Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İbrahim Tatlıses ile Gülçin Karakaya'dan yeni fotoğraf - Magazin haberleri
        • 1

          Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, daha önce 'asistanım' dediği Gülçin Karakaya ile aşk yaşamaya başlamıştı. Tatlıses, ardından da sevgilisiyle evlendiği söylemiş, daha sonra konunun yanlış anlaşıldığını ifade ederek geri adım atmıştı. "Resmi nikah yok, bizimki gönül evliliği" diyen Tatlıses, bir kadınla el ele fotoğrafını paylaştı. Ünlü sanatçının yanındaki kişinin yaklaşık 10 aydır birlikte olduğu sevgilisi Gülçin Karakaya olduğu iddia edildi.

        • 2

          YENİ AŞK İDDİASI

          Basına yansıyan haberler sonrasında da başka bir söylenti ortaya atıldı. Tatlıses'in Gülçin Karakaya'dan ayrıldığı ve kimliği bilinmeyen bir kadınla yeni bir aşka yelken açtığı ileri sürüldü. Taraflardan konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

          Tatlıses, yayınladığı fotoğrafa "Deniz kenarında bazı evler vardır; ya leb-i derya, bizimki de leb-i orman" notunu düşmüştü.

          "GÜLÇİN SAĞ KOLUM!"

          Tatlıses, daha önce de "Gülçin Karakaya ile aşk yaşıyor" iddiaları hakkında, "Bana keleş sıkıldı, hiçbir zaman ‘Şu anda ne yapıyor, manevi açıdan ne durumda?' demediler. Şimdi 'Gülçin kimdir?' diyorlar. Gülçin yardımcımdır. Sağ kolum çalışıyor, sol kolum çalışmıyor. Gülçin de sol kolum, var mı ötesi? Etmedikleri laf kalmadı. Onun da bir ailesi var, laf söylenmesi hoş değil." ifadelerini kullanmıştı.

        • 3

          Tatlıses, daha önce Adalet Durak, Perihan Savaş, Derya Tuna ve Ayşegül Yıldız ile nikah masasına oturmuştu.

        • 4

          SİBEL CAN İLE HÜLYA AVŞAR, İDO'NUN DÜĞÜNÜNE NEDEN KATILMADI?

          İbrahim Tatlıses'in şarkıcı oğlu İdo, geçtiğimiz hafta görkemli bir düğünle Yasemin Şefkatli ile hayatını birleştirdi. 550 davetlinin bulunduğu düğüne Tatlıses'in yakın dostları olan Hülya Avşar ve Sibel Can katılmadı.

        • 5

          İddiaya göre; Davetli listesini Derya Tuna hazırladı. Tuna, Hülya Avşar ve Sibel Can'ı düğünde görmek istemedi. Düğüne çağırılmayan Hülya Avşar ve Sibel Can'ın, Tatlıses'e kırıldığına ilişkin haberler basına yansıdı. İddialardan sonra ünlü sanatçıdan açıklama yaptı.

        • 6

          "DERYA HANIM'IN İSTEMEMESİ SÖZ KONUSU DEĞİL"

          Tatlıses, "Yazılan ve çizilenlerle hiç alakası yok. Hülya Hanım'ın yardımcısı korona olmuştu. 'Gelmeyeyim. Çünkü benim yardımcım olduğu için beni de karantinaya aldılar yoksa gelmez miyim. Misafirleri riske atmamak için gelemiyorum.' dedi. Gülben (Ergen) Hanım'a gelince o da ayağını incitmişti. Olay bundan ibarettir. Yok Derya Hanım istememiş de falan filan konu budur arkadaşlar!" ifadelerini kullandı.

          "PEKİ YA SİBEL CAN?"

          Ünlü türkücünün açıklamasından sonra haberde adı geçen Sibel Can hakkında bir şey söylememesi dikkat çekerken, takipçileri ise Tatlıses'e 'Peki ya Sibel Can?' sorusunu yöneltti.

        • 7

          "BABALIK VAZİFESİNİ YAPMADI"

          İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, "İdo ve Melek Zübeyde dışında hiçbir çocuğumun düğününden haberim olmadı" açıklamasını yapmıştı. Tatlıses'in bu sözlerinden sonra Şanlıurfa'da yaşayan ilk eşi Adalet Sara, iddiaları reddetti ve 'Babalık vazifesini yapmadı' diyerek Tatlıses'i suçladı.

        • 8

          Sara yaptığı açıklamada, "Yapılan röportajda İbrahim Bey’in sadece Melek Zübeyde ve İbrahim’in (İdo) evliliğinden haberi olduğunu, diğer çocuklarının evliliğinden haberi olmadığını söylemesinin gerçekle hiçbir alakası yoktur. İbrahim Bey’in söylediğinin aksine her üç çocuğumun evliliğinden haberi vardı. Fakat babalık vazifesini ne yazık ki, evliliklerinde yapmadı ve yapamadı. Oğlum Ahmet Salim’in ilk evliliğinde kendisini bizzat ben aradım. İstanbul’da evi düzdük ve Şanlıurfa’da yapılacak düğün hazırlığını tarihine bildirdik. Bahaneler bularak düğüne gelmedi. Düğün günü aramadı ve daha önceden de sonradan da hiçbir yardımda bulunmadı." ifadelerini kullandı.

          Ahmet Tatlıses de annesinin bu paylaşımına destek verdi.


        • 9

          "HERKES HADDİNİ BİLSİN"

          Eski eşinin açıklamasının ardından ünlü türkücüden de sert yanıt geldi. Tatlıses, Twitter hesabından, "Tabi İbrahim Tatlıses geri geldi. İpime sarılan sarılana, o ipi kesersem herkes yere çakılır uyarayım. Aslında muhattap bile olmak istemiyorum ama bir cevap vermekte gerekiyor ki herkes haddini bilsin." mesajını paylaştı.

        • 10

          "7 ÇOCUK YAPMAZDIM!"

          Tatlıses'in geçtiğimiz aylarda da, "Şimdiki aklım olsaydı 7 çocuk yapmazdım! Allah insana evladın da hayırlısını versin, vermiyorsa da o zaman hiç vermesin çünkü; azı karar çoğu zarar. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi 3 tane yeter artar bile!" şeklindeki isyanıyla gündeme gelmişti.

        • 11

          İBRAHİM TATLISES'İN ÇOCUKLARI

          İbrahim Tatlıses, ilk evliliğini Urfa'da Adalet Durak ile yaptı. Çiftin Ahmet, Gülden ve Gülşen adında üç çocuğu oldu.

        • 12

          Tatlıses'in Perihan Savaş ile birlikteliğinden de Melek Zübeyde adında bir kızı dünyaya gelmişti.

        • 13

          Işıl Çıtak'tan evlilik dışı olan kızı 1989 doğumlu Dilan Çıtak, 2013 yılında ortaya çıkmış ve Tatlıses yıllar sonra kızını kabul etmişti.

        • 14

          Ünlü türkücünün Derya Tuna ile ilişkisinden de İdo dünyaya geldi.

        • 15

          Tatlıses, Ayşegül Yıldız ile evliliğinden Elif Ada adında bir kızı dünyaya geldi ve 7. kez baba olmuştu.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa