Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Özge Ulusoy ile Faruk Çolakoğlu'nun panik anları - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Özge Ulusoy, iki yıldır birlikte olduğu ve daha önce görüntülenmelerine rağmen, "Kaçıp, gizlenmiyoruz" dediği sevgilisi Faruk Çolakoğlu ile yine köşe kapmaca oynadı.

          "BİZİ ÇEKECEKLER, HEMEN UZAKLAŞ!"

          Nişantaşı'nın arka sokaklarında kahve almak için gezintiye çıkan ikili, basın mensuplarını fark edince panikledi. 38 yaşındaki ünlü model, sevgilisine, "Bizi çekecekler, hemen uzaklaş!" diyerek, uyarıda bulundu.

        • 2

          KÖŞE KAPMACA OYNADILAR

          Ardından Çolakoğlu, hızlı adımlarla başka bir sokağa girdi. Aksi yönlere ayrılarak yürüyen çiftten Ulusoy ise basın mensuplarına el sallayıp, poz verdi.

          Bu sırada telefonlaşan ve birlikte görüntü vermemek için çabalayan ikili, daha sonra Özge Ulusoy'un Nişantaşı'ndaki evinde bir araya geldi.

        • 3

          "AYRILDILAR MI?"

          Geçtiğimiz aylarda Faruk Çolakoğlu'nun sosyal medya hesabından Ulusoy'u takipten çıkarması, "Ayrıldılar mı?" sorusunu akıllara getirmişti.

        • 4

          "INSTAGRAM'IN AZİZLİĞİ"

          Çıkan haberlerin ardından açıklama yapan Ulusoy, "Çok soran oldu sabahın bu saatinde... Instagram'ın azizliği sanırım. Endişelenen herkese teşekkürler. Her şey yolunda" ifadelerini kullanmıştı.

        • 5

          "İLİŞKİDE EN ÖNEMLİ ŞEY GÜVEN VE MERHAMET"

          Bir dergiye röportaj veren Ulusoy, "Dünden bugüne aşka bakış açınız değişti mi?" sorusuna, "Tecrübeyle ve yaşla beraber değişiklikler olsa da ana hatlarıyla aynı kalıyor. Benim için ilişkide en önemli şey güven ve merhamet" yanıtını vermişti.

        • 6
        • 7

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa