Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon MasterChef Türkiye ana kadroya kimler girdi ? MasterChef Türkiye yeni yarışmacıları kimler 2022?
        • 1

          MasterChef Türkiye 2022 yarışmasında ana kadroya giren sekizinci isim dün akşam belli olmuştu. Fatma Nur ana kadroya dahil olduktan sonra MasterChef'in ana kadrosuna giren yarışmacıların kim olduğu merak konusu oldu. İşte, MasterChef Türkiye ana kadrosundaki yarışmacılar hakkında bilgiler...

        • 2
          <span>MASTERCHEF FATMA NUR UÇAR KİMDİR?</span>

          MASTERCHEF FATMA NUR UÇAR KİMDİR?

          Fatma Nur Uçar yarışmaya Muğla Fethiye'den katılmıştır. Fatma Nur Uçar 23 yaşında ve aslen Yozgatlı'dır. Liseyi Hüsniye Özdilek Ticaret Meslek Lisesi'nde okumuştur.

        • 3

          MASTERCHEF BÜŞRA ZAMBAK KİMDİR?

          Ana kadroya girecek yarışmacıyı belirlemek için ilk turda yarışmacılar risotto yaparken, daha sonra bol cevizli bir yemek yapmaları istendi. Bunun sonucunda başarılı olan yarışmacı Büşra oldu.

          Büşra Zambak, 25 yaşında ve aslen Denizlili. İstanbul'da yaşıyor ve 9 yıldır profesyonel aşçılık yapmakta.

        • 4
          <span>MASTERCHEF MELİH BERKAY GÜNDÜZ KİMDİR?</span>

          MASTERCHEF MELİH BERKAY GÜNDÜZ KİMDİR?

          Masterchef Melih Berkay Gündüz, 21 yaşında. Melih, yarışmaya Karabük'ten katılıyor. Geçtiğimiz yıl da MasterChef'e katılan Melih bu sene de ana kadroya girmek için kıyasıya mücadele vererek önlüğü almayı başardı.

        • 5

          MASTERCHEF ŞEYMA MÜJDECİ KİMDİR?

          MasterChef Şeyma, 29 yaşında ve yarışmaya Almanya’dan katılıyor. Yemeğe yoğun ilgisi bulunan yarışmacı, eşinin isteğiyle yarışmaya başvurduğunu belirtmişti. Şeyma Müjdeci, ‘Eğitim almadan da yemek yapılabileceğini göstereceğim. Şampiyon olmak istiyorum.’ sözlerini kullanmıştı.

          MasterChef Şeyma’nın eşi Hüseyin Giresunlu, Almanya’da gezi şirketi bulunuyor. Şeyma ve eşi Paris’te tanışmışlar.

        • 6

          MASTERCHEF ÇAĞATAY AKGÜL KİMDİR?

          MasterChef Çağatay 24 yaşında ve yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. Profesyonel şef olarak çalışan Çağatay, Silivri Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunu. İtalya’da staj yapan Akgül, yaklaşık sekiz yıldır aşçılık yapıyor. Çağatay Akgül mesleğe tatlı ile başladığını ve tatlı yapmayı çok sevdiğini açıklamıştı.

        • 7

          ONUR BİÇİM KİMDİR?

          Biçim, aslen Diyarbakırlı'dır ancak yarışmaya Antalya’dan katılıyor. 24 yaşındaki yarışmacı, 14 yaşında mutfağa girmiş ve bu nedenle de yarışada iddialı olduğunu belirtiyor. Alaylı olarak meslekte yetişen Biçim, ilk turda kuzu sırtı yapmış ve iki evet alarak üst tura çıkmıştı.

        • 8

          GAMZE TOSUN KİMDİR?

          Gamze Tosun, ev hanımıdır. Evli ve 5 çocuk sahibidir. Yemek yapmayı çok sevdiğini belirten Tosun, İBB’nin meslek kurslarında aşçılık eğitimi aldı. Aynı zamanda Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği yemek kursundan sertifika aldığını da belirtti. İstanbul Üniversitesi öğrencisi olan Tosun, geçtiğimiz sezon da AMsterChef'e katılmış ancak ikinci turda elenmişti. Bu sezon ise ana kadroya giren ikinci isim oldu.

        • 9

          MASTERCHEF METİN YAVUZ KİMDİR?

          Metin Yavuz 24 yaşında ve Bolu Mengenli'dir. 2019 yılında katıldığı Ulusal Genç Şefler Yarışması'nda birinci olmuştur. 2014 yılından beri aşçılıkla uğraşan Metin Yavuz, 2015 yılından itibaren de aynı işletmede çalışıyor. MasterChef ilk turda 2 evet alarak bir üst tura çıkmıştı. 2. turdada başarılı olarak 3. tura yükseldi. Son turda da performans sergileyen isim, ana kadroya giren ilk yarışmacı oldu.

        Haberi Hazırlayan: Stajyer Sevil Dogan

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa