Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Oğuzhan Koç'u aşk yenmiş! - Magazin haberleri
        • 1

          Oyuncu Demet Özdemir ile aşk yaşayan ve birlikteliklerini evlilikle taçlandırmaya hazırlanan Oğuzhan Koç, yeni şarkısı 'Aşk Beni Yendi'yi dinleyicilerinin beğenisine sundu.

          Koç, sözü ile müziği kendisi ve Çağrı Telkıvıran'a ait olan 'Aşk Beni Yendi' için, 'Şarkı teslim olmaktan bahsediyor.' demiş.

        • 2

          Aşk anlamında hayatının en güzel dönemini yaşadığını ifade eden Oğuzhan Koç, ayrıca, 'Hayat bana bunları yazdırdı.' ifadelerini kullanmış.

          Şimdilerde özel hayatında mutluluğu yakalayan ünlü şarkıcı, pozitif enerjisini yeni parçasına aktarmayı da başarmış. 'Aşk Beni Yendi'yi dinlediğimde 'klasik bir Oğuzhan Koç şarkısı' diye düşündüm.

        • 3

          Gerek melodisi gerek parçanın tarzı tam da ünlü şarkıcının stiline uygun. Ancak bu benim için, 'Aşk Beni Yendi'yi başarısız kılmıyor. Bence Koç, çizgisinden şaşmayarak kalitesinden ödün vermediğini bir kez daha sergiliyor.

        • 4

          'Aşk Beni Yendi', sıcacık bir parça olmuş. Oğuzhan Koç'un özel hayatında yakaladığı mutluluk da bence üretmesindeki ve kaliteli işler çıkarmasındaki en büyük etken... Ayrıca şarkının klibi de kısa film tadında... Klipte oyunculuğunu da gözler önüne seren Koç, her konuda başarılı olduğunun mesajını da vermiş.

        • 5

          BİR KEZ DAHA 'YALAN' DEDİ

          Almanya'daki 'The Voice' adlı yarışmada 'Yalan' şarkısındaki performansıyla herkesi büyüleyen Zeynep Avcı, yoğun istek üzerine parçayı yeniden seslendirmiş. Geçtiğimiz ay sözü ve müziği Sıla'ya ait olan 'Çığ' şarkısıyla çıkış yapan Avcı, 'Yalan'ı, 'Kaderimi değiştiren parça...' olarak tanımlamış. Sözü, müziği Tan Taşçı'ya ait olan şarkıyı dinleyicilerinin beğenisine sunan Zeynep Avcı'yı dinlerken yine tüylerim diken diken oldu. Avcı'nın parçayı her seferinde bu kadar içten, hissederek ve yaşayarak okuması beni çok etkiledi.

        • 6

          'CANIM' KALİTESİ

          Göksel, sözleri ve müziği kendisine ait 'Canım'ı yayımladı. Ünlü isim, parçasını 80'lerin melankolik dans şarkılarından ilham alarak yazmış. Göksel'in düzenlemesinde aranjör Ozan Çolakoğlu'nun isminin yer aldığı 'Canım' adlı parçasındaki elektronik alt yapıya bayıldım! Bu tarz Göksel'i çağın ötesinde bir kaliteye taşımış diye düşünüyorum.

        • 7

          'DEĞMESİN ELLERİMİZ'E NÜKHET DURU YORUMU

          Nükhet Duru, cover projelerine kaldığı yerden devam ediyor. Daha önce 'Evdeki Saat'in 'Uzunlar'ını yeniden yorumlayan Duru, bu kez 'Model'in 'Değmesin Ellerimiz' adlı parçasına hayat vermiş. Nükhet Duru'nun yorumunu dinlemeden önce kafamda, 'Ne kadar farklı olabilir?' şeklinde önyargılı bir düşünce oluşmuştu. Duru, tam anlamıyla bu fikrimi tek kalemde sildi! Ünlü şarkıcı, farklı bir düzenleme ile oluşturulan parçada bambaşka bir performans sergilemiş. Nükhet Duru'nun bu stilini çok sevdim.

        • 8

          'DAYAN'DA BULUŞTULAR

          Daha önce 'Düşer Aklıma' parçasıyla tanınan ve Funda Arar ile birlikte düet yaptığı 'Al Kalbimi' şarkısıyla adından söz ettiren 'Semicenk' lakaplı Cenk Baş, Mustafa Ceceli ile yeni bir projede buluştu. Baş, düzenlemesinde Ceceli'nin yer aldığı 'Dayan' adlı parçanın sözü ve müziğine imzasını atmış. Mustafa Ceceli'nin kalitesi Cenk Baş'ın karakteristik ses tonuyla birleşince parça şimdiden YouTube'da Trend Videolar Listesi'nde 12. sıraya yükselmiş. İkilinin uyumunu beğendim. Zaten Ceceli'nin ses tonu her şarkıya uyabilen türden... Bununla da yetinmeyen Mustafa Ceceli, Cenk Baş ile düet yapıp, 'Semicenk'i bir adım daha zirveye yaklaştırmış.

        • 9

          NELER DİNLEDİM?

          * Sefo, Capo - Isabelle

          * Emir Can İğrek - Kafa Tatili

          * Sia - Cheap Thrills ft. Sean Paul

          * Eminem - Lose Yourself

          * Ezhel - Daima

          * Revart - madem

          * GOKO! - EVA & MIA

        • 10

          HAFTANIN 'EN ÇOK DİLE DOLANANLAR'I

          Sürekli Güneş'in 'Suçlarımdan Biri' ve Can Koç'un 'Gökyüzünü Tutamam' şarkılarını dinledim bu hafta. İki parça da ruh halimi ve düşüncelerimi yansıtan türden... 'Suçlarımdan Biri' ve 'Gökyüzünü Tutamam', melodilerini ciddi anlamda beğendiğim şarkılar arasında yer alıyor. İkisi farklı tür de olsa dinlerken kendimi bulmamı sağlıyor. Can Koç'un parçası ritmi ve sözleriyle benim için bambaşka bir anlam taşıyor gerçekten. 'Gökyüzünü Tutamam'ı dinleyip, kendisini boşluğa bakarken bulmayacak kişi tanımıyorum diyebilirim.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa