Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TBB Başkanı Metin Feyzioğlu parti kapatmaya nasıl bakıyor? | Teke Tek - 9 Mart 2021

        Fatih Altaylı ile Teke Tek’te yeni anayasa çalışmalarından yargı reformu adımlarına muhalefetin iyileştirilmiş parlamenter sistem çağrılarından yargıya müdahale polemiklerine siyasetin gündemi masaya yatırılıyor.

        Teke Tek'te Metin Feyzioğlu: Hiçbir hukukçu buna doğru demez, uygulanmaması kabul edilemez. Gönül ister ki iş hiç buralara gelmesin. Enerjimizi boşa harcamayalım"

        Teke Tek'te Metin Feyzioğlu: "Darbe girişiminden sonra 4 bin hakimi sistemden ayıkladık. Kalan hakimlerin tecrübelilerini de istinafa gönderdik. FETÖ'nün yarattığı boşluğu da stajyerlerle doldurduk. Bu yanlıştı"

        Teke Tek'te Metin Feyzioğlu: "İnsan Hakları Eylem Planı'ndakileri yapmak için bir anayasa değişikliğine ihtiyaç yok. Fakat ben bu anayasa sürecinden sonuç çıkmasa bile umutluyum. En azından partiler bir araya gelmiş olacak"

        Teke Tek'te Metin Feyzioğlu: "Her siyasi partinin terörle arasına mesafe koyması gerekir. Şiddetin olduğu yerde demokrasi olmaz. HDP'den PKK ile ilgili net ifadeler duymak isterim. Diğer taraftan parti kapanırsa seçmen radikalleşir mi? sorusu da aklımda"

        Fatih Altaylı soruyor; Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Teke Tek’te yanıtlıyor.

        BAKMADAN GEÇME

        Yazı Boyutu