Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Jorge Jesus gerçekten önemli bir hoca. Takım da bu mevsimde taş gibi fizik gücünde belli ki iyi çalışıyorlar. İlk 30 dakikada da gayet iyi oynadı takım. Amaaa...

        • Ama 50 tane transfer yapıyorsanız ve hala umut Serdar Dursun ile Arda Güler'se..

        • 50 tane transfer yapıyorsanız ve hala stoperde Novak ile oyunu bitiriyorsanız..

        • 50 tane transfer yapıp hala ve hala 1. santraforunuz yoksa..

        • 50 tane transfer yapıp hala Valencia penaltıcınızsa..

        • Portekizce bilmeyen kimseyi transfer etmiyorsanız..

        • Trezeguet ve Weghorst'u reddedip, santrafor almayıp, 3 aydır topa vurmayan zaten yeteneksiz bir adam olan Joshua King'i 2 maçta da direkt 11 başlatıyorsanız..

        • İrfan çıktığında o bölgede (sağ iç) kesin oynayamayacak olan Emre Mor'u oyuna alıyorsanız..

        • Hatta Emre Mor'un, Bruma'nın Fenerbahçe'nin topçusu olmadığını hala anlamadıysanız..

        • Orta ikilide sürekli ve baskılı oynayan 2 altı numaradan genç olan İsmai'in sarı kartı olduğu halde; kırmızı görmesi kuvvetle muhtemelken 2. yarıda HEM DE PORTEKİZCE BİLEN Crespo'yu almıyorsanız..

        Değil Jorge Jesus, Ancelotti olsanız hatalısınız.

        Transfer sadece hocaya bırakılmaz. Dünyanın hiçbir büyük takımı bu serbestliği bir gün gidecek kişiye vermez. Hele hele 1 yıllık hocaya hiç vermez. Gider santraforu alır, hocasına da "Ben aldım istersen oynatma" der.. Guardiola'ya Haaland'ı aldıkları gibi. Sonuçta Jorge Jesus bu.. Jesus Christ değil. Kararları da kutsal değil. Jesus'a hoop deme zamanı geldi.

        Bu tur 2 sebeple kaybedildi:

        Net bir santraforun alınmamış olması

        ve İsmail'in kırmızı görme ihtimali barizken devre arasında Emre Mor saçmalığı ile başlayan Jesus'un değişikliklerinin tamamının hatalı olması.

        Kiev'in favori olduğunu da transfer sürecinin kötü gittiğini de haftalar önce yazmış birisi olarak kamuoyuna karşı görevimi yapmış biri olarak tekrar söyleyeyim: Transfer süreci derhal canlandırılmalı. Santrafor ve Baba Stoper alınmalı. Yoksa sezon da kaybedilir.

        NOT= Her fırsatta "Atatürk'ün kulübü olmakla övünen kulübün, Vladimir Putin tezahüratı yapan densiz ve ahlaksızlar için özür mesajı yayınlaması şarttır. Hatta tespit edilebilirse bu tezahüratı başlatanların kombineleri iptal edilmeli.

        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00
        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar