Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Johnny Depp 'Karayip Korsanları'na dönecek mi? 300 bin dolarlık iddia - Magazin haberleri
        • 1

          Dünyanın merakla beklediği Johhny Depp (58) ile Amber Heard (36) arasındaki 'iftira' davası 1 Haziran'da sona ermiş ve jüri, Depp'i haklı bularak Heard'ün eski eşine 15 milyon dolar tazminat ödemesine hükmetmişti.

        • 2

          "HAYATIMI GERİ VERDİLER"

          6 hafta boyunca tarafları dinleyen jüri, aktör Depp'in eski karısını 'karalamadığını' tespit ederken, davanın ardından konuşan Johnny Depp, "Jüri bana hayatımı geri verdi, müteşekkirim." demişti.

        • 3

          HAYRANLARINI HEYECANLANDIRAN İDDİA

          Daha önce eski eşinin öne sürdüğü 'şiddet' ve 'cinsel istismar' iddiaları nedeniyle 2018 yılında şöhretinin büyük bir bölümünü borçlu olduğu 'Karayip Korsanları' serisinden çıkarılmıştı. Ancak yaşananların ardından Depp'in hayranlarını heyecanlandıran bir iddia ortaya atıldı.

        • 4

          "UMARIM BİZİ AFFEDER"

          İngiliz ve ABD basınında yer alan haberlere göre; Johnny Depp'i 'Karayip Korsanları'nın kadrosundan çıkaran yapım şirketi şimdi de 'Kaptan Jack Sparrow' karakterini canlandırması için aktöre bir teklifte bulundu. Yine aynı iddialara göre; Depp'e rol için teklif edilen ücret 300 milyon dolar. Hatta yapım şirketinden bir kaynağın, "Umarım Johnny Depp bizi affeder." dediği de ileri sürüldü.

        • 5

          HAYRANLARI KAPMANYA DÜZENLEMİŞTİ

          'Karayip Korsanları'nın hayranları, ünlü aktörün filme geri dönmesi için kampanyalar düzenliyordu. Depp'in filmin serisinden çıkarılmış olması uzun süredir bu alandaki tartışma konularının da başında geliyordu. Hatta Depp'in hayranları Amber Heard'ün, eski eşi hakkında söylediği "eşini döven koca" tanımının gerçeği yansıtmadığını da savunuyordu.

        • 6

          "BOZULAN İLİŞKİLERİNİ DÜZELTMEK İSTİYORLAR"

          Bir kaynağın ileri sürdüğüne göre; Disney, Johnny Depp ile bozulan ilişkilerini tekrar düzeltmeyi istiyor. Hatta bu iddialara göre yapımcı şirketin yetkilileri, Depp'in Amber Heard'e açtığı davanın başlamasından önce aktöre ulaştı ve 'Karayip Korsanları' serisine bir ya da iki film için dönmek isteyip istemeyeceğini sordu.

        • 7

          YENİ OYUNCU ARANDIĞI İLERİ SÜRÜLMÜŞTÜ

          Yaşanan gelişmelere ve iddialara bakılırsa Johnny Depp ile 'Karayip Korsanları'nın yapımcısı olan şirket arasındaki soğuk rüzgarlar kısa bir süre içinde yön değiştirdi. Yapımcı Jerry Bruckheimer, geçtiğimiz ay Depp'in seriye dönmesinin "şu an" için mümkün olmadığını ifade etmişti.

          Bruckheimer, ünlü aktörün 'Kaptan Jack Sparrow' olarak geleceğinin belirsizliğini koruduğunu sözlerine eklemişti. Hatta ileri sürülenlere göre bu karakteri canlandırmak için yeni oyuncu arayışı bile başlamıştı.

        • 8

          'FANTASTİK CANAVARLAR'IN KADROSUNDAN DA ÇIKARILMIŞTI

          2017 yılında boşandığı Amber Heard'ün kendisine yönelik iddiaları Depp'in kariyerini de olumsuz etkilemişti. Ünlü aktör, 'Fantastik Canavalar' serisindeki rolünden de kovulmuştu. Fakat Depp, yine de yapım şirketiyle anlaşılan ücreti almıştı.

        • 9

          SONUÇLANAN DAVA HAKKINDA

          Depp, Heard'ün kendisi hakkında yazdığı bir makalede kullandığı ifadeler nedeniyle dava açmıştı. Ünlü aktör, bu makale yüzünden oyunculuk kariyerinin tehlikeye girdiğini savunmuştu.

          Heard, bu yazıda kendisini "ev içi şiddet kurbanlarını temsil eden bir toplumsal figür" olarak tanımlıyordu.

        • 10

          Depp, 2018 tarihli makalede ismi geçmese de bu yazı sonrası itibar kaybına uğradığını iddia etmiş ve eski eşinden 50 milyon dolar istemişti.

          Heard ise asıl mağdurun kendi olduğu iddiasıyla karşı dava açarak 100 milyon dolar tazminat talep etmişti.

          Dava, makalenin yayımlandığı Washington Post gazetesinin iki bürosunun yer aldığı Virginia eyaletinde görülmüştü.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa