Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji 777 sayısının anlamı nedir, ne işe yarar? Şans getirdiğine inanılan sayıların anlamları nedir ve ne işe yarar?
        • 1

          NÜMEROLOJİ NEDİR?

          Nümeroloji, Okültizm’in bir dalıdır. Evrenin sayısal bir veri olduğunu ve evrende hiçbir şeyin rastlantıya dayanmadığını savunur. Ayrıca her şeyin sayısal bir düzen içerisinde meydana geldiğini ve sayılarla ilgili çeşitli analitik çalışmalarla ilgilenir.

        • 2

          Yine söylenen göre her insanın melek sayısı farklıdır ve melek sayısının anlaşılması için sık sık karşınıza çıkan sayı serisine dikkat etmeniz gerekiyor.

          777 ve 555 sayısının Şans getirdiğine inanıldığı için sık sık sosyal medyada görmeniz mümkün. Fakat 0’dan 9’a kadar her melek sayısı farklı anlamlar içeriyor.

          Bu sayılardan bazılarının şans getirdiğine inanılsa da bazılarının bir mesaj gönderdiği düşünülüyor. Yani bu sayıyı tesadüfen gören biri kendisine evren tarafından mesaj gönderildiğine inanabiliyor.

        • 3

          000 ANLAMI

          000 bir tür ruhsal rehberliği temsil ettiği söylenir. Bu rakamı görürseniz, inandığınız herhangi bir ruhsal güçten gelen destekten bir işaret alıyor olabilirsiniz. Sıfır sayısı genellikle başlangıçlarla ilişkilendirilir. Yani bir şeye başlamaya hazır olduğunuz anlamına da gelebilir.

        • 4

          111 ANLAMI

          111 sayısı ise genellikle rüyaların gerçekleşeceği anlamına gelir. Kişinin hayatına refah geleceği ve ruhsal gücün rehberlik edeceğini işaret eder.

        • 5

          222 ANLAMI

          222 sayısı, kişinin hayatında bir denge ve güven duygusunu aradığı bir yerlerde olduğunu gösterir. Kişi bu duyguyu kendi içinde veya yakın ilişkilerinde arıyor ya da hayatında uyum yakalamak için yeni bir başlangıçça yaklaşıyor olabilir.

          Bu sayı genellikle ‘hayatını yoluna koy’ şeklinde uyarı verir.

        • 6

          333 ANLAMI

          Eğer etrafınızda sıkça 333 sayısını görmeye başlarsanız, yaratıcı arayışlara yönelmeniz gerektiğini evren size söylüyor olabilir. Yeni heyecan verici adımlar atmanız konusunda size bir uyarı niteliğinde bu sayıyı görüyor olabilirsiniz.

        • 7

          444 ANLAMI

          444 dürüstlük ve içsel bilgelik ile alakalıdır. Eğer bu sayıyı sıkça görüyorsanız karşılaştığınız zorluklara yanıt aramak için içinize dönmeniz gerektiği hakkında uyarı alabilirsiniz.

        • 8

          555 ANLAMI

          555 sayısı hayatınızda büyük değişiklikler olabileceği anlamına gelebilir. Aynı zamanda bu sayı kendinizden emin ve pozitif olmanız gerektiği konusunda uyarı yapar.

        • 9

          666 ANLAMI

          666 genellikle olumsuz olarak nitelendirilir. Ancak aslında size dengeyi bulmanız konusunda uyarı yapar ve olumsuz düşüncelerden kurtulmanızı önerir.

        • 10

          777 ANLAMI

          En çok kullanılan ve sosyal medyada sıkça görülen 777 şans olarak nitelendirilir. Ayrıca bu sayı kumar makinelerinde de yer alır. Şans getirdiğine inanılan bu sayı aşk ve ilişkiler konusunda da kısmetinizin açılacağını söyleyebilir.

        • 11

          888 ANLAMI

          888 sıkı çalışmanın karşılığını alacağınıza dair mesaj verir. Emeğinizin karşılığınızı finansal olarak alabileceğiniz konusunda uyarıda bulunur.

        • 12

          999 ANLAMI

          999 hayatınızda artık bazı durumların sona erdiğini gösteren bir sayıdır. Bu yolunda gitmeyen bir ilişki veya arkadaşlık olabilir. Yeni başlangıçlara işaret eder.

        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa