Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Fenerbahçe, Gaziantep FK'yı yenerek galibiyet serisini sürdürdü.

        Teknik direktör İsmail Kartal göreve geldiğinden bu yana takım çıkış grafiğini yükseltiyor. Sarı- Lacivertlilerin aldığı iyi sonuçlar taraftarı da mutlu ediyor. Karşılaşmalar dolu tribünler önünde oynanıyor. Seyircinin coşkusu oyunculara da yansıyor.

        İsmail Kartal’ın takıma dokunuşu bu başarının en önemli hamlesi olarak dikkat çekti. Üstelik, Gaziantep FK karşısına ideal kadrodan 4 eksikle başladı. Crespo, Osayi, Kim Min Jae, Attila sahada yoktu. Uzun süredir takımda yer almayan Gustavo, Tisserand ve Nazım arkadaşlarını aratmadı. Çok iyi bir oyun oynanmasa da, kazanmaya odaklı büyük bir istek vardı.

        Karşılaşmanın ilk 20 dakikası Fenerbahçe adına harikaydı. Baskı, pas ve tempo istenilenin üzerindeydi. 5. dakikada gelen gol takıma motivasyon kazandırdı.

        Bu dakikalarda ikinci gol de gelebilirdi. Sonraki dakikalarda rakip takım oyunu öne taşıyınca maç dengelendi. Özellikle ikinci yarı Fenerbahçe ceza alanına girmeyi de başardılar.

        Serdar Dursun kaçırdığı penaltıyı, attığı golle affettirdi. Mert Hakan’ın pası oldukça iyi düşünülmüştü.

        Zajc'tan da söz etmek gerekir. Bu sezon kendi adına oldukça verimli geçiyor. Orta saha oyuncusu attığı 9 golle görevini fazlasıyla yerine getirdi. Sezona kötü başlayan Zajc, İsmail Kartal’la kendini buldu demek doğru olur.

        REKLAM

        Fenerbahçe, takım olarak bütünlük içerisinde. Kazanmaya odaklanmış ortak bir bilinç var. Seyircinin desteği ile oyuna iyi motive oluyorlar. Son bölümlerde yaşanan geriye yaslanma sıkıntı

        yaşatsa da alınan 3 puan hedef adına büyük önem taşıyor.

        Taraftarın göz bebeği olan Arda’nın oyuna geç alındığı yönünde yapılan eleştiriler çok da haksız değildi açıkçası. Bu tür bir karşılaşmada Arda daha fazla süre almalıydı.

        Haftaya oynanacak Beşiktaş maçı, İsmail Kartal adına da ciddi bir sınav olacaktır. Sezonu galibiyetlerle bitirmek isteyen Kartal, bu amacını gerçekleştirirse başka bir tartışma da yapılacak gibi.

        Kartal göreve devam etsin mi, gönderilsin mi sorusu yönetimi zorlayacak açıkçası…

        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00
        Yazı Boyutu

        Diğer Yazılar