rağmen, şimdi aynı şey için dua ederek o kapıda hayatlarının en uzun bekleyişini yaşayacaktır.
52. Bölüm: Hoşgeldin Leyla Bebek!
Bölüm 17
/52. Bölüm: Hoşgeldin Leyla Bebek!
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2020
Leyla Bebek'e hoşgeldin diyenlerle adeta dolup taşan konak, aynı anda yangın ve Adnan sesleriyle dolar.Bahçenin arka tarafında ahırlarda yangın olduğu haberi ile Adnan'ın ortada olmadığı ve ahırlara girdiği haberi aynı anda duyulur. Yamanlar, alevlerle boğuşurken, Müjgan da oğlunun yaşam savaşında yanından bir an bile ayrılmadan hastanede beklemektedir.
53. Bölüm: Demir Uçurumun Kıyısında
Bölüm 18
/53. Bölüm: Demir Uçurumun Kıyısında
Yayın Tarihi: 30 Ocak 2020
Tam ihale darbesini atlattım derken, İstanbul'daki tüm mülklerini de Fekeli ve Yılmaz'a kaptırdığını öğrenen Demir, aklını kaybetmek üzeredir! Züleyha'nın çocuklarını ayıracağı korkusu ile Hünkar'ın ileride ne olur ne olmaz diye mülkleri Leyla'nın üzerine yapmak istemesi de kafasını iyice karıştırmıştır. Tüm bu karmaşa içinde direksiyon hakimiyetini kaybeden Demir, otomobilini uçurumun kıyısında durdurabilir! Ön tekerlekleri uçurumda, arka tekerlekleri toprakta kalan otomobil tam anlamıyla bir sırat köprüsüne döner!
54. Bölüm: Yamanların Büyük Sırrı
Bölüm 19
/54. Bölüm: Yamanların Büyük Sırrı
Yayın Tarihi: 06 Şubat 2020
Hünkar'ın sırrı ortaya çıkmasın diye yardım istemeye geldiği Fekeli, gözyaşları ile dinlediği gerçeklerin hemen ardından yere yığılır! Yılmaz, babasının yere yığılmadan önce Hünkar ile buluştuğunu öğrenince bir kez daha konağın kapısına dayanır. Yılmaz ile arası iyice açılan Müjgan yine de şüphelerine son veremez. Adeta dedektif gibi Züleyha ve Yılmaz'ı takibe alan Müjgan, en sonunda Demir'in ona inanmasını sağlayacak bir delil bulur.
55. Bölüm: Müjgan'ın Şüphesi
Bölüm 20
/55. Bölüm: Müjgan'ın Şüphesi
Yayın Tarihi: 13 Şubat 2020
Müjgan, otomobilin içinde Züleyha'nın sabah boynunda gördüğü fuları bulunca, konakta yine iki aile karşı karşıya gelir. Müjgan ne olursa olsun, Züleyha ve Yılmaz'ın görüştükleri fikrinden vazgeçmeyecektir.
56. Bölüm: İhanetin Görüntüleri
Bölüm 21
/56. Bölüm: İhanetin Görüntüleri
Yayın Tarihi: 20 Şubat 2020
Yılmaz'ın telefon konuşmasını duyup, takip eden Müjgan, aradığı delile kavuşur ve gördüklerini video kaydına alır. Ercüment'in ölümünün araştırılması ile tetiklenen olaylar, ezeli düşmanları mecburen yine buluşturur. Ancak başta Hünkar ve Fekeli'nin zorladığı mecburi ateşkes, hiç beklemedikleri bir yerden bozulmaya hazırdır. Müjgan elinde ihanetin görüntüleri ile dururken, Züleyha'ya gidip artık ikisinin arasındaki savaşın başladığını ilan edecektir.
57. Bölüm: Çukurova'da Barış Havası
Bölüm 22
/57. Bölüm: Çukurova'da Barış Havası
Yayın Tarihi: 27 Şubat 2020
Ercüment'in davasını gönülsüz de olsa işbirliği içinde tamamlayan Demir ve Yılmaz, barış yoluna giderler. Hatta Demir ve Yılmaz kendilerini ortak olarak bulur. Ancak bu barış havası Müjgan'ı yeni bir sinir krizinin içine sürükler.
58. Bölüm: Pimi Çekilmiş Bomba
Bölüm 23
/58. Bölüm: Pimi Çekilmiş Bomba
Yayın Tarihi: 05 Mart 2020
Yılmaz'ı takip edip Züleyha ile görüntülerini kaydeden Müjgan, kendi hayatı dahil herkesi savuracak bir bombayı çiftliğin ortasına atar. Demir görüntüleri izleyince deliye döner ve silahına sarılarak Züleyha'yı alır götürür. Demir'in Züleyha'yı alıp gitmesi Yılmaz'ı da çileden çıkarır. Müjgan, yaptıklarının sonuçları karşısında Yılmaz'ı tamamen kaybedebileceğini anlar.
59. Bölüm: Züleyha Kendini Ateşe Veriyor
Bölüm 24
/59. Bölüm: Züleyha Kendini Ateşe Veriyor
Yayın Tarihi: 12 Mart 2020
Züleyha perişan halde eve ulaşır. Ancak Demir'in öfkesi dinecek gibi değildir. Züleyha'yı elleriyle öldürememiştir ama yaşatmaya da niyeti yoktur. Tüm bu yaşananlar Züleyha'ya en sonunda çaresizce ölümü seçtirecektir. Züleyha eline silah alıp, hayatını elinden alanların karşısına geçecek, kendi hayatında da vazgeçip, Adana'nın ortasında üzerine benzin dökecektir! Tam da barış sağlandı derken, Demir Züleyha'dan, Yılmaz Müjgan'dan vazgeçmiştir!
60. Bölüm: Züleyha Ceza Evinde
Bölüm 25
/60. Bölüm: Züleyha Ceza Evinde
Yayın Tarihi: 19 Mart 2020
Yaşadıklarına, kendisine yapılanlara ve en çok da evlatlarından ayrılmaya daha fazla dayanamayan Züleyha, Fekeli'nin silahını kapar ve soluğu konakta alır! Demir, Züleyha'nın silahından çıkan kurşunlarla yere yığılır! Demir ameliyathaneye giderken, Züleyha da ellerinden kelepçe ile jandarmaların arasında ceza evine gönderilir. Yılmaz, Züleyha'yı kurtarmak için çabalarken, Müjgan da evliliğini kurtarmak için çaba gösterecektir. Ancak yapacağı şey, kendisi dahil pek çok kişinin hayatını derinden etkileyecektir.
61. Bölüm: Demir ve Züleyha Karşı Karşıya
Bölüm 26
/61. Bölüm: Demir ve Züleyha Karşı Karşıya
Yayın Tarihi: 26 Mart 2020
Demir, hakime Züleyha'ya ne kadar büyük bir aşk beslediğini anlatacaktır. Ancak anlattıkça salondaki havaya da onun duygularına da yaşanan onca yılın tüm olaylarının ağırlığı dolacaktır. Mahkeme salonu, dava konusunu iyice içinden çıkılmaz bir hale getirecek bir olaya daha şahitlik edecektir! Yılmaz, Züleyha'yı kurtarmak için adeta mahkeme ile cezaevi arasında mekik dokumaya başlayacaktır. O mahkeme salonunda yine hepsinin hayatını alt üst edecek gelişmeler yaşanırken, Müjgan da yine herkesi alt üst edecek bir şey yapacaktır. Yılmaz, henüz bilmese de Müjgan ona ve oğluna bir mektup bırakarak yaşamına son vermeye kararlıdır.
62. Bölüm: Züleyha Zehirleniyor
Bölüm 27
/62. Bölüm: Züleyha Zehirleniyor
Yayın Tarihi: 02 Nisan 2020
Yılmaz'ın ceza evine yolladığı yardımlar ve para ile, Züleyha koğuşta ağa ilan edilir. Züleyha çocuklarının hasretiyle gözyaşları içinde yaşarken, bir yandan da herkese yardım etmeye çalışmaktadır. Kimse ne olduğunu anlamadan Züleyha fenalaşır ve ağır zehirlenme vakası olarak hastaneye kaldırılır. Gözler ise hemen Demir'e çevrilir. Züleyha'nın zehirlenmesinde tek şüpheli o'dur. Ancak, Züleyha için tehlike hastahanede de devam edecektir.
64. Bölüm: Yılmaz, Büyük Sırrı Öğreniyor!
Bölüm 1
/64. Bölüm: Yılmaz, Büyük Sırrı Öğreniyor!
Yayın Tarihi: 17 Eylül 2020
Cezaevinden çıkmış olsa da Demir'in gözündeki cezasını şimdi konakta çekmeye devam eden Züleyha, hala evlatlarına hasret! Hünkar, Demir'i torunlarını anneleriyle kavuşturmaya ikna etmeye çalışırken, anne-oğul arasındaki uçurum bir kat daha açılır. Bu sırada Hünkar Yaman'ın hiç ummadığı bir anda karşılaştığı Sevda Çağlayan, iki kadını da büyük bir savaşın eşiğine getirir.
65. Bölüm: Yılmaz Şimdi Ne Yapacak?
Bölüm 2
/65. Bölüm: Yılmaz Şimdi Ne Yapacak?
Yayın Tarihi: 01 Ekim 2020
Demir, Dr. Sabahattin'in düğününde Sevda'yı "babasının gerçek eşi ve kendisinin ikinci annesi" olarak takdim ederken, Hünkar da içeri girince, Çukurova'da yine günlerce konuşulacak olaylar başlar. Bu açıklamalara karşı Hünkar'ın da söyleyecekleri vardır! Düğünün ardından Çukurova'dan ayrılacak olan Sabahattin ve Jülide'nin karşılaşacağı tek olay da maalesef bu "Yaman Hesaplaşması" olmayacaktır! Adana cemiyet hayatının bu sevilen iki ismi en mutlu günlerinden yine "Çukurova"nın gündemini belirleyen "Yamanlar"ın hesaplaşmaları damga vuracaktır.
66. Bölüm: Sular Durulmuyor!
Bölüm 3
/66. Bölüm: Sular Durulmuyor!
Yayın Tarihi: 01 Ekim 2020
Fekeli, Ankaralı zannederken peşine düştügü gencin yeğeni olduğunu öğrenince, onu alıp eve getirmiştir ve Behice'nin miras hesapları bozuluyordur. Tüm Adana Hünkar ve Demir'in düğündeki hesaplaşmalarını konuşurken Behice, Züleyha'nın delirdiğini de dedikodu zincirine ekler. Ancak Gülten bu konuşmaları duyar ve Züleyha'ya anlatır. Züleyha, Gülten'e kendisini vuranın Müjgan olduğunu kimseye anlatmamasını tembihlerken onları dinleyen birinden habersizdirler.
67. Bölüm: Züleyha'nın Tarafında
Bölüm 4
/67. Bölüm: Züleyha'nın Tarafında
Yayın Tarihi: 08 Ekim 2020
Yılmaz, Demir’i durdurmak için savcının kapısına kadar peşinden gider. Ama yine aralarında Züleyha dışında bir iktidar savaşı daha vardır! Yılmaz, Hünkar’ın hisselerini alarak holdinge girmek üzeredir! Demir bu gerçekle de savaşırken, aslında Yılmaz da Züleyha ile kaçma planlarının bozulmaması için elinden geleni yapmaya hazırdır.
68. Bölüm: Yılmaz ve Züleyha Kaçmaya Çalışıyor
Bölüm 5
/68. Bölüm: Yılmaz ve Züleyha Kaçmaya Çalışıyor
Yayın Tarihi: 15 Ekim 2020
Yılmaz, Kerem Ali’yi alıp evden çıkınca Behice durumdan şüphelenip durumu Müjgan’a bildirir. Hastanede, vekil başhekimliğinin ilk gününde, ilk icraat olarak Züleyha’nın adını taşıyan tabelayı söktüren Müjgan bu haber ile yine çıldırır!
69. Bölüm: Demir ve Yılmaz Aynı Tarafta
Bölüm 6
/69. Bölüm: Demir ve Yılmaz Aynı Tarafta
Yayın Tarihi: 22 Ekim 2020
Herkes yine gergin bir bekleyiş ile hastanede bir arada iken, önce Hünkar ve Demir arasındaki buzları eritmeye başlar. Ancak Hünkar’ın artık Yılmaz ve Züleyha’yı da anlıyor ve haklı buluyor olduğu gerçeği tüm yaşananların içinde bir kenarda durmaya devam eder. Müjgan, ne doktor olarak ne Yılmaz’ın eşi olarak, bekleyenlerin arasında duramaz ve oradan ayrılmaya karar verir.
70. Bölüm: Babalık Savaşı
Bölüm 7
/70. Bölüm: Babalık Savaşı
Yayın Tarihi: 29 Ekim 2020
Gazeteciler bahçeden ayrılırken Adnan’ın kayıp olduğu fark edilince, Züleyha bir kez daha yıkılır! Herkes Yılmaz’dan şüphelenir. Demir, Gülten’in ona yardım ettiğine inanır. Saniye hiç sesini çıkaramazken, Züleyha, Yılmaz tarafından da evladı ile sınandığı için bir kez daha yıkılır! Artık gözünde Demir ile Yılmaz’ın bir farkı kalmamıştır.
71. Bölüm: Bu Dünyadan Bir Hünkâr Yaman Geçti
Bölüm 8
/71. Bölüm: Bu Dünyadan Bir Hünkâr Yaman Geçti
Yayın Tarihi: 05 Kasım 2020
Acı haber, Demir’i küçük bir çocuk gibi, çocukken saklandığı ağaç gölgesinde gözyaşlarına boğar! Konaktaki herkes onun gibi Hünkarlarını, analarını kaybetmiştir. Züleyha da yaşanan onca şeyden sonra, ‘annelik duygusunda’ buluşup birleştiği ‘annesi’ni kaybetmenin üzüntüsü içindedir.
72. Bölüm: Katilin Peşinde
Bölüm 9
/72. Bölüm: Katilin Peşinde
Yayın Tarihi: 12 Kasım 2020
Hünkar’ın cenazesi gözyaşları içinde camiden mezarlığa taşınır. Herkes kendi Hünkar’ı için ağıt yakmaktadır. Hünkar’ın kaderlerini değiştirip, aynı hikayeye dahil ettiği herkes ilk kez aynı hüzünde bir araya gelir! Demir hayattaki en büyük desteğini, gücünü yitirmenin, Fekeli kalbinin yarısını toprağa vermenin hüznündedir. Son günlerde yaptıklarıyla, gidişi Züleyha’ya da ikinci kez annesini kaybetmenin acısını yaşatmaktadır. Yılmaz bile şaşkın ve üzgündür.
73. Bölüm: Dengeler Değişiyor
Bölüm 10
/73. Bölüm: Dengeler Değişiyor
Yayın Tarihi: 19 Kasım 2020
Behice’nin kaybolması ile başlayan olaylar, Fekeli ve Demir’i yine konuyu düşünmeye iter. İkisi de katili bulup, bir an önce cezasını vermek istiyordur ama ne Behice’ye ne başkasına karşı ellerinde en ufak bir ipucu yoktur. Çaresiz bekleyiş, Demir’in bir basın toplantısı düzenlemesine neden olur. Ancak bu basın toplantısı, Züleyha ve Yılmaz arasında yeni bir gerginliğin de kapısını aralar!
74. Bölüm: Ortalık Karışıyor
Bölüm 11
/74. Bölüm: Ortalık Karışıyor
Yayın Tarihi: 28 Kasım 2020
Züleyha, eczanedeki karşılaşmalarında Müjgan'ın hamilelik haberini öğrenip, üzgün bir halde konağa döner. Ne Saniye ne Sevda derdinin ne olduğunu öğrenemez. Yaşadığı üzüntü, Züleyha'yı bambaşka bir bakış açısına ve yeni kararlara götürecektir.
75. Bölüm: Yalanlar Ortaya Çıkıyor
Bölüm 12
/75. Bölüm: Yalanlar Ortaya Çıkıyor
Yayın Tarihi: 03 Aralık 2020
Müjgan’ın Yılmaz ve Fikret’i karşı karşıya getiren hamilelik yalanını itiraf etmesi, herkesi şaşkına çevirir! Yılmaz, artık Müjgan’ın tüm yönetimini Behice’nin gerçekleştirdiğinden emin hali gelir! Bu son olay ile Fekeli’nin de Müjgan’a olan tavrı değişecektir.
76. Bölüm: Değişen Kaderler...
Bölüm 13
/76. Bölüm: Değişen Kaderler...
Yayın Tarihi: 10 Aralık 2020
Demir, Züleyha’ya ‘İstediğini yapmakta serbestsin’ demiştir ama hala onu sevdiği için çok da üzgündür. Olan biten her şey, eskiden olduğu gibi parlamasına neden olacakken, Sevda onu frenler. Sevda, Demir’le yakından ilgilenirken, evin hanımlığına da alışmıştır. Yemek saatinden, yapılacak işlere kadar karar alması onu Saniye ile karşı karşıya getirmeye devam edecektir. Aslında çiftlikte herkes Hünkar’ın yerine geçmeye çalışıp çalışmadığını anlamak için Sevda’yı izlemektedir.
77. Bölüm: Demir, Gidenlerin Peşini Bırakacak Mı?
Bölüm 14
/77. Bölüm: Demir, Gidenlerin Peşini Bırakacak Mı?
Yayın Tarihi: 17 Aralık 2020
Fekeli, aynı anda hem oğlunu hem torununu kaybetmenin şokunu yaşarken, Demir ve Müjgan da çocuklarının yokluğunun ardından buldukları mektuplar ile büyük bir öfkeye kapılacaktır. Bunca zamandır, herkesin kaderini değiştiren bu aşk hikâyesi, şimdi mutlu sona doğru yola çıkmıştır.
78. Bölüm: Yılmaz Kaza Geçiriyor!
Bölüm 15
/78. Bölüm: Yılmaz Kaza Geçiriyor!
Yayın Tarihi: 24 Aralık 2020
Adeta bir can pazarı yaşanır ve Demir ile Züleyha, Yılmaz’ı hastaneye yetiştirir! Ağır yaralı olan Yılmaz ameliyata alınırken, haber de Çukurova’ya yayılır! Ancak, Müjgan ve Fikret’e kimse ulaşamaz! Bu durum Behice’yi bile telaşlandıracaktır!
79. Bölüm: Çukurova, Yılmaz'a Veda Ediyor
Bölüm 16
/79. Bölüm: Çukurova, Yılmaz'a Veda Ediyor
Yayın Tarihi: 07 Ocak 2021
Yıllar önce hem eşini hem evlatlarını kaybeden Fekeli, kısa süre içinde yeniden aynı acılarla sınanmaktadır. Kimsenin onu teselli etmeye gücü yetmez. Yılmaz'ın cenazesini Fikret üstlenir, her şeye o sahip çıkar! Züleyha da, Müjgan da evlatlarıyla cenazenin başında yer alacaktır. Tüm olan bitene Behice bile üzülmüş gibi yapar ama ona pek inanan da yoktur. Cenaze namazında gözyaşları sel olup akarken, özellikle Züleyha ve Fekeli, kalplerinin bir parçasını da o mezara gömerler.
80. Bölüm: Çukurova'nın Yeni Hanımağası
Bölüm 17
/80. Bölüm: Çukurova'nın Yeni Hanımağası
Yayın Tarihi: 21 Ocak 2021
Züleyha ve Demir, evlatları için aynı evde yaşayan iki arkadaşa dönüşür. Bu durum, Sevda için garip ve imkânsızdır ama iki taraf da durumlarından hoşnuttur. Züleyha, hayatının akışını değiştiren Hünkar'ın mirasını devralır.
81. Bölüm: Çukurova'da Düğün Var
Bölüm 18
/81. Bölüm: Çukurova'da Düğün Var
Yayın Tarihi: 28 Ocak 2021
Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova’da Züleyha’nın hanım ağalığı ile barış dolu yeni bir dönem başlamıştır. Hünkar’ın geleneklerini devam ettiren Züleyha toplu nikah için tüm hazırlıkları tamamlar. Konak da iki gelin verecektir: Gülten ve Fadik!
82. Bölüm: Züleyha ve Demir Mektubun Peşinde
Bölüm 19
/82. Bölüm: Züleyha ve Demir Mektubun Peşinde
Yayın Tarihi: 04 Şubat 2021
Gülten, yeni gelin olsa da ev işlerine yardım etmek ister ama hem diğer çalışanlar hem de Sevda ona engel olacaktır. Çünkü henüz balayında sayılmalıdır. Onun mutluluğu ile düğünü yapılamamış olmasının hüznü daha da ortaya çıkan Fadik, Sevda'dan büyük destek görecektir. Hatta hala kayıp olan Raşit'i birlikte arayacaklardır. Sevda'nın sevgi dolu hallerine itiraz edemese de Hünkar'ın yerinde olmasından çok rahatsız olan Saniye ise ne yapacağını bilemeyecektir. Tüm yaşananlar içinde tüm kadınlar el ele, Hünkar Yaman için düzenlenen müzayede için çalışacaktır.
83. Bölüm: Fikret'in Yüzleşmesi
Bölüm 20
/83. Bölüm: Fikret'in Yüzleşmesi
Yayın Tarihi: 11 Şubat 2021
Para için tutanak tutulurken, Behice uzaklaştırılır! Elbette Behice paranın peşini bırakmayacaktır, soluğu konakta alır! Ancak, işler Behice için tamamen tersine dönmüştür. Attığı her adımda, etrafındaki çember daraldığı gibi, Müjgan ile de arası açılacaktır!
84. Bölüm: Yeni Bir Aşk
Bölüm 21
/84. Bölüm: Yeni Bir Aşk
Yayın Tarihi: 18 Şubat 2021
Kapıya gelen taksici Hünkar'ın katili olarak gördüğü kadının Behice olduğu söyleyince, Demir Behice'yi öldürmek için küçük konağa gidecektir! Behice'nin belki de ilk kez, yaptıklarının bedelini ödemeye bu kadar yaklaştığı ve korkudan ödünün patladığı bir an yaşanacaktır! Artık Adana'da yaşamanın zor olduğunun farkına varan Behice, önce Müjgan ile arasını düzeltmek ister ancak Müjgan bile artık ona inanmamaktadır. Bu sırada Demir ve Ümit yakınlaşmaya başlarlar ve aralarında yeni bir aşk doğar.
85. Bölüm: Hünkâr'ın İntikamı
Bölüm 22
/85. Bölüm: Hünkâr'ın İntikamı
Yayın Tarihi: 25 Şubat 2021
İstanbul'dan gelen belgelerle şehir kulübünde Behice'nin üzerine yürüyen Züleyha, Müjgan'dan büyük tepki alacaktır. Halasına kızgın ve kırgın olsa da, Züleyha'nın ona hakaret ettiğini düşünüp tepki gösteren Müjgan, eline tutuşturulan dosya ile hayatının şokunu yaşayacaktır!
86. Bölüm: Demir Boşanmak İstiyor
Bölüm 23
/86. Bölüm: Demir Boşanmak İstiyor
Yayın Tarihi: 04 Mart 2021
Fekeli, Fikret'e inanmak istemese de, Fikret'in anlattıklarına inanmak zorunda kalır. Fekeli, o yıllarda Fikret'in de annesinin de yanında olamadığına üzülürken, kardeşi Musa'nın gerçeği nasıl öğrendiğinin cevabını bulamaz. Adnan Yaman'ın suçu yüzünden Demir'den intikam alınmasını yanlış bulduğunu söyler ama Fikret'in deli öfkesini dindiremez! Fekeli artık bu acılarla, yeniden bir savaş ile sınanmaktansa ölmeyi dileyecek haldedir. Üstelik ne kadar istemese de bu savaşın içine hızla o da çekilecektir!
87. Bölüm: Gazete İlanı Adana'nın Dilinde
Bölüm 24
/87. Bölüm: Gazete İlanı Adana'nın Dilinde
Yayın Tarihi: 11 Mart 2021
Demir'in, babasına iftira atanı karşısına çıkmaya çağırdığı gazete ilanı, tüm şehrin ilk konusu haline gelir. Her köşede bu konuşulurken, hastanede de bu ilan gündemdedir. İlanı gören Bahtiyar, Fikret'i aramaya başlar. Çünkü onun bildiği hikaye ile bu gazete ilanı aynı değildir. O sırada, ilanı gören Şermin de koşarak konağa gidecektir.
88. Bölüm: Afişler İşe Yarıyor
Bölüm 25
/88. Bölüm: Afişler İşe Yarıyor
Yayın Tarihi: 18 Mart 2021
Demir, Çukurova'nın dört bir yanına asılmış ve üzerinde Adnan Yaman'ın el yazısı olan mektupların olduğu afişlerin toplatılmasını emreder. Uzaktan Demir'in öfkesini izleyen Fikret'in ise şimdilik keyfi yerindedir. Çünkü afişler işe yaramıştır ve tüm Adana, artık Adnan Yaman'ın bir oğlu daha olduğunu konuşmaktadır. Bu arada taburcu olan Züleyha da afişlerle birlikte ormanda kaybolduğu gece olanları hatırlar! Ama bunları şimdi Demir'e söylemesi, öfkesini arttıracaktır!
89. Bölüm: Rüyalar Gerçek Oluyor
Bölüm 26
/89. Bölüm: Rüyalar Gerçek Oluyor
Yayın Tarihi: 25 Mart 2021
Ümit konusu vicdanını sızlatsa da, tüm yaşananların ardından Züleyha'nın kalbini gerçekten açması, Demir'i çok mutlu eder. Büyük bir savaşın ve iki çocuğun ardından ilk kez kalpleri aynı anda birbirleri için çarpan Züleyha ve Demir, baş başa bir tatil geçirmek ve hayatlarında ilk kez gerçekten bir çift olabilmek için tatile giderler.
90. Bölüm: Kardeşler Karşı Karşıya
Bölüm 27
/90. Bölüm: Kardeşler Karşı Karşıya
Yayın Tarihi: 01 Nisan 2021
Demir, uzun zamandır peşinde olduğu gizli düşmanı ile karşı karşıyadır! Babasının, sahipsiz bir kadına saldırdığını, kadını küçücük bir çocukla birlikte acımasızca sokakta bıraktığını iddia eden düşman Fekeli'nin yeğeni olarak tanıdığı Fikret'tir!
91. Bölüm: Ümit İntikam Ateşiyle Yanıyor
Bölüm 28
/91. Bölüm: Ümit İntikam Ateşiyle Yanıyor
Yayın Tarihi: 08 Nisan 2021
Annesinin mektuplarının ortaya çıkmasının ardından, Adana'ya veda etmeye hazırlanan Fikret, giderayak mektupların duvarları donattığını görür! Çocuk kalbini onarmaya çalışırken, annesinin evlilik dışı ilişki yaşadığını tüm Çukurova'ya ilan edilmiştir! Yenildiğini kabul eder ama hem çocuk kalbini hem Müjgan'a olan aşkını alıp gitmek çok zordur!
92. Bölüm: Demir'i Aşkla Bitireceğiz
Bölüm 29
/92. Bölüm: Demir'i Aşkla Bitireceğiz
Yayın Tarihi: 15 Nisan 2021
Kalbini zorlayan son olaylardan sonra, Lütfiye ve konaktakiler her adımını izleseler de, Fekeli, kimseye belli etmeden Fikret'in peşindedir! Hatta Lütfiye'yi atlatıp Almanya'ya da gider. Ancak orada öğrendikleri, bildiklerinin çok ötesindedir. Kalbini yine zorlayacak gerçeklerle Adana'ya döner!
93. Bölüm: Ümit Aşkı İçin Gözünü Kararttı
Bölüm 30
/93. Bölüm: Ümit Aşkı İçin Gözünü Kararttı
Yayın Tarihi: 22 Nisan 2021
Demir'in Fekeli'yi vurduğu haberi Çukurova'ya bomba gibi düşer! Çarşıdaki konuşmalara şahit olan Züleyha, Demir'i bulmak için her yana koşturur ama ne onu ne Fekeli'yi bulamaz! Haber hastaneye de ulaşınca Ümit de koşarak Fikret'e hesap sormaya gider. Hastanede de Fekeli'nin oraya gelmemesi konuşulur. Müjgan da eve koşar! Demir, gizlice fotoğraflarını çektirip Züleyha'ya yolladığı için Ümit'e kızgındır.
94. Bölüm: Aşkın Sınavları Sınır Tanımıyor
Bölüm 31
/94. Bölüm: Aşkın Sınavları Sınır Tanımıyor
Yayın Tarihi: 29 Nisan 2021
Lütfiye, Fekeli'ye Fikret ve Müjgan hakkındaki fikrini sorar. Fekeli de aşka saygısının sonsuz olduğunu ama Fikret hakkında şüpheleri olduğunu anlatır. Ümit ile ilişkisini ve Bahtiyar'ın da Adana'ya gelişindeki tuhaflığı konuşurlarken, Züleyha'nın kaza haberi gelir. Fekeli, tam da şüphelerinin üstüne gelen haber ile olayı soruşturmaya başlar.
95. Bölüm: Demir Gözaltına Alınıyor
Bölüm 32
/95. Bölüm: Demir Gözaltına Alınıyor
Yayın Tarihi: 06 Mayıs 2021
Hem Fekeli'ye destek olmaya, hem Fikret'i hayatla ve geçmişiyle barıştırmaya gelen Lütfiye, bir kez daha ortalığı sakinleştirmeye çalışır. Ancak Fikret'in kırılan çocuk kalbinin, yetişkin bir adam olarak onarılması çok zordur. Fikret bir kez daha tehlikeli bir oyunun içine girer. Onu takip eden Lütfiye, duruma müdahale etmek için Fekeli'yle işbirliği yapar ama bu daha da onarılamaz bir duruma sebep olur. Fekeli'nin kalbi öğrendiklerine dayanamaz!
96. Bölüm: Züleyha, Aldatıldığını Öğreniyor
Bölüm 33
/96. Bölüm: Züleyha, Aldatıldığını Öğreniyor
Yayın Tarihi: 13 Mayıs 2021
Ümit kendine geldiğinde, başına gelenlerden Demir'i sorumlu tutar. Demir tekrar cezaevine döner. Kimsenin haberi yoktur ama aslında Demir'in evden ayrıldığında Ümit'in sapasağlam olduğunu Müjgan görmüştür. Züleyha, Demir'i kurtarmak için Fikret'in peşine düşer. Şadi'nin bulduğu ipucu ile takibe başlarlar ama bu hayati bir tehlikeye yol açacaktır.
97. Bölüm: Çukurova'da Acı Haber
Bölüm 34
/97. Bölüm: Çukurova'da Acı Haber
Yayın Tarihi: 20 Mayıs 2021
Müjgan, Demir ve Ümit'in fotoğraflarını gösterince Züleyha şok geçirse de Müjgan'a renk vermemeyi başarır ve durumu idare eder. Ancak fotoğrafları görmesinin ardından başladığı sorgulama ve sonrasında yaşananlar Züleyha'yı Adana'dan uzaklaşmaya kadar götürecektir. Demir, tüm Adana'ya yeni açıklamalar yaparken, Züleyha kendi hayat planını uygulamaya başlayacaktır. Kaderleri defalarca kez karşı karşıya kalan Müjgan da kendi kaderini yeniden yazmak için aynı zamanlarda bir yola çıkar! Ve Adana'ya bomba gibi düşen bir haber ulaşır! Adana - İstanbul uçağı düşmüştür!
98. Bölüm: Doktor Müjgan'a Veda!
Bölüm 35
/98. Bölüm: Doktor Müjgan'a Veda!
Yayın Tarihi: 27 Mayıs 2021
Düşen Adana-İstanbul uçağının kara haberi şehirde matem havası estiriyor. Müjgan'a tüm Adana ama elbette en çok, onunla hayatını sürdürmek için koşup yetişemeyen Fikret ve kızım diye bağırlarına basan Fekeli ile Lütfiye ağlıyor! Fekeli, bir kez daha evladını mezara koyuyor! Müjgan'ın vefat haberiyle sarsılan Şermin, yine de Ümit ve Sevda arasındaki bağlantının peşini bırakmayacaktır. Konakta yaptığı araştırma ile tüm delillere ulaşır. Ama sonrasında gelişen olaylar, bilgilerini kullanmasına bir süre daha engel olacaktır! Kızı Betül büyük bir sürpriz yaparak Adana'ya gelmiştir!
99. Bölüm: Bir Sır Daha Açığa Çıkıyor
Bölüm 36
/99. Bölüm: Bir Sır Daha Açığa Çıkıyor
Yayın Tarihi: 03 Haziran 2021
Ümit, Züleyha'nın da kendinin de hayatını tehlikeye atarak, bebek haberini vermiştir! Züleyha, Demir'e güvenerek bir kez daha kırılmıştır ama Ümit'e karşı bunu belli etmeyecektir! 'Bilgi güçtür' diyerek annesini hem mutlu eden hem şaşkına çeviren Betül, yıllar önce ayrıldığı şehre adeta Paris'in tüm hareketliliğini getirecektir. Çukurova bir kez daha, duvar ilanları ile bir sırrın açıklanmasına ev sahipliği yapmaktadır!
Bölüm 37
Yayın Tarihi: 10 Haziran 2021
Bölüm 38
Yayın Tarihi: 17 Haziran 2021