Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kulüplerimiz de mevcut Türkiye şartlarına uyum sağladı. Ellerinde olsa her habere 'yayın yasağı' getirecekler. Özellikle de sakatlık haberlerinde. Ya açıkça bizi kandırmayı deneyip "oyuncumuz sakat" diyorlar ya da "sakat işte" deyip ekstra hiç bir bilgi vermeden geçip gidiyorlar.

        Misal, Icardi ne zaman Wanda ile sorun yaşasa sakatlanıyor! Ne hikmetse tedavisinin bir kısmını da Arjantin'de geçiriyor. Allah'tan Wanda ve Mauro halkın önünde şeffaf bir iletişim yaptıklarından ayrılıklarından, kimin daha önce Arjantin'e gittiğinden falan haberdar oluyoruz. Sonra zaten kendi kendimize "Mauro da bir iki güne sakatlanır! diyoruz." İnsanları aptal yerine koymayı iletişim sanıyor koskoca G.Saray kulübünün çalışanları..

        Oliviera belli ki gerçekten sakat. Çünkü durumu ve idman raporu her gün bir muhabir tarafından dile getiriliyor. Ama bonservisine 6 milyon Euro sayılan Yusuf Demir'le ilgili çıt yok. Bu genç oyuncu 'hesapta' çime takılıp! haftalarca oynamadı.. Hazırlık maçlarına dahi 11 başlamıyor. Oysa biliyoruz ki Okan Hoca'ya yaptığı tavır yüzünden "sakatsın sen sakat" denildi kendisine. Ama G.Saray kamuoyu bu konuda aydınlatılmadı.

        WhatsApp grubundan tüm muhabirlere "aman ha bu haberi yayınlamayın" demeyi iletişim sanan G.Saray'dan; Fenerbahçe'ye geçelim. Fenerbahçe iletişimi bir başka felaket.

        • Arda Güler'in tam olarak neyi var? Diz travması nedir? Çarpışma mı, bağlarda zorlanma mı? Ödem mi? Menisküs mü?

        REKLAM

        • Luan Peres'e ilik nakli mi yapıldı? Bacağı kırıldı da bizden mi gizlediniz? Yoksa hiç açıklamadığınız biçimde ama öğrendiğimiz gibi arka çaprazları mı zedelendi?

        • Joao Pedro 3 ay mı yok.1.5 ay mı? Portekizli doktor ile kulübün sponsor hastanesinin doktorları ayrı tedaviler mi önerdi? Bu oyuncunun durumu tam olarak nedir? Bağlar koptu mu esnedi mi?

        • Enner Valencia'yı da Luan Peres'i de Joao Pedro'yu da gördük. İzledik sakatlandıkları anları.. Alioski ne zaman sakatlandı? Ne oynadı ki ne zaman kasığı zorlandı? 2 hafta mı yok 3 hafta mı?

        • Her giden için "X hafta yok" deniliyor ama oyuncunun dönüşü o belirtilen X süreyi en az 2 hafta aşıyor. Mert Hakan'da da King'de de aynısı oldu.

        Velhasıl açık ve sağlıklı bir iletişim ile yola çıkacağı iddiasındaki bir kulübün iyice kapalı ve dedikoduya mahal verecek biçimde yanlış bir iletişim biçimini benimsemesi çok acı. İstek mi bu yönde, beceri mi bu kadar onu da bilmiyorum.

        Masuaku'nun nesi var mesela? Bir tane Beşiktaşlı muhabirden duyduk mu?

        Rosier'in neyi var peki? Bileniniz var mı?

        Fenerbahçe'de de Galatasaray'da da Beşiktaş'ta da bu konularda sağlıklı iletişim yapılmıyor. Sakatlık haberlerinin en az yarısı sakat. Bu çağda kapanmak, gizlenmek için yönetim yahut yöneticiye göbekten bağlı yapılar da kurulmaya çalışılıyor olsa da sonuç alamazsınız. Geç olur ama muhakkak gerçekler sızar. Doğru yöntem açık iletişim ve ideal ölçülerde bilgi paylaşımından geçer. 2023 Türkiye'sinde attı mı mangalda kül bırakmayan koca koca kulüplerin 1950 zihniyeti ile iletişim yapmaya çalışmaları komiktir.

        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00
        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar