Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fenerbahçe elendi.. Normal.. Kiev daha iyi takım. Fenerbahçe'nin santraforu yok. Stoperi de yok. Yerine 50 tane olsa da olur olmasa da olur oyuncusu var. Emre Mor + Bruma + Lincoln + Gustavo Henrique + Aaro + Tiago Çukur + Joshua King + Joao Pedro = 20 milyon Euro sadece bonservis.

        Bu isimlerden sadece Joao Pedro alınsa ve kalan 15 milyon Euro bir santrafor ve stopere harcansa biz bugün Strum Graz eşleşmesini konuşuyorduk. Fenerbahçe'nin yaptığı tam olarak şu: Cekete ve pantalona ihtiyacı varken 20. gömleği; belki bir gün giyilecek kazağı ve belki 3 kez kullanılacak ayakkabı alan müsrif..

        Oysa Jesus gibi bir ismi açıklayan kulüp; hocasıyla da 3 aydır anlaşmışsa hele en geç 15 günün sonunda santraforunu bitirmiş; satılması pek muhtemel stoperinin alternatifini çoktan getirmiş olmalıydı. Oysa seneye Jesus gittikten sonra yeni gelecek hocanın kamp kadrosuna dahi almayacağı bir sürü çerçöp alındı.. Sebep ve gerekçe olarak da "Hocanın istekleri bunlardı.." denildi.

        Sadece Türkiye'de olan ve 100 Büyük Türk Yalanı'ndan biri olan "Hocanın istediği takımı kuracaksın" martavalı gerekçe gösterildi yani. Dünyanın hiç bir orta/üst kulübünde transfer hocaya bırakılmaz. Hele hele bir yıllık hocaya hiç bırakılmaz. Ana isimler yönetim tarafından alınır. Hocanın da istediği bir iki kişi varsa ve şartlar da uygunsa değerlendirilir. İşte sırf büyük isim diye getirip tüm anahtarı Jesus'a teslim ederseniz acı bir tecrübe ile ders alırsınız. Yoksa almazsınız mı demeliyim?

        Yönetim, eksik olan 3 mevkinin üçüne de transfer yapmadı. Yedek kaleci - Stoper ve Santrafor alınmadı. Sezona yine negatif enerji ile başlanıyor. Hala geç kalınmış değil. Bu 3 kritik mevki için de artık sadece Jesus hocanın inisiyatifine güvenilmemeli. Bilinen, kendini ispatlamış, doğru dürüst kaliteli 2 net transfer ile takımın çehresi değişir. Fenerbahçe'de de yönetimin yapması gereken artık budur.

        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00
        Yazı Boyutu

        Utanç vesikasına sessiz ikrar

        Utanç vesikasına sessiz ikrar
        0:00 / 0:00

        Ahlaksız ve gerizekalı bir güruh, akıllarınca tepki olsun diye Ukrayna takımının golünden sonra Putin diye tezahürat yaptı. Bu utanç verici rezilliğin kısa sürmesi ve diğer tribünlerin destek vermemesi avuntu noktasıyken hala bu konuda Fenerbahçe'den tek bir özür açıklaması gelmemesi daha büyük bir ayıp. Ama'sız Fakat'sız özür dilenmesi gereken bu utanç tablosu için Fenerbahçe özür dilemeyecekse kim dileyecek?

        Diğer Yazılar