Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel YENİ ZAMLAR BELLİ OLDU! Son dakika: Benzin, motorin ve LPG fiyatları ne kadar, kaç lira zam yapıldı? 17 Mayıs benzin ve LPG fiyatları - GÜNCEL
        • 1

          Benzin fiyatarına zam... Ukrayna Rusya savaşındaki belirsizlik, ABD Merkez Bankası'ndan peşe pşe gelen açıklamlar ve brent petrol fiyatlarındaki hareketlilik beraberinde benzin fiyatlarına zam olarak yansıyor. Haftanın ilk günü Pazartesi gecesi itibariyle benzin fiyatlarına 1,70 lira zam geldi. İşte zamlar sonrası benzin fiyatları...

        • 2

          Akaryakıt fiyatlarının hafta başı itibarı ile zamlanması bekleniyor. Edinilen bilgiye göre, pazartesi günü LPG’ye 40 kuruş zam geleceği öngörülüyor.

        • 3

          ZAMLA BERABER AKARYAKIT FİYATLARI NE OLACAK?

          İstanbul Anadolu yakası benzin fiyatı: 22,84 TL

          İstanbul Avrupa yakası benzin fiyatı: 22,84 TL

          Ankara benzin fiyatları: 22,93 TL

          İzmir benzin fiyatı: 22,95 TL

        • 4

          LPG fiyatları ise İstanbul’da 11,25 TL’ye, Ankara’da 11,47 TL’ye ve İzmir’de 11,19 TL’ye çıkacak.

        • 5

          EPGİS FİYAT PAYLAŞIMINI DURDURDU

          Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Yılmaz’ın çağrısı üzerine akaryakıt sektörünün dağıtım ve bayii dernek temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantı geçtiğimiz günlerde yapıldı.

        • 6

          Toplantının ardından yapılan açıklamada 'tavan fiyat' uygulamasının yeniden gündeme gelebileceği bildirildi. Rusya-Ukrayna savaşının patlak vermesi ile petrol fiyatlarında yaşanan yükseliş akaryakıta zam olarak yansımış, EPDK ve Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) arasında tartışmanın fitilini ateşlemişti.

          Karşılıklı açıklamaların ardından, EPGİS hakkında suç duyurusunda bulunulmuş, EPGİS de sosyal medya üzerinden yaptığı akaryakıt fiyatı duyurularına ara vermişti.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa