Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bestemsu Özdemir: İlişkideki kriterim 'adam' olması!
        • 1

          Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Geçtiğimiz gün Mizalle'nin yeni koleksiyonun tanıtıldığı lansmana katılan isimler arasında, oyuncu Bestemsu Özdemir de yer aldı.

          Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özdemir, dekolteli kombiniyle ilgili "Farklı giyinmeyi seviyorum. Sosyal medyadan birçok yorum alıyorum ama çoluğum çocuğum olmadığı için umursamıyorum. Artık sosyal medya çok kirlendi." dedi.

        • 2

          "İLİŞKİ KONUSUNDA MUTLU OLAMIYORUM"

          29 yaşındaki oyuncu, muhabirlerin "Özel hayatınız nasıl gidiyor?" sorusuna ise "Gitmiyor." yanıtını verdi. Bestemsu Özdemir, daha sonra "En çok dert yakındığım konu benimle alakalı olmaması. Ne yazık ki ilişki konusunda mutlu olamıyorum." ifadelerini kullandı.

        • 3

          İLİŞKİDEKİ KRİTERLERİNİ AÇIKLADI

          Özdemir ayrıca, geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar'ın "Instagram'ı olan bir sevgili istemem. Sosyal medyada vakit geçiren erkekler bana göre değil." şeklindeki açıklamalarının hatırlatılmasının ardından şunları söyledi:

          Bence Hülya Avşar son derece haklı. Sürekli fotoğraf çekilip koyan erkek bana itici geliyor. Benim ilişkideki kriterim 'adam' olsun, 'insan' olsun.

        • 4

          "ADAMA YAZIK, 3 AYDIR İLİŞKİM VAR!"

          Öte yandan geçtiğimiz aylarda adı şef Yağız İzgül ile anılan Bestemsu Özdemir, "Yağız benim sevgilim değil, hiç olmadı. Biz arkadaşız. Sadece mekana girerken elimden tuttu." ifadelerini kullanmıştı.

          "Adama da yazık, benim yaklaşık 3 aydır bir ilişkim var." diyen Özdemir, "Şu an cicim aylarındayız." şeklinde konuşmuştu.

        • 5

          "ONUN ADINI BİLE ANMAYALIM"

          Ünlü oyuncu, daha önce 'Yağız İzgül' sorularına, "Şu an hayatımda bambaşka biri var. Onun adını bile anmayalım. İlişki yaşadığım kişi de tanıdık biri değil." yanıtını vermekle yetinmişti.

        • 6

          "DAHA SONRA DETAYLI BİR AÇIKLAMA YAPACAĞIZ"

          Can Aydın ile ilişkisini noktalayan oyuncu Bestemsu Özdemir, geçtiğimiz aylarda şef Yağız İzgül ile Levent'teki bir mekana girerken görüntülenmişti. İkili, gazetecileri karşılarında görünce kısa süreli bir şok yaşamıştı.

          Çift, mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakarak, hızlıca araçlarına binmişti. Özdemir ile İzgül, muhabirlere, "Arkadaşlar daha sonra detaylı bir açıklama yapacağız." diyerek, oradan ayrılmıştı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa