Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Geçtiğimiz günlerde Suada'da Süperstar Ajda Pekkan, Semiramis Pekkan, Gulu Lalvani ve Pekkan'ın menajeri Etel'le balık ziyafeti yaptık. Boşandıktan sonra tekrar bir araya gelen Gulu Lalvani ile Semiramis Pekkan, Boğaz'ın büyülü atmosferinde aşk tazeledi. Süperstar, 13 Temmuz'da Kuruçeşme Arena'da vereceği konser için bir hayli yoğun çalışıyormuş. Ajda Pekkan'ı çok heyecanlı ve iddialı gördüm. Zaten insan yaptığı işe heyecan duymazsa başarılı olamaz. Süperstar, hemen hemen her konseri için bir sürpriz hazırlıyor. Yine sahne enerjisiyle günlerce konuşulan bir performansa imza atacak olan Ajda Pekkan, bu konser için de kesenin ağzını açmış. "Kesenin ağzını açmış" diyorum. Çünkü Pekkan, birçok sanatçının aksine konserlerine sponsorlu çıkmıyor. Bu konser için cebinden tam 300 bin dolar harcamış. Pekkan, yurtdışından getirttiği ekipmanlarla hazırlanan özel sahne ve sistem sayesinde seyircilerin üzerinde dolaşarak şarkı söyleyecek. Bu konser için de çok özel kostümler hazırlatmış. Konserde Pekkan'a 24 dansçı eşlik edecekmiş. Bunlardan 19'u yurtdışından gelen yabancı dansçılarmış. Süperstar'ın konserini izlemeye gelemeyenler için ilk üç parça ve final Kral TV'den canlı olarak yayınlanacakmış.

        Jagger tasarımı Halikarnas

        Bodrum denince ilk akla gelen eğlence mekânı Halikarnas, milyonlarca dolar harcanan yeni dekorasyonu ve yeni işletmesiyle, 18 Temmuz'da büyük bir partiyle açılıyor. Yıllarca Süleyman Demir ve ailesinin işlettiği Halikarnas'ı İngiliz bir şirket almış. Dekorasyonu Mick Jagger'ın tasarımcı kızı Jade Jagger tarafından gerçekleştirilen Halikarnas'ın açılış programında yurtdışından gelen misafirler ve gazeteciler, dünyanın en şık otellerine verilen '5 Star Diamond Award'ın da sahibi olan The Marmara Bodrum Hotel'de konaklayacakmış. 5000 kişinin katılacağı bu açılış için birçok kişi, tanıdıklarını devreye sokarak davetiye arıyormuş. Vegas tarzı şovların da yapılacağı mekânda nargileli ve dansözlü Arabesk Odası, Dragon Disco, Zen gibi bölümler varmış. Mekâna girişte takılacak bileklikler sayesinde içeride nakit harcanmayacakmış. Gündüz de beach'teki restoran ve barda eğlence devam edecekmiş.

        Fethiye’de KUTLAMA

        İpekyol-Twist'in sahiplerinden Necdet Ayaydın, geçtiğimiz çarşamba günü eşi Emel'le birlikte yanlarına çocukları Doruk ve Yağmur'u alarak Fethiye Hillside Beach Club'a gitmişler. Aslında çiftin 12. evlilik yıl dönümüymüş, ama onlar baş başa bir tatil yapmak yerine çocuklarıyla birlikte olmayı ve yıl dönümlerini ailece kutlamayı tercih etmişler.

        ÇILGIN MEKAN ALAÇATI’DA

        İstanbul'daki Supper Club, bu cumartesi günü Alaçatı'da açılıyor. Açılış, Romen müzik grubu Radio Killer'ın konseriyle yapılacakmış. Geleneksel beach kültürünün dışında bir tarz yaratan mekânın ambiansı çok farklı. Çılgın eğlence tarzıyla bilinen Supper Club, Alaçatı'da da çılgın eğlencelere ev sahipliği yapacakmış. Bembeyaz dekorasyonuyla ünlü mekânda, gölgelik bölümde deniz manzarası seyrederken jakuziye de girebiliyorsunuz.

        'Salça'lı eğlence

        Geçen gün eğlence gurusu bir arkadaşım Alaçatı'da Salça adlı bir mekâna gitmiş. Mekânın adı da sahibinin lakabından geliyor. Uzun yıllar İstanbul Nupera ve Nuteras'ın müziklerinden sorumlu olan Cenk Tengilimoğlu, nam-ı diğer DJ Salça, geçtiğimiz yaz Alaçatı'ya yerleşip bu mekânı açmış. İstanbul'dan gelen DJ'lerin yaptığı müziklerle müşterilerini eğlendiren Salça'da; Satsuma, Goy Goy, Beyazıt, Hibiscus şerbetiyle hazırlanan dicoko kokteylleri çok meşhurmuş.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar