Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Uygulama Whatsapp’tan müjdeli haber! Milyonların beklediği özellik sonunda geliyor! - Teknoloji Haberleri
        • 1

          Android için WhatsApp beta güncellemesi 2.21.15.7'de HD Fotoğraflar adlı yeni bir seçenek görülmüştü. Uygulama kullanıcılarının orijinal kaliteleri bozulmadan fotoğraf göndermelerini sağlayacak özelliğini test etmeye başladı.

        • 2

          Whatsapp kullanıcılarının bir süredir muzdarip olduğu durumlardan biri olan fotoğraf kalitesi mevzusu, uygulama kurucuları tarafından düzenleniyor. Telegram ile karşılaştırılan Whatsapp’ın en büyük sorunlarından biri olan fotoğraf kalitesi durumu, sonunda çözüme kavuşuyor.

        • 3

          ÖZELLİK TEST EDİLİYOR

          Whatsapp’ın sorunlarından biri olan fotoğraf kalitesini düşürme durumunu düzelten özellik uygulama kurucuları tarafından test ediliyor. Ortaya çıkan bilgilere göre, orijinal kalitede fotoğraf gönderme seçeneği, iki sohbet arasında yukarıda yer alan medya bölümünde görülecek.

        • 4

          En üst tarafa entegre edilecek olan fotoğraf çubuğu seçeneği olacak. Fotoğraflar orijinal kalite yerine Whatsapp’ın sıkıştırdığı biçimde gönderilecek. Uygulama ek olarak sesli durum güncellemesi hakkında da yeniliğe gitme çalışmalarını sürdürüyor.

        • 5

          BİR SONRAKİ GÜNCELLEMEDE YER ALABİLİR

          Fotoğrafları orijinal kaliteleriyle gönderme özelliğinin şu an kullanıma sunulmadı. Test aşamalarının tamamlanmasına yakın bir süre kaldığı bilinirken, özelliğin gelecekteki bir güncellemede kullanıma sunulması bekleniyor.

        Haberi Hazırlayan: Melis Göroğulları
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa