Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video İsrail’in saldırıları nereye kadar sürecek? | Haftalık - 15 Mayıs 2021

        Siyasetten sosyal hayata, Türkiye'den dünyaya, Haftasonu'nun öne çıkan tüm haberleri ve yorumları, Ceren Bektaş Atuk ile Haftalık’ta…

        Avrupa’da Filistin’e destek eylemleri… İngiltere ve Fransa’da binlerce kişi İsrail’e “İşgale son ver” çağrısı yapıyor. Haftalık’ta Ceren Bektaş Atuk, Hukukçu Yağmur Hortoğlu ile konuştu.

        İsrail Gazze’de medya binasını vurdu. Medya ofislerinin olduğu bina yerle bir oldu. 13 katlı binada AP ve Al Jazeera’nın da ofisi vardı. Independent Türkçe Genel Yayın Yönetmeni Nevzat Çiçek, Ceren Bektaş Atuk’a değerlendirdi.

        Whatsapp’ta neler değişecek? Gizlilik sözleşmesini kabul etmeyenleri ne bekliyor? Sözleşmeyi kabul edenler için hangi riskler söz konusu? Ne gibi kısıtlamalar ya da engellemeler gelecek? Tepkilere rağmen gizlilik sözleşmesindeki ısrar neden? Bilişim Hukuku Derneği Başkanı Kürşat Ergün, Haftalık’ta anlattı.

        Normalleşme takvimi nasıl işleyecek? 17 günlük kapanma amacına ulaştı mı? Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necmettin Ünal, Haftalık’ta değerlendirdi.

        İsrail ne yapmaya çalışıyor? Saldırılar nereye kadar sürecek? İki devletli çözüm mümkün mü? İsrail’e kim dur diyecek? İsrail bu saldırıları neden başlattı? Haftalık’ta Ceren Bektaş Atuk sordu; Emekli Büyükelçi Oğuz Çelikkol yanıtladı.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu