Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Reklam dünyasının duayenlerinden emekli reklamcı Ünver Oral, yıllar önce beraber olduğu genç sevgilisi Şebnem Tunç yüzünden eşi Figen Erman'dan boşanmıştı. Daha sonra da Şebnem Tunç ile evlenmiş, evlendikten beş yıl sonra 2009 yılında da ondan boşanmıştı. Boşanma karşılığı eşine bir ev, 2.5 milyon TL nakit, 8 bin dolar nafaka ve bir araba hediye etmişti. Ancak boşandıktan sekiz ay sonra barışmış ve bir sene sonra tekrar nikâh kıymışlardı. Tekrar boşandılar mı? Bilemem. Lakin Ünver Oral ile sanatçı Nebahat Çehre'yi geçtiğimiz cumartesi gecesi Bodrum'daki My Pavyon Pashas'ta birlikte eğlenirken gördüm. Cenk Eren'i dinlemeye gelen ikiliyi görenler gece boyunca "Acaba yeni bir aşk mı?" dediler.

        AĞA OĞLUNU EVLENDiRDi

        İşadamı Halis Toprak’ın ilk eşi Ayşe Hanım’dan olan oğlu Ahmet Toprak ile Bursa’nın önde gelen ailelerinden Hatice-İlhan Akdarı’nın kızı Burcu Akdarı, geçtiğimiz cuma akşamı Çırağan Sarayı'nda düzenlenen düğünle dünyaevine girdiler. ABD'de işletme eğitimi alan çift, bir dönem yurtdışında çalıştıktan sonra aile şirketlerinde çalışmaya başladı. Düğün öncesi Les Ottomans Hotel'de gerçekleştirilen Osmanlı gecesine sultan kayıkları ile getirilen konuklara kaftanlar armağan edildi. İşadamı Halis Ağa, boşandıktan sonra eski eşi Ayşe Hanım ile uzun süreden sonra ilk kez bir fotoğrafta yan yana geldi.

        PARİS'TE defile keyfi

        Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi genç işadamı Emir Sarıgül ve eşi Fatoş Hanım, geçtiğimiz haftalarda ailece Göcek'te tatil yaptıktan sonra bugün soluğu Paris'te aldı. Çift, Chanel'in özel davetlisi olarak Paris'teki Le Bristol otelde konaklayacakmış. Bu akşamki Chanel gala yemeğine katıldıktan sonra salı günkü defileyi izleyeceklermiş. Çarşamba günü de aile dostları olan modacı Elie Saab'ın özel davetlisi olarak onun defilesini izleyeceklermiş. Çocuklarını anneannelerine teslim eden Sarıgül çifti, Paris'te birkaç gün romantik tatil yaptıktan sonra İstanbul'a dönecekmiş.

        Pantolon piştisi

        Açılışa sevgilisi Bora Kozanoğlu ile katılan ikoncan Eda Taşpınar, şimdiye kadar giydiği kendi tarzını oluşturan kıyafetlerde hiç kimseyle pişti olmamıştı. Ancak açılış gecesine sevgilisiyle katılan diğer bir isim olan genç oyuncu Merve Boluğur'un beyaz transparan pantolonuyla pişti olmaktan kurtulamadı.

        Partili açılış

        Emre Ergani işletmelerinden merakla beklenilen Çeşme Bobou'nun açılışı geçtiğimiz hafta sonu Full Monn Black & White Parti ile yapıldı. 20 bin metrekare alan üzerine kurulu Bobou, Avrupa'nın en büyük beach club'ı olma özelliğini taşıyormuş. Açılışa Çeşme ve İstanbul'dan birçok ünlü isim katıldı. Virgin Radyo DJ'leri ve DJ Doğuş Çabakçor'un müzikleriyle konuklar eğlendi. Mavi bayraklı plajı, Levendiz Rum Meyhanesi, Snack Bar'ı, ışık ve ses sistemleriyle son teknolojinin hâkim olduğu ihtişamlı gece kulübünün en büyük özelliğiyse dünyanın en uzun 35 metrelik barı.

        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar