Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video CHP Genel Başkan Yardımcısı soruları yanıtladı | Açık ve Net - 9 Mayıs 2021

        Kübra Par'la Açık ve Net'e CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı konuk oluyor

        Açık ve Net'te CHP'li Oğuz Kaan Salıcı: "Buluşma Çankaya'da gerçekleşti. İçeriğini tam olarak bilmiyorum ama tabii ki konuşacak çok fazla mesele var"

        Açık ve Net'te CHP'li Oğuz Kaan Salıcı: "Animasyonu gördüğümde tebessüm ettim ama istedikleri mesajı vermedi. Kulislere göre Sayın Erdoğan beğenmediği için kaldırıldığı söyleniyor"

        Açık ve Net'te Oğuz Kaan Salıcı: "Her siyasi parti kendi liderini aday görmek ister. Bu bağlamda gönlümüzden geçen Kılıçdaroğlu'dur. Fakat Millet İttifakı olarak adayımız daha belli değil"

        Açık ve Net'te Oğuz Kaan Salıcı: "Yükselmiyor diye görmek isterseniz öyle anket görürsünüz. Anketler yanıltıcı, insanlar görüşlerini ifade edemiyor. CHP'nin oy oranı kesinlikle yükseliyor"

        Açık ve Net'te Oğuz Kaan Salıcı: "Şimdiye kadar HDP'nin Millet İttifakı'na katılmak istediğini duymadım. Bunu istediklerini dile getirmeliler. İttifak da bunu değerlendirir"

        Siyasetin sıcak gündemine dair soruları Kübra Par moderatörlüğünde Gazeteciler Gürkan Hacır, Nagehan Alçı ve Veyis Ateş soruyor, CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı yanıtlıyor

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu