Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Son dakika: İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses nişanlandı
        • 1

          Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Türkücü İbrahim Tatlıses'in Işıl Çıtak ile beraberliğinden dünyaya gelen kızı Dilan Çıtak Tatlıses ile 4 yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Levent Dörter, hayatlarını birleştirme kararı aldı.

        • 2

          İbrahim Tatlıses'in kızı, önceki akşam aile arasında düzenlenen sade bir törenle sevgilisiyle nişanlandı. Müzisyen ikilinin yüzüklerini Çıtak'ın babası İbrahim Tatlıses taktı.

        • 3

          TALİHSİZ OLAY!

          Nişan pastasını kestikten sonra pistte dans eden çiftin başına talihsiz bir olay geldi. Şaşkınlığını gizleyemeyen Çıtak, "Gözüm gibi baktığım elbisemdi ama tek kızamayacağım şey köpekti. Köpek benim en hassas noktam. Tuvaletini yaptı. Şimdi ben buna nasıl kızayım?" dedi.

        • 4

          "DÜĞÜN GİBİ NİŞAN OLDU"

          Ardından basın mensuplarıyle sohbet eden çiftten Dilan Çıtak Tatlıses, "Düğün gibi nişan oldu. Çok fazla hayal kurduk, pandemi girdi araya. Bütün sevdiklerimiz yanımızda olsun, babamla barışalım..." ifadelerini kullanarak, duygularını dile getirdi.

          Levent Dörter ise, "Annem, anneannem ve babam eksik ama inşallah eylül ayında hep beraber olacağız." dedi.

        • 5

          "İBRAHİM TATLISES BENİ EVLADI GİBİ SEVDİ"

          Levent Dörter de, "İbrahim Tatlıses'ten kız istemenin zorlukları vardı ama beni evladı gibi sevdi. O zorlukları aştım." şeklinde konuştu.

        • 6

          "BİR BABA OLARAK ELİMDEN NE GELİYORSA YAPACAĞIM"

          Kızı Dilan Çıtak Tatlıses'in nişan yüzüklerini takan İbrahim Tatlıses, gazetecilere, "Bana 'Mutlu musunuz?' diye sormayın." diyerek, takıldı.

          Ünlü türkücü, "Her baba ne sorulursa sorulsun böyle bir günde 'Mutluyum' der. Çok mutluyum, Levent de çok düzgün ve terbiyeli bir çocuk. Ben de bir baba olarak elimden ne geliyorsa yapacağım tabii ki. Düğünde görüşürüz..." açıklamasını yaptı.

        • 7

          Çıtak'ın nişanında anne Işıl Çıtak da yer aldı.

        • 8

          DÜĞÜN YAZA

          Ayrıca nikah masasına oturmaya hazırlanan çift yaz aylarında düğün yapacağı da öğrenildi.

        • 9

          "ÇOCUK EVRAKLA YAPILMIYOR!"

          Öte yandan İbrahim Tatlıses, daha önce Kuşadası'ndan 7 çocuğuna da birer daire vereceğini açıklamıştı. Ancak Dilan Çıtak, kendisine ev verilmediğini söylemiş, Tatlıses de, "Bize evrak gönderecekti, göndermedi. O yüzden evi alamadı." ifadelerini kullanmıştı.

          Genç şarkıcı, babasının bu sözlerine sert yanıt vererek, "Bir şeylerin peşine düşmedim. Ben, ev, miras beklemiyorum. Çocuk evrakla yapılmıyor, hislerle yapılıyor." demişti.

        • 10

          "HİÇBİR ZAMAN BEKLENTİM OLMADI"

          Aynı zamanda şarkıcı olan Dilan Çıtak Tatlıses, babasından miras beklentisi olup, olmadığı sorusuna, "Hiçbir zaman öyle bir beklentim olmadı. Hatta bu konuda haksız eleştirilere de maruz kaldım. Babamın soyadını almamın nedeninin para olduğunu söylüyorlardı. Halbuki öyle bir şey yok. Ben kendi parasını kazanıp, harcayan biriyim. 'Tatlıses' soyadını maneviyat yönünden aldım. Mesela ‘Çocuklara Kuşadası’ndan ev verilecek.’ dendi, herkese verildi ama bana verilmedi. Çıkıp da ‘Niye bana verilmedi?’ demedim. Çünkü aklım orada değil.” yanıtını vermişti.

        • 11

          BUZLARI ERİTTİLER

          Uzun süredir dargın olan baba-kız yaşananların ardından aralarındaki buzları eritmişti.

          Tatlıses, kızının evine gitmişti. Dilan Çıtak da o anları, "Evime hoşgeldiniz babacığım..." notuyla Instagram hesabından paylaşmıştı.

          1989 doğumlu Dilan Çıtak, 2013 yılında ortaya çıkmış ve Tatlıses, yıllar sonra kızını kabul etmişti.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa