Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Vakalar 5 binin altına neden düşmedi? | Teke Tek - 17 Mayıs 2021

        Fatih Altaylı ile Teke Tek’te normalleşme nasıl gerçekleşmeli, 1 Haziran’dan sonra ne olacak, 17 günlük tam kapanma etkili oldu mu sorularına yanıt aranıyor.

        Teke Tek'te Prof. Dr. Pınar Okyay: "Sayılarda bir düşme var. Fakat 1200'ün altını görmeden salgın kontrol atında diyemeyiz"

        "Kapanma sokağa çıkma yasağı değildir. Kapanma dediğimiz şey iki özelliği barındırır: Birincisi 2 metre mesafeyi korumalıyız. İkincisi de kapalı yerlerin kapanmasıdır. Biz bunları yapamadık" Teke Tek'te Prof. Dr. Kayıhan Pala tam kapanmayı yorumladı

        "Tüm dünyanın ortak hedefi aşılanmayla beraber sonbaharda iyice rahatlamak. Yaz mevsiminde de göreceli bir iyileşme olacaktır. ABD ve İngiltere zor zamanlar geçirdiler ama çok hızlı toparlandılar" Teke Tek'te Prof. Dr. Önder Ergönül, salgında son durumu yorumladı

        Fatih Altaylı soruyor, Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Pınar Okyay, TTB Kovid-19 İzleme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Kayıhan Pala, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Önder Ergönül Teke Tek’te yanıtlıyor.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu