Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Pink'ten kıyafet cezası alan sporculara destek - Magazin haberleri
        • 1

          Dünyaca ünlü şarkıcı Pink'ten Avrupa Plaj Hentbol Şampiyonası'nda bikini yerine şort giydikleri için 1500 euro para cezası alan Norveç kadın hentbol takımına destek geldi.

        • 2

          "İTİRAZ ETTİKLERİ İÇİN GURUR DUYUYORUM"

          Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Amerikalı şarkıcı, "Norveçli Kadın Plaj Hentbol Takımı’yla, formalarla ilgili çok cinsiyetçi kurallara itiraz ettikleri için gurur duyuyorum" dedi.

        • 3

          "Avrupa Hentbol Federasyonu asıl seksizm için ceza vermeli" diyen Pink, "Aferin hanımlar. Cezalarınızı memnuniyetle ödeyeceğim. Aynen böyle devam" ifadelerini kullandı.

          41 yaşındaki şarkıcının hem maddi hem de manevi desteğini alan takım, Instagram hesaplarından Pink'e, "Desteğiniz için çok teşekkür ederiz" diyerek karşılık verdi.

        • 4

          Ünlü şarkıcıya, tenis efsanesi Billie Jean King de katıldı. King, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Norveçli Kadın Plaj Hentbol Takımı bikini altı yerine şort giymek istediği için para cezasıyla karşı karşıya... Erkek takımı şort giyiyor. Kadın sporcuların cinselleştirilmesine son verilmeli!" ifadelerini kullandı.

        • 5

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa