Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        • Hayat Güzeldir (Tekrar)
          08:15

          Hayat Güzeldir (Tekrar)

        • Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        • Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)
          13:00

          Turgay Başyayla İle Lezzet Yolculuğu (Tekrar)

        • Sümela'nın Şifresi: Temel 'Türk Filmi'
          14:00

          Sümela'nın Şifresi: Temel 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Adem Kılıç'ın yaptığı, Alper Kul, Aslıhan Güner, Ruhi Sarı, Salih Kalyon, Tarık Ünlüoğlu, Necip Memili, Ayşegül Günay, Gülenay Kalkan, İsrafil Köse gibi usta oyuncuların yer aldığı 2011 yapımı "Sümela'nın Şifresi: Temel" Pazar günü Show TV'de! Temel, Trabzon'un en zengin ailesi Yücesoyların kızı Zuhal'e tek taraflı ve tutkulu bir aşk beslemektedir. Babası İmam Necati tarafından sürekli 'bir baltaya sap olamamakla' eleştirilen Temel, arkadaşlarının da gazıyla Zuhal'i, babası Hıdır'dan istemeye kalkar. Hıdır Yücesoy, yol yordam bilmez gariban Temel'e çok sinirlenir ve acı gerçeği suratına çarpar; "Sen fakir bir adamsın, senin neyine zengin kız?" Romantik ve naif kahramanımız Temel, herkesin bildiği bu gerçeği yeni öğrenmiş gibi yıkılmış ama acayip de hırslanmıştır. "Para mı lan bütün derdiniz?" diyerek bir an evvel büyük bir para bulmaya karar verir. Tam o sırada kankası Turgay'ın, Sümela Manastırı'nın çatısına çıkarak intihar etmeye kalkıştığı haberini alır. Arkadaşını intihardan vazgeçirmek üzere Sümela Manastırı'nın çatısına çıkan Temel, durumunun Turgay'dan da vahim olduğunu düşünüp, kendisi intihar etmeye kalkar. İntihardan vazgeçirilen Temel ve Turgay karakola getirilir. Emniyet amirinin uyarıları sırasında Temel'in kafasında şimşekler çakar; Sümela Manastırı'nda hazine vardır. Zuhal'e ulaşmak için gerekli olan paranın kaynağını bulmuştur.

        • Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)
          15:45

          Pis Yedili 'Dizi' (Tekrar)

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Hababam Sınıfı 'Türk Filmi'
          20:00

          Hababam Sınıfı 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Tarık Akan, Münir Özkul, Adile Naşit, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1975 yapımı "Hababam Sınıfı" Pazar akşamı Show TV'de! Öğrencilik hayatları haylazlık ve tembellik üzerine kurulu olan bir sınıf dolusu matrak öğrencinin, Özel Çamlıca Lisesi'nde yaşadığı yer yer eğlenceli, yer yer de dokunaklı öyküleri anlatan film, Hababam Sınıfı serisinin ilk filmidir. Keskin zekâları sayesinde tüm öğretmenlerini avuçlarında oynatıp okul düzeni ve eğitim sistemini alaşağı eden bu birbirinden renkli karakterdeki öğrenciler hem okulun hem de sinemamızın en yaramaz sınıfı olma özelliğinde. Ancak bu hükümdarlık okula atanan yeni müdür muavinin gelişiyle sarsıldığında, Hababam Sınıfı daha önce hiç karşılaşmadığı türden bir disiplin anlayışına ve zekaya sahip olan Mahmut Hoca tarafından unutulmaz derslere tabi tutulur. Hababam Sınıfı serisinin ilk filmi olan bu yapıt Rıfat Ilgaz'ın ölümsüz eseri Hababam Sınıfı romanından uyarlanmıştı.

        • Sağ Salim 2: Sil Baştan 'Türk Filmi'
          21:45

          Sağ Salim 2: Sil Baştan 'Türk Filmi'

          Yönetmenliğini Ersoy Güler'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Burçin Bildik, Ezgi Asaroğlu, Murat Akkoyunlu, Nazlı Tosunoğlu, Yakup Yavru, Kamil Güler, Hüseyin Avni Danyal, Metin Yıldız gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Sağ Salim 2: Sil Baştan", Pazar akşamı Show TV'de! Salim'in kimsesiz bir cenazeyi sevabına memleketine götürmeyi kabul etmesiyle başlayan trajikomik macera, yol arkadaşı Nihal'in annesinin intikam için rehin alınmasıyla yeniden başlıyor. Her yerde hepsi birbirinden azılı 11 "kötü" adamın seri katili olarak aranan kahramanlarımız tanınıp yakalanmamak için kılık değiştirirler. Ancak işler düşündükleri gibi gitmez. Salim beladan kurtulmak için eline silah alınca da talihsiz serüvenler dizisi yeniden başlar.

        • Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          23:45

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        • Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)
          02:15

          Kalp Atışı 'Dizi' (Tekrar)

        • Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          04:45

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)