Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Angelina Jolie, çocuklarıyla Eternals galasında - Magazin haberleri
        • 1

          Oscar ödüllü oyuncu Angelina Jolie (46), başrolünde yer aldığı fantastik-bilim kurgu türündeki 'Eternals' filminin galasına ailece katıldı.

        • 2

          6 çocuk annesi olan Jolie, Hollywood'daki Dolby Tiyatrosu'nda gerçekleşen prömiyerde, beş çocuğuyla birlikte boy gösterdi.

          Jolie, kırmızı halıda; Maddox (20), Zahara (16), Shiloh (15) ve ikizleri Vivienne ve Knox (13) ile birlikte poz verdi. Angelina Jolie'nin 17 yaşındaki oğlu Pax'in galaya katılmaması dikkatlerden kaçmadı.

        • 3

          Jolie kırmızı halıda ünlü bir giyim markasının yerlere kadar uzanan elbisesiyle yürüdü. Sade şık bir görünüm tercih eden ünlü yıldız, çenesine taktığı aksesuarı ile dikkat çekti.

        • 4

          Jolie'nin çocukları içinde en çok dikkat çekenler ise kızları Shiloh ile Zahara oldu. Genellikle erkek kardeşleri gibi giyinen Shiloh bu kez farklı bir tasarım tercih etti.

        • 5

          ZAHARA ANNESİNİN GARDIROBUNDAN GİYİNDİ

          Zahara'nın da gala için annesinin gardırobundan bir kıyafet giydiği görüldü. Angelina Jolie'nin 2014 yılı Oscar törenine giderken tercih ettiği kıyafet bu kez kızının üstündeydi. Jolie, o dönem odül töreninde eski eşi Brad Pitt ile birlikte poz vermişti.

        • 6

          Oscar’lı yönetmen Chloe Zhao'nun yönetmen koltuğuna oturduğu 'Eternals' filmi, 5 Kasım'da gösterime giriyor.

          Fantastik ve bilim kurgu türündeki film, kozmik varlıklar olan Celestiallar'ın milyonlarca yıl önce insanlar üzerinde deneyler yaparak Eternallar ve Deviantlar'ı yaratma hikayesini anlatıyor. Süper güçlere sahip iki grup, hangi ırkın daha yüce olduğunu kanıtlamak için tarih boyunca birbiriyle mücadele ediyor.

        • 7

          ŞİDDETLİ GEÇİMSİZLİK AYRILIK GETİRDİ

          Angelina Jolie-Brad Pitt çiftinin ilişkisinin bitme nedeni olarak şiddetli geçimsizlik gösterilmişti. Jolie, bu yılın başlarında evlilikleriyle ilgili şoke edici bir iddiada bulunmuş ve Pitt'in birliktelikleri süresince kendisine şiddet uyguladığını ileri sürmüştü.

          FBI soruşturmasının yanı sıra Los Angeles Çocuk ve Aile Hizmetleri tarafından soruşturulmuştu. Fakat oyuncu, bu soruşturmalarda aklanmıştı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa