Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan 'Friends' oyuncuları 17 yıl sonra bir araya geldi! Gözyaşlarını tutamadı - Magazin haberleri
        • 1

          David Crane ve Marta Kauffman tarafından yaratılan bir sitcom olan 'Friends', 22 Eylül 1994 ile 6 Mayıs 2004 arasında yayında kalmıştı. Dizide Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer önemli rolleri paylaşıyordu.

          Yayın hayatına başladıktan sonra çok uzun süre en çok izlenen diziler arasında ilk 10'da yer alan 'Friends', çok sayıda ödül de kazanmıştı.

        • 2

          17 YIL SONRA BİR ARAYA GELDİLER

          Aradan geçen 17 yılın ardından Friends kadrosu, 27 Mayıs'ta yayınlanacak olan özel bölüm için tekrar bir araya geldi. Çekimler geçtiğimiz nisan ayında yapıldı.

          Friends'in özel bölümünü için buluşan kadronun People dergisi için yaptığı çekim ise ekrana ve sosyal medyaya da yansıdı.

        • 3

          HAYRANLARINI ENDİŞELENDİRDİ

          Oyuncu Courteney Cox'un bir ara gözyaşlarını tutamadığı, Aniston'ın da duygulandığı görüldü. Friends'in hayranlarını en çok endişelendiren kişi ise Matthew Perry oldu.

          GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

          51 yaşındaki oyuncu, bir ara konuşurken gözyaşlarını tutamadı. Duygularını saklama gereği de duymayan Perry'yi Jennifer Aniston sakinleştirmeye çalıştı.

        • 4

          Klipte kötü alışkanlıkları nedeniyle yaşadıklarını anlatan Perry, bağımlılıktan kurtulmak için verdiği mücadeleyi de açıkladı.

          1997 yılında bir jet ski kazası geçiren Perry, bu olayın ardından ağrı kesici bağımlısı olmuştu. Yaşadığı zorlukları gizlemeyen aktör, bir dönem de ünlülerin kullandığı flört uygulamasında bir kızla girdiği sohbet nedeniyle gündeme gelmiş ve uzun süre tartışma konusu olmuştu.

          "BU DOĞAL!"

          Matthew Perry'nin, görüntüsü ve konuşurken kelimeleri zor toparlaması hayranlarını endişelendirdi. Hayranları, "Matthew Perry iyi mi?" ve "Yıllar içinde insanlar yaşlanır, bu doğal" şeklinde yorumlar yaptı.

        • 5

          27 MAYIS'TA İZLEYİCİ İLE BULUŞACAK

          HBO Max, geçtiğimiz günlerde Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer'ın yıllar sonra bir araya geldiği 'Friends' özel bölümünün resmi yayın tarihini bir tanıtım videosuyla yayınlamıştı.

          "Friends: The Reunion", HBO Max'in lansmanının birinci yıl dönümünde, normal yayınlanması planlanan zamandan tam bir yıl sonra, 27 Mayıs'ta izleyicilerle buluşacak.

        • 6

          Geçtiğimiz yılın mart ayında çekilmesi planlanan özel bölüm, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle birçok kez ertelenmişti. Nisan 2021'de çekimlerine başlanan özel bölümde, 'Friends' dizisi oyuncularından Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer tam kadro halinde yer alacak. Oyuncuların açıklamaları ve aktarılan bilgilere göre, özel bölüm kurmaca olmayacak.

          KONUK İSİMLER DE YER ALACAK

          Ben Winston'ın Kevin Bright, Marta Kauffman ve David Crane'le birlikte yönettiği özel bölümde ayrıca, David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon ve Malala Yousafzai gibi konuk isimler yer alacak.

          Toplam 10 sezon ve 235 bölümden oluşan Friends dizisinin oyuncuları, özel bölümden adam başı 2.5 milyon dolar alacağı öne sürülmüştü. HBO Max, Friends'in tüm bölümlerinin 5 yıllık yayın hakkı için 425 milyon dolar ödemişti.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa