Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil WhatsApp'da gizlilik modu! WhatsApp’ın yeni özelliği ile isteyen kullanıcılar görünmez olabilecek! - Teknoloji Haberleri
        • 1

          “Çevrimiçi durum gizleme” özelliği uzun süredir bekleniyordu. Artık beta kullanıcılarına açılmış durumda. Çevrimiçi gizlilik özelliğinin açılmasıyla birlikte WhatsApp’ta çevrimiçi olduğunuzu nasıl gizlersiniz? WhatsApp’ta nasıl görünmez olurum? gibi sorular yanıt buldu.

        • 2

          WhatsApp çevrimiçi gizleme özelliği hayalet mod olarak da biliniyor ve şu anda sadece beta test kullanıcıları arasında bazı kişilere açılmış durumda. Ayrıca WhatsApp beta 2.22.20.9 sürümünde çevrimiçi durumla ilgili gizlilik seçeneklerinin de çıktığını duyurdu. WhatsApp’ta çevrimiçi durumunu gizlemek isteyenler için bu özellik, İOS’ta ve Android’de temmuz ayından beri geliştiriliyor.

        • 3

          WhatsApp ÇEVRİMİÇİ DURUM GİZLEME NASIL YAPILIR?

          WhatsApp ayarlara gidin.

          Hesap – Gizlilik menüsüne girin.

          Son görülme ve çevrimiçi altında seçenekler görülecektir.

          Son görülmeyi “Hiç kimse” olarak ayarlayın.

          Daha sonra “Son görülme ile aynı” seçeneğini seçin.

          Artık çevrimiçi gözükmeyeceksiniz. Kullanıcılar, WhatsApp’a giriş yaptıkları zaman tamamen çevrimdışı görünmeyi sadece bazı kullanıcılar için yapabiliyor. Diğer kullanıcılara yine online gözüke biliyorlar. Çevrimiçi görülme durumunu kimlerin görebileceğini ayarlamak içinde dört seçenek bulunuyor, “herkes, kişilerim, bazı kişiler hariç ve hiç kimse” özellikleri bulunuyor. Son görülme ve çevrimiçi modunu kapatan kişiler ayrıca karşı tarafından son görülmesini ve çevrimiçi durumunu göremiyor.

        • 4

          HENÜZ SINIRLI SAYIDA KULLANICIYLA TEST EDİLİYOR

          WhatsApp’ta çevrimdışı gözükmeyi çok sayıda insan bekliyor. Ancak şu anda özellik beta kullanıcılarına bile aşamalı olarak sunulmuş durumda. Bu nedenle 2.22.20.9 veya 2.22.20.7 sürümleri yüklü olsa bile, çevrimiçi durum gizleme seçeneklerini henüz göremeyebiliriz.

        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa