Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Yargı yeni sezon ne zaman başlayacak? Yargı dizisi 2. sezon tarihi belli oldu! Yargı hangi kanalda yayınlanıyor? Yargı oyuncuları ve konusu nedir? Yargı dizisi yeni sezon tarihi belli oldu!
        • 1

          Kafalarda bir sürü soru işareti bırakarak sezon finali yapan Yargı, sevenleri tarafından heyecanla bekleniyor. Dizinin yapımcısı olan Ay Yapım yeni sezon tarihini açıkladı. Peki, Yargı yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte Yargı dizisiyle ilgili merak edilenler...

        • 2

          YARGI SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

          Yargı'da altı aylık bir zaman atlamasının gerçekleştiği bölümde Ceylin'in üstü başı kan içinde ve kanlı bir bıçakla eve gelmesinin ardından Eren öfkeyle Ceylin'in kapısını çaldı. Eren, Ceylin'i tutukladığını söyler, kelepçeyi taktığı gibi arabaya bindirir ve karakola götürür. Bu esnada Ceylin'in ne yaptığını izleyici anlayamaz.

          Ancak daha sonra Eren, izleyicilerin merak ettiği o soruyu sorar. "Ilgaz Kaya'yı neden öldürdün?" bu esnada Ceylin, sadece Eren'in yüzüne bakar. Heyecanlı bir sezon finali yapan Yargı, arkasında pek çok soru bırakarak ekranlardan ayrıldı. Şimdi ise Yargı yeni sezon tarihi araştırılıyor.

        • 3

          YARGI YENİ SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

          Yargı dizisi yapımcısı Ay Yapım 2. sezon için sözleşme imzaladığı oyunculara yeni sezon tanıtımı çekimleri için 20 Ağustos 2022 cumartesi günü sete çıkmaya hazırlanmaları yönünde mesaj attı. Ekip 20 Ağustos 2022 de sete çıkacak ve 18 eylül 2022 de yeni sezona başlayacak.

        • 4

          YARGI DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

          Yargı dizisi oyuncuları arasında Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı, Başak Gümülcinelioğlu, Uğur Aslan, Nergis ÖztüYargı dizisi oyuncuları arasında Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı, Başak Gümülcinelioğlu, Uğur Aslan, Nergis Öztürk, Pınar Çağlar Gençtürk, Cezmi Baskın, Ayşenil Şamlıoğlu, Onur Özaydın, Ece Yüksel, Özlem Çakar, Arda Anarat, Onur Durmaz, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş yer alıyor.rk, Pınar Çağlar Gençtürk, Cezmi Baskın, Ayşenil Şamlıoğlu, Onur Özaydın, Ece Yüksel, Özlem Çakar, Arda Anarat, Onur Durmaz, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş yer alıyor.

        Haberi Hazırlayan: Stajyer Tamer

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa