Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Ön dişlerin yapısı karakterinizi ele veriyor! Diş şeklinize göre nasıl birisiniz? İşte yanıtı...
        • 1

          Karakter özelliklerimizi vücudumuzda bulunan birçok kısmın doğru bir şekilde belirlediğini biliyor muydunuz? Uzmanların söylemlerine göre, ön dişlerin şekli karakterimiz açısından ipucu verebiliyor. Peki sizin diş şeklinize göre karakter özellikleriniz ne? Aşağıda verdiğimiz bilgilerle öğrenebilirsiniz.

        • 2

          DİKDÖRTGEN

          Psikolojik testlerin sonuçlarına göre, dikdörtgen diş yapısına sahip olan kişiler çok iyi insanlardır. Herkese yardım ederler, hem kendilerine hem başkalarına karşı dürüstlükten yanadırlar. Mutluluklarını yanlarındaki insanlarla paylaştıkça, daha çok mutlu olurlar. Başka insanlarla çok iyi anlaşırlar.

        • 3

          ÜÇGEN

          Ön dişleri üçgen olan kişiler kendilerini garipseyebilir çünkü diş şekillerinin normal olmadığını düşünebilir. Aslında bu diş tipine sahip olan insanlar, çekiciliği ve benzersizliği severler. Diğer yandan sürekli gülümserler ve fazlasıyla dost canlısı insanlardır.

        • 4

          YUVARLAK

          Ön dişleri yuvarlak olan kişiler, bu teste göre sıra dışı insan kategorisine giriyor. Mükemmel gülümsemeyle, tüm sorunların üstesinden gelebiliyorlar, nazikler ve özverileri oldukça yüksek. Diğer yandan ön dişleri yuvarlak olan kişiler, başkalarının düşüncelerini umursamadan yaşar, kendi hayatlarını önemserler.

        • 5

          KARE

          Kare ön dişlere sahip olanların kalbi iyilik dolu demektir. Psikolojik testlerin verdiği sonuçlara göre, kare ön dişe sahip kişiler sevgilerini başkalarıyla paylaşmaya bayılırlar. İyi kalpli olarak tanınan bu diş tipindeki kişiler, karşı taraf tarafından incitilmiş olsalar bile sevgilerini onlardan esirgemiyorlar. İnsanlar ile iletişimlerini oldukça güçlü kuruyorlar.

        Haberi Hazırlayan: Melis Göroğulları
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa