Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Geçtiğimiz hafta sonu yine Bodrum'u arşınladım. Enteresan, hâlâ çok dolu değildi. Özellikle Göltürkbükü'nde gündüz beach'ler boştu. Eksen Grup ortakları Erol-Varol Kaynar kardeşlerin Kuum Otel'in sahipleri Uğur-Orkun Tunçel'in işbirliğiyle açtıkları Kuum Sortie'nin açılışına da katılmıştım. Gündüz Varol Kaynar'ı jet-ski'ye binerken gördüm. Kaynar, Seadoo marka jet-ski'yi oğlu Emre'ye sınıfı geçtiği için hediye almış. Oğlu binmeden önce kendisi deneme yapıyormuş. İlk dönem dört-beş tane zayıfı olan Emre, son iki ayda canla başla çalışarak sınıfı geçmiş. Baba Varol Kaynar da oğlunun çalışmasını takdir ettiği için onu jet-ski'yle ödüllendirmiş. Bu arada Kuum Sortie'nin içindeki Beyza Gürbüzer'in salaş balıkçısındaki yiyeceklerin lezzeti harikaydı. Dekorasyonuyla gece çok hoş görünen Cento per Cento'ya gittiğinizde denizdeki ketalleri ekmekle beslemeyi de unutmayın sakın. Kuum Sortie'deki beach'te ailesiyle veya sevgilisiyle olmak için özel yer isteyenler için de beş adet özel mini buzdolaplı gazebo (loca) yapmışlar. Bu gazebolar hafta içi 1000, hafta sonu 1500 liraya kiralanıyor. Kiralayanlar yediklerini ve içtiklerini ekstra ödüyor.

        Jovovich Bodrum’a geliyor

        Bu cumartesi günü düzenlenecek olan The Residences at Mandarin Oriental Bodrum projesinin tanıtım gecesinde ünlü İtalyan sanatçı Eros Ramazzotti'nin konser vereceğini daha önce yazmıştım. Astaş Holding'in yurtiçi ve yurtdışından gelen seçkin davetlilerinin katılacağı davetin sürpriz konuğu ise dünyaca ünlü oyuncu-model Milla Jovovich olacakmış. Jovovich, İtalya'dan birkaç günlüğüne, birkaç yakın arkadaşıyla birlikte Eros Ramazzotti konserini dinlemek ve The Residences at Mandarin Oriental Bodrum projesini görmek için Bodrum’a gelecekmiş.

        Bodrum'a yeni şube

        Bu hafta sonu Bodrum'a giderken uçakta İpekyol-Twist mağazalarının ortaklarından Necdet Ayaydın'la karşılaştım. Necdet Bey beni, Bodrum Ortakent Midtown Alışveriş Merkezi'ndeki yeni İpekyol-Twist mağazalarının açılışına davet etti. Cumartesi günü yapılan açılışa Necdet ve Yalçın Ayaydın'ın büyük ağabeyleri CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın da katıldı. Açılışı Aydın Ayaydın ve Muğla Valisi Fatih Şahin kurdele keserek yaptı.

        KUTLAMADA aileler kaynaştı

        İki yıldır mutlu bir baraberlik yaşayan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın küçük kızı Ceyla Aysal ile sahibi oldukları Les Ottomans Hotel'in genel müdürü Mehmet Kırklar'ın aileleri geçtiğimiz hafta sonu Bodrum'da iyice kaynaştı. Ahu Aysal, kızı Ala Şirin, damadı Cem Şirin, kardeşi Ece Şirin ve Mehmet Kırklar'ın anne-babası hep birlikte Bodrum Maki'de Ceyla'nın doğum gününü kutladı. Saat 15.00'te başlayan kutlama sabaha kadar sürdü desem yalan olmaz. Pasta seremonisinden sonra şampanya, votka, viski derken geceyi Ship A Hoy'da sonlandırdılar. Bu kutlama bahanesiyle Mehmet Kırklar ile Ceyla Aysal'ın aileleri de iyice kaynaşmış oldu.

        ÇEŞME KEYFİ

        Avukat babası Ahmet Pekin gibi avukat olan Fethi Pekin ile yaklaşık iki yıl önce evlendiği eşi Nurkan Hanım, geçtiğimiz hafta sonunu Çeşme'de geçirdi. Geçtiğimiz yıl dedesi Ahmet Pekin'in ismini alarak dünyaya gelen minik oğulları Ahmet'i İstanbul'da aile büyükleriyle bırakan çift, Çeşme'de baş başa güzel bir hafta sonu yaşadı. Pekin çifti, Emre Ergani'nin açtığı Bobou'nun açılışına da katıldı.

        ŞAMPANYA İÇİN ÖZEL

        Sofa Otel'in üst katında geçtiğimiz aylarda hizmete giren Frankie, mekân tanıtımına hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz akşam Kaya Demirer'in ev sahipliğinde düzenlenen davette, sosyetikler Mumm Cordon Rouge şampanyalarına özel hazırlanan mönüleri tattı. Şef Symeon Triantafyllou, hazırladığı siyah trüf havyarlı bıldırcın yumurtası, vişneli ördek ciğeri, bresaola ve mozarellalı kadayıf rulo, limon otlu karides ve çikolatalı muslu mönüyle şampanyanın sadece kutlama içkisi olmadığını ve uyumlu yemeklerle de içilebileceğini kanıtladı. Ayrıca gecede sürpriz olarak Kürşat Başar ve orkestrası sahne aldı.

        Kıbrıs'ta tanıtım

        Geçtiğimiz hafta sonu Girne'deki Merit Cyristal Cove'da Günsal Saat Yönetim Kurulu Başkanı Güneş Hüner ile Pazarlama Müdürü Yağmur Dişçioğlu'nun ev sahipliğinde Raymond Weil'in iki yeni modeli tanıtıldı. Türkiye'de bu ay satışa sunulan yeni erkek modeli Freelancer Urban Black ile yeni kadın modeli Freelancer Lady Sunshine modellerinin tanıtıldığı gecede, en çok konuşulan imitasyon (taklit) saatlerdi. Hatta Güneş Hüner, "Öyle saatler yapıyorlar ki ben bile gerçeğinden ayırt etmekte zorlanıyorum. İmitasyonla uğraşmak bürokrasi ve hukuken çok zor" diyerek dert yandı.

        DOSTLARLA YEMEK

        Merhum Sakıp Sabancı'nın eşi Türkan Sabancı, geçtiğimiz akşam yakın dostlarıyla birlikte Etiler Nusret Steakhouse'da yemek yedi. Çıkışta muhabirlerle sohbet eden Türkan Hanım, her zamanki mütevazılığıyla mahabirlere iyi çalışmalar dilerken yemeğe oğlu Metin Sabancı'yı da getirdiğini ancak yemek sonrası sıkıldığı için eve gönderdiğini söyledi.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar