Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Angelino krizi: Leipzig ile görüşmeler başladı! - Galatasaray Haberleri
        • 1

          Galatasaray üç maçta daha oynarsa 6 milyon euro'luk zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek olan Angelino için Leipzig ile görüşmelere başladı.

        • 2

          Almanya'nın köklü gazetelerinden Bild'in haberine göre Galatasaray, kiralık olarak gelen Angelino'nun sözleşmesinde yer alan '20 maç oynarsa 6 milyon Euro'luk satın alma maddesi zorunlu hale gelir' maddesini kaldırmak istiyor.

        • 3

          LEIPZIG BONSERVİSİNİ İSTİYOR

          Leipzig Sportif Direktörü Rouven Schröder ise sarı-kırmızılıların bu isteğine karşın sözleşmeden taviz vermeyeceklerini söylerken, 20 maç oynaması halinde 6 milyon Euro'luk ödemenin yapılmasını bekledikleri cevabını verdi.

        • 4

          "TÜRK KULÜBÜ, LEIPZIG'İ TEHDİT EDİYOR"

          "Türk kulübü, Leipzig'i tehdit ediyor" başlığıyla verilen haberde, Galatasaray'ın ise son iki lig maçında görev almayan Angelino'yu kalan maçlarda da yedek oturtabileceği ve bu durumu görüşmelerde bir koz olarak kullanabileceği iddia edildi.

        • 5

          Galatasaray'a sezon başında 1.5 milyon Euro bedelle kiralanan Angelino bu sezon çıktığı 17 resmi maçta takımına 1 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.

        • 6
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa