Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yeliz Yeşilmen kızı Asya Tuana ile Bodrum'da - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Ailesiyle birlikte bir süredir Bodrum'da tatil yapan oyuncu Yeliz Yeşilmen, önceki gün Yalıkavak'taki bir plajdaydı.

        • 2

          Sıcaktan bunalan Yeşilmen, kızı Asya Tuana ile birlikte kendini serin sulara bıraktı. Denizde kızıyla oyunlar oynayan Yeşilmen'in keyfinin yerinde olduğu görüldü.

        • 3

          Ayrıca mor bir mayokini giymeyi tercih eden 42 yaşındaki oyuncunun, pandemi döneminde aldığı kilolar dikkatlerden kaçmadı.

        • 4

          "ÇOK KORKTUM"

          Öte yandan iş insanı Ali Uğur Akbaş ile evli olan iki çocuk annesi oyuncu Yeliz Yeşilmen'in geçtiğimiz günlerde oğlu Birbey, denize girmek isterken iskeledeki merdivenlerden düşmüştü.

          Sosyal medya hesabından oğlunun sağlık durumu hakkında bilgi verirken gözyaşlarına boğulan Yeşilmen, "Denize girerken merdivenden düştü. Ayağının bütün arkası, eti kalktı. Bütün deniz kan oldu, ben çok korktum. Beni arayan kişilere dönemiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        • 5

          "ONU GÖRÜNCE KENDİMDEN GEÇTİM"

          Sakinleştikten sonra olayın detaylarını anlatan Yelişmen, şunları söylemişti:

          Allah beterinden korusun ama çok korktum. Birbey denize girerken, o basamaklardan ayağı kayıp düşmüş. Bütün deniz kan... Kardeşim kucağında getirdi, ben onu bir gördüm kendimden geçtim. Kucağıma aldım, o panikten düştüm bir de çocukla...

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa