Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Açık ve Net - 16 Kasım 2021(CHP Lideri "Toplumsal Barış" ile adaylığa mı hazırlanıyor?)

        Helalleşme CHP'de karşılık buldu mu? CHP lideri neden helalleşmek istiyor? Kılıçdaroğlu'nun kararına karşı çıkanlar var mı, yok mu? Açıklamaları ne anlama geliyor, nasıl bir yol izleyecek? Helalleşme kimlerden destek alır? Helalleşme seçilme yolunu açar mı? CHP Lideri "Toplumsal Barış" ile adaylığa mı hazırlanıyor?

        Açık ve Net'te Bülent Tezcan: "Sayın Kılıçdaroğlu zor bir işe soyundu. Kendi tabanımızdan gelecek tepkilere rağmen tabuları yıkıyor. Bütün bir iktidar sürecinde gönülleri sarsan ne varsa bununla helalleşeceğiz"

         

        Açık ve Net'te Resul Tosun: "Sayın Kılıçdaroğlu'nu anlayamadım. Helalleşmenin içini doldururken serdettiği maddelerin hiçbirisinde doğrudan CHP'nin sorumluluğu yok. Partisinin açtığı derin yaralardan bahsetmedi"

         

        Açık ve Net'te Kemal Öztürk: "Bence Sayın Kılıçdaroğlu iktidardayken CHP'nin yaptığı sorumluklardan ziyade, partisinin üstüne yapışan CHP zihniyeti diye eleştirilen konuların üstüne gitmek istiyor"

         

        Açık ve Net'te Ahmet Yelis: '28 Şubat'ın yaralarını kapatacağız' diyerek bunu üstlenmesi 12'den vuruş olmuş. Bence burada en önemlisi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin başarısının ortaya çıkmasıdır.

         

        Açık ve Net’te Kübra Par soruyor… konukları; CHP Aydın Milletvekili-PM Üyesi Bülent Tezcan, AK Parti 22. Dönem Milletvekili Resul Tosun, Habertürk Yazarı Kemal Öztürk, BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis ve Ceza Hukukçusu Dr. Ruşen Gültekin yanıtlıyor.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu