Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Galatasaray yönetimindeki birkaç ağır topun Erden Timur'dan rahatsız olduğunu yazmıştım. Açıkçası ilk duyduğumda "fazla yetki sahibi olamayanların yetki sahibine yönelik klasik bir kıskançlık" olarak nitelendirmiştim. "Kendisini başkanın bile üzerinde görüyor" denilerek eleştirilmesini abartı buluyordum. Lakin bir taraftan da "Bir kişi hem futboldan hem basketboldan hem inşaattan hem arazi değerlendirmeden hem de finanstan hem sponsorluktan anlar mı", nefis ağır basmış olabilir diyordum. Bunu da yazdım zaten. Sonra zaman içinde haberler ciddileşmeye başladı. Hemen hiç tanımadığı Cenk Ergün'ü yemek istemesi, kendisine sponsorlu-fonlu trol ordusu kurması, bu trol ordusunun şimdilerde Okan Buruk'a yarım ağız laf sokuşturmalarının başlaması, anlatılan Timur'un 'megalo idea'sı ile ilgili şüpheleri artırdı. O megalo idea iddiasını da yazarız.

        Özbek yönetimi bir koalisyon. Metin Öztürk bir güç. Erden Timur da Cemal Özgörkey de Sportif A.Ş'deki Nihat Kırmızı da.. Haa tabi Mehmet Özbek de..

        Bir koalisyonun basın için faydası sürekli haber akmasıdır. Galatasaray'da da öyle oluyor. Ne zaman Erden Timur'la alakalı yazı yazsam 'ErdenFriendly Troller' hopluyor. Bu sponsorlu-fonlu troller hopladıkça koalisyonun diğer taraflarından haberler de akmaya başlıyor. Yalnız yakın zamanda bir başka koalisyon odağından bu kez başka bir güç ile ilgili ve bir başka Timur ile ilgili iddialar anlatıldı. "Sen Erden Timur diyorsun da o hiç olmazsa bir işle meşgul. Bak aslen kulüp çalışanları patlama noktasında" diye başlayan telefon konuşması yaptım. Bu konuşmada kulüpte sponsorluk-pazarlama ve idari işlerin tamamından sorumlu Cemal Özgörkey ile ilgili mobbing iddiaları anlatıldı. Cemal Bey ve uzun süredir birlikte çalıştığı Evrim Timur hanımefendi çalışanlara o kadar kötü davranıyorlarmış ki bir sürü profesyonelin istifası cebindeymiş. Uzun süredir mağazaların başındaki bir ismin süresiz izne çıkarılması da cabası. GS TV de dahil tüm idari birim çalışanları Cemal Bey ve Evrim Hanım'ın sert tutumu, hakaretamiz fırçalarından yılmış. Şimdilik burada bırakalım.

        Galatasaray yönetimindeki koalisyonun geleceğinin nereye evrileceğini hep birlikte göreceğiz. O tarihe kadar her bir güçten haberler sızmaya devam edecektir.

        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00
        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar