Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Mutfak giderleri neden cep yakıyor? | Teke Tek - 18 Mayıs 2021

        Fatih Altaylı ile Teke Tek’te salgın tarımı nasıl etkiledi, çiftçi sayısı azalırken fiyatlar nasıl düşecek, kuraklık tehlikesi hangi ürünler için geçerli, tarım ithalatı arttı mı, azaldı mı sorularına yanıt aranıyor.

        Teke Tek'te Yüksel Tavşan: "Pandemi tarımın ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Sebze ve meyvenin bağışıklık sistemini güçlendirdiğini bütün uzmanlar söylüyor. Dünyada 2 milyar ton civarı sebze ve meyve üretiliyor. Türkiye'de ise 55 milyon ton"

        Teke Tek'te Ali Ekber Yıldırım: "Dünyada geçmiş yıllara göre tarımda üretim boyutunda çok sıkıntı yok. Fakat fiyatlarla ilgili aynı şey söz konusu değil. Bunun temel nedenlerinden biri bazı ürünlere ciddi bir yönelme olmasıdır"

        Gıda ithalatı arttı mı? Çiftçilerin sayısı neden azalıyor? Çiftçi neden ekim yapmıyor? Teke Tek'te Toprak Mahsulleri Ofisi Eski Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu soruları yanıtladı

        Fatih Altaylı soruyor; Gazeteci-Tarım Yazarı Ali Ekber Yıldırım, Türkiye Halciler Federasyonu Başkanı Yüksel Tavşan ve Toprak Mahsulleri Ofisi Eski Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu Teke Tek’te yanıtlıyor

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu