Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Eda Ece'den açıklama: Babamın sağlık durumu iyi!
        • 1

          Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Son dönemin popüler oyuncuları arasında yer alan Eda Ece (31), önceki gün Etiler'deki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Aracını teslim alan Ece, muhabirlerle de ayaküstü sohbet etti.

        • 2

          "YAZIN YARISI ÇALIŞARAK GEÇECEK"

          Tatil planı yapmadıklarını söyleyen Eda Ece, "Yazın yarısı çalışarak geçecek. Çok kısa bir tatil yapacağız. Buğrahan da yazın milli takım maçlarında, o da çok çalışıyor." diye konuştu.

        • 3

          BABASININ SAĞLIK DURUMUNU AÇIKLADI

          Eda Ece, koronavirüse yakalanan babasının sağlık durumu hakkında da konuştu. Ünlü oyuncu, "Babam 80 yaşında. Covid-19 geçirince bir süre yattı. Şimdi evde ve iyi durumda." dedi.

        • 4

          "İYİ OLACAKLAR" DEMİŞTİ

          Ece'nin ailesinin koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Üzücü haberi sosyal medya hesabından duyuran Eda Ece, sevenlerine konuyla alakalı bilgi vermişti.

          Aile fotoğraflarını yayınlayan ünlü isim, "Bu hayattaki en değerli varlıklarım... Arayan, soran herkese teşekkür ederim. Annem iyi, babam da iyi olacak. Sizi çok seviyorum." ifadelerini kullandı.

        • 5

          EDA ECE HAKKINDA

          Oyuncu Ece, "Hayat Bilgisi", "Bez Bebek", "Adını Feriha Koydum" dizilerinde konuk ve yardımcı oyuncu rollerinde yer alarak, televizyon dünyasına adım atmıştı. Ece, "Pis Yedili" dizisiyle dikkatleri üzerine çekmişti.

        • 6

          Eda Ece'nin başrolde yer aldığı yapımlar arasında "Kızım İçin", "Dede Korkut Hikayeleri: Deli Dumrul", "Deliha 2" filmlerinin yanı sıra "Beni Böyle Sev", "İlişki Durumu: Karışık," "Yasak Elma" gibi diziler de bulunuyor.

        • 7

          Eda Ece

        • 8

          Eda Ece

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa